Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana yaptıkların yanına kar mı kalacak sanıyorsun ??
İlahi adalet denen bişey den haberin yok galibaa
Benden de beter olucaksın sen
Ayaklarıma kapanıp yalvaracaksın
O günlerde gelecek Rabbimin izniyle
Pişman olup köpekler gibi yalvardığında bakalım eski Ben'i bulabilcekmisin karşında ?

Bu pazarda her pazar olduğu gibi bekledim seni... Aramayacağını bile bile.. Seni takip ettim. Oğlun hastaymış.. Onun yanındasın.. Olmalısında zaten lafım yok.. Keşke herşey farklı olabilseydi.. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.. Yarın yine görücem seni.. Yarın bizim için nasıl bir gün olacak merak ediyorum.. Merak ediyorum bana ne yaşatacaksın.. Ağlatacak mısın? Güldürecek misin? Kızdıracak mısın? Hangi süprizle karşılaşacağım merak ediyorum.. Seni çok özledim.. Çokk.... İmkansızım... Beyaz prensimm...
İyi geceler seni seviyorum

'Eğer başkalarının alacağından korkmasak, hayatımızdan atmak isteyeceğimiz çok şey var.'

uyu uyu daha bu saatte git horulda demek isterdim de bütün gün çalıştı kıyamam ben onaaaaaaa <3

&#8220;Su yaratılmamış olsaydı susamayı bilmezdik. Hasret varsa bir yerde mutlaka vuslat da olmuş olmalı. Kavuşmasak özlemezdik.&#8221;

bazı insanları gerçekten zaman geçtikçe tanımak mümkünmüş,hayatlarında değişiklik olunca..maalesef ki geç anlayanlardanım bunu ...herkese ederi kadar davranmak caiz bundan sonra

özlemle başlayan bir hafta daha...

gelsin çabucak haftasonu, sensiz eksik kalıyor bir yanım DİĞER YARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…