Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
LEONELA okuyorsan özel mesaj kutunu boşaaallllttt şekerim. :84::84::84:

dünyanın en güzel şiiriydi uykudan önce telefonun diğer ucundan gelen sesin...özlüyorum...neden olmadı...neden yıprattık birbirimizi...Rabbimden tüm kalbimle istiyorum seni...yok bende gurur filan...eridim,tükendim,bittim,dibe vurdum...binlerce sivilcem,cadı süpürgesi saçlarım,artan kilolarım bile umrumda değil...dön bana yağızım,yiğidim,genç erkek...

Durdurmadığın sürece hep senin yanında olucam ben. :))

Meleğinim ben senin. Resmen bir melek!

Bence sen de çok iyi bir insan olmalısın ki benim gibi biri girmiş hayatına. :))

o kadar içime işlemişsin ki kesip atasım var sol yanımı....
senin umrunda değil, bu nasıl mümkün olabilir ki???
aklım almıyor inan, hala rüyalarımda sen...
istemiyorum ya uyumak filan...
istemiyorum yüzünü görmek, defol git................

ne istiyosan benden hala ya ne !?
ağlayıp zırlayarak çözülücek mi sanıyosun herşey ?
zor bu sefer.
sürün.

Buraya yazmak o kadar zorki belki okursun bu yazdığımı diye yazıyorum belki ben olduğumu tahmin bile edemezsin.Öyle bir şey oldunki içimde hep seni düşünüyor hep yanımda senin olmamı istiyorum artık.Dayanamıyorum sensizliğe.O kadar çok isterimki nefesini içime çekebilmeyi böyle doyasıya...doyasıya sarılmayı çok isterdim sana.Nefesim olmana ihtiyacım var.Aramızda gerçekten inkar edilemez bir şey var belki bir gün kavuşuruzda içimizi dökeriz ne düşündüğünü bilirim senin.Gerçek aşkı yaşarız belkide seninle her şey çok güzel olur.Çok dertliyim, gözlerinin içine bakıp ağlaya ağlaya her şeyi anlatabilmek isterim sonu güzel olacaksa eğer.Hani demişler yaa aşkta gurur olmaz diye bence gayette güzel oluyor.Gururmdan yapamıyorum bazı şeyleri belki cevap verseydin o küçücük soruya..O soruyu sorarak bir ilk yapmaya çalşmıştım.Az da olsa becerebildiysem gururumu kırdım, ama tam değil, yenilmedim yani sana..Cevabını alsaydım daha da ezilecektim senin için daha da daha daaa.Sense belki hem zirvede kalacaktın belki sende gururunu ayaklarının altına alırdın, hiç sanmıyorum ama seni tanımadığım içinde yorum yapamıyorum işte...Ne çok şey yazdım bak buraya belki okursun diye yine hiç sanmıyorum ama neyse..Belki işte.

Allah seni bildiği gibi yapsın kıskanç mahluk!!!

Akıllı geçindiğini düşünen gerizekalı!

Belki de yorganımızın altında,
gözyaşlarımızı pijamamızın kollarına silecek kadar
sevmemeliydik hiç kimseyi..

Nasıl söylesene nasıldı keyif verdi mi sana bir insanın içindeki aşkı öldürmek ? Buz gibi bir insan mıydı senin istediğin ? Değdi mi ? Bulabilirmisin benim gibisini ?
Bosversene,sen hayatımda gördügüm en lanet duyguydun. Yalvarışlarınla dahada düşüyorsun gözümden.. Al işte,sevmiyorum artık seni. Git,kimi seversen sev,kim severse sevsin. Benden uzak ol yeter. Tahammülüm yok sesini duymayı,seni görmeyi bırak,isminin geçtiği yazılara bile. Aylar sonra yazıyorum,yeni yeni çözülüyor içime attıklarım..

Lanet.

nasıl bi aile yapınız var anlamadım gitti
normal olan bi davranışta bile insanı suçlu
görebilmeniz ve kızmanıza sinir oluyorum oooffff ooooffffffffff

Kazanmak için kaybetmeyi göze almak doğru yol olsa gerek!

hayatta birçok komik olay,durum,söz,davranış...vs var ama sen hepsini solda sıfır bırakırsın

o kadar komik ve kendini bilmezsin.

seni hayatımdan cıkarıp yeni bir başlangıç yapmak istiyorum , çok mu şey istiyorum ?
senin bizim için hiçbirşey yapmayacağını biliyorum.
son mesajımda beni tersleyeceğinide.

gözlerimin içine bakıp adını söyledin ya '' hadi ya bilmiyodum sizin adınız bu muydu??!!'' dememek için zor tuttum. aklımdan çıkmıyosun ki be adam! şükür bugün iki laf edebildik her ne kadar saçma birşey için olsada

Uğraştırıyorsun beni.

Bilmiyorum aynı heyecanla devam edebilecek miyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…