Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yüzüme gülerken arkamdan neler neler konuştuğunu öğrendikten sonra seni tabiiki silecektim listemden..Bir de neden sildi diye sorman da komik olmuş açıkçası..Haaa bu arada benim yaşıma geldiğinde benim şartlarımda olabilirsen şükret Allaha..:) Laf taşıyan insanların arasını bozan sensin...Ben senin yaptığını asla yapmam.... Yapmadım da...Gereken zamanda karşı tarafın da bilmesi gerektiğine topluca karar verildiği için herkesin görüşü alınarak o kişinin bilmesini sağlayan benim evet..Noktasına virgülüne dokunmadan ve yorum da yapmadan...Gizli saklı değil...Aradaki farkı anlayabilirmisin bilmem tabi...Yüze bakıp arkadan olmadık şeyler söyleyen insanları farkettiğim an hayatımdan uzaklaştırıyorum....Bir de bir şey bulduğunu sanarak ara açmaya kalkman yok mu :)) Cidden çok komiksin..Atladığın bir şey daha var..Ben o kişi ile ilgili sitemimi sana söyleyeyinceye kadar o kişinin kendisine çoktaaan söylemiştim..Senin gibi İKİ YÜZLÜLÜK yapmadım yani......;-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sana açtığım ve benden kaynaklanmayan ailevi özel sırrımı bile dalgaya alabilecek kadar zavallısın.... Etrafındaki insanlar sana karşı çok dikkatli olmalı..Yarın bir gün özel sırları etrafa deşifre edip dalga geçebilecek kadar küçülebiliyorsun çünkü......

Bu arada ne mutlu bana ki benim hakkımda yazıp çizdiklerinin benimle uzak yakın alakası dahi yok..Sadece senin bakış açın..Senin asılsız önyargıların..Senin olduğunu sandığın ama gerçekte var olmayan şeyler....:) Çok acıdım şimdi sana.... Konuş konuş hakkımda daha ..Senin yaptığın insanları birbirine düşürmek sonra da aradan çekilip karşıdan izlemek..Herkes bunun farkına vardı bilesin....

Son düzenleyen: Moderatör:
Her bitiş yeni bir başlangıçtır.
Bir gün seni karşımda pişman bi halde görmek istiyorum.
Hemde çok

4 ay geçti bitti bile. Kaldı 6 ay...
Sen geçti diyorsun acaba geçti mi?
İçimi delip de geçtiğinden haberin yok...

Bana; beni,seni ve bizi itiraf ettiğin o an!
Belki bizim için milat olacak!
Özellikle kaçıyorum senden!
Neyse hayırlısı o olsun hakkımızda inşallah!

ne istiyorum biliyo musun sende diğeri gibi gel bi gün kapıma yalvar ya sadece
hani arkadaşın bizi buluşturucak ya eski sevgilisiniz özlem giderirsiniz en azından sarılırsınız dedi
sahi sarılır mısın bana kocaman :26:
ama şimdi sevgilin duyar falan aranızda bozulur üzülmem ama nihayetinde bi zamanlar arkadaşımdı
neyse cuma akşamı sadece sabaha kadar senle muhabbet edelim
çok özledim çünkü :103:

Mesleğinle karakterin hiç uyuşmuyor farkındamısın..? Madem insanların özel sırlarını deşifre edip alay konusu yapacaksın o küçücük aklınla..Neden bu mesleği seçtin ?? Utanmalısın gerçekten de..... Ben gayet mutluyum hayatımda..Bu da sana kapak olsun :)

yazdıklarımı nedense üzerine alınıp yorum yapan insan,benim için değerli değilsin ki sana laf atayım..kötü sözümü bile harcamam senin için,o yüzden burada sana hitaben tek bir kelime bile yoktur emin ol..rahatsız olduğun o sırrında benimle mezera kadar gidecek ki bu konuda kimseyle dalga geçmem ama sen bunu düşünecek kadar kötü kalplisin maalesef!kendimi o kadar iyi tanıyorum ki bu sefer güldüğüm kişi sensin gerçekten.ve sana ilk ve son cevabım İMZAMDA KAYITLIDIR!şimdi kendi kendine atıp tut,rahatla çünkü buna ihtiyacın var..üzüldüm haline..

Ben gayet mutluyum ve rahatım..Emin ol...;-) Darısı başına....

kız bız sızı coooktan unutmustuk.ta bız hala sızın kafanızın ıcındeymısız meger.bızım tarzımız deıl ona buna msj atarak ara acmak kı o senın tarzın.bırde saz arkadası olan yardakçıların var dı dimi.hayal meyal hatırlıyorum sizide cok kucuk ve komık ınsanlardınız.baskalarının aıle sorununu dalgaya alacak kadar da basittiniz.okumus cahil lerden hep korkmalı.sen baskalarının aılevı sorunlarıyla alay edıcene kendıne bak kendıne.ınsanlar hakkında ne dusunuyor ne konusuyor onlardanda haberın yok.kı senı 3 sanal yaratık sevecegıne once kendı kocana sevdır kendını de ıtıp kaktırtma n cok sukur bızım oyle sorunlarımız yok kımse ıtıp kakmıyo ıgneyı kendıne cuvaldızı baskasına batır.gerceklerı duymak acıtmıs olmalıkı sınırden kudurmussun.dusmussun bı kuyuya cıkmak ıcın duvarları tırmalıyosun.ole acız bı karakterın varkı. 3 tane dengesız oturup ha bıre konusuyosunuz.ayy ınan okladar gulerek yazıyorumkı suan. bırde su laf cevırmelerın yokmu ortalıgı karıstırıp karıstırıp olece ızlemen herkez ne mal oldugunu anladı 5 paralık dıcem deılsın 3 paralık dıcem oda deılsın.0 sın 0 sen anca kendı ogrencılerıne ıkı yuzluluk asagılık ınsan nasıl olunur.gıybet nasıl yapılır ortalık nasıl karıstırılır onu ogretırsın .yazık sana yaqzıkkkkkkkkkkkkkk ole kucuksunkı ayagımın altında ezerım senı ben.yalan sende dolan sende gıybet sende.yaram yok gocunayım.kımse sımdı suratınıza bakmıyor demı yalanlarınız bır bır cıktı ortaya.kaldınız 3 kafadar vıyak vıyak cırpınıosunuz ayy ne kadar komık bı olay ya.valla sızı doguran ana babayha bıle yazık

ay allahım laflara bak okuyan konuyu bılen anlar be kıme ne laf soledıgını ıste bukadar kucuksun kucucuk mınnacık toz kadarsın.ettıgı lafa bak verdıgı cvba bak herkesı kendı gıbı beyınsız zannedıyo.valla kızım sen nasıl basarıyosun bu kadar basit olmayı cok merak edıyorum....

valla umutsuz vaka bunlar.tıp caresı8z kaldı bu yaratıklara.fotosentezle yasıyo bunlar beyınlerı yok

gülüyormus bırde hhahaha son gulen ıyı guler demısler.ayrıcada hayvanat bahcesınde ıs bulabılırsın kertenkelelrın gulmesı az rastlanır bı olay

burada kavga mı edıyorsunuz ? cok ayıp

Nisan ayında küçük bir izmir tatili..Ve inşallah yeni bebiş gelir :) Fazla da ertelemeye gerek yok değil mi aşkım....

bende yazayım askıma bırseyler :))) canım kocacım ıyıkı varsın ıyıkı benımsın askın ole cok ısıtıyokı ıcımı sımarıyorum adeta ıyıkı senden cocuklarım var ıyıkı yanımdasın huzurlu yuvamızda nıce yıllara askım...

olmaz ya ettiğim beddualarla ölsen diyorum.
iğrençsin.
1 ay oldu hergün ağlayıp zırlıyosun. bu çektiğin hiçbirşey daha üzdüğün kadar üzüleceksin.
geber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…