Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl bir ilişki bu böyle dün sana gıcık olurken bugün böylesi sevebiliyorum...
Ama gene de yüzüğün hala bozuk para cüzdanımda

Çevremin çok geniş olması pek iyi bir şey değil galiba...

Benden daha pislik bi kız çıksın karşına, dileğim o!

Aptal şey!

Ne senden bana ne de benden sana hiç bi b*k olmaz!
Ooofffff... Bekliyorsun di mi bi şeyler. ? Bekle daha bekle...

bütün erkekler neden aynı olmak zorundasınız biraz iradeniz olsun her gördüğünüz güzel kıza salyalarınız akmasın ya!!

senin kadar bencil sadece kendi için yaşayıp nefes alan birini görmedim çok duygusu<z muşun hadi gözn aydın ben
i tamamen kaybettin geçmiş ola arayıp ulqaşamauyacaksın dönüp dönüp gelemeyeceksin al işte ayrılşık böyle olur..

Güneşi tutamadım.. Bir kıyamet böldü uykularımı, geceyi aşamadım.. Umuttu, sevinçti yarının adı, ben dünlerde kaldım....

Sonunda söyleyecek herşeyi tükettim sana karşı.
Aklıma gelince midemi bulandırıyosun.
Bugün senin için ağlarken aynı zaman da midemle uğraşıyodum.
Bundan sonra tek duam Allahından bul !

gerçekten bana mutluluk verdiğin günler oldu mu?
biz seninle hiç tereddütsüz mutlu olduk mu?
yoksa acı çekmeyi mi sevdim seninle...
yıkadıkça yavaş yavaş belirsizleşen inatçı bir leke gibisin hayatımda...
az kaldı...

Ne zaman ben bu kadar yanlış tanıttım kendimi ? Yada ne zamandan beri bana inanmıyosun ?.
şu 2 yıl içinde beni en çok bugün üzdün ve bunun telafısi yok.. Sana söylemem dedigim şeyi bana söylettirdin ya bugün helal olsun sana.. evet bi ilki daha yaşadık çok pişman olcagına adım kadar eminim ama çok geç olucak!. Bir göz yanılgısı bizi bu hale getirebiliyosa geçmiş olsun..

bana yarınki defilede giymem için kombin düşünmeni yeriiimm ben senin sevgiliciiimm bastan asaya senın ıstedıın gıbı olucam yarıınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…