Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kendimi suçluyorum bazen. Evet ve bile bile yapmaya devam ediyorum.
Korkuyorum. Özlüyorum. Seviyorum...

.

Yalanci pislik Allah senin cezani versin.. Senin dislerini su anda kerpetenle birer birer sokmek istiyorum..

1 yılı çöpe atmak.. beni aldatmak neyin nesi.. Bide üstüne allah belanı versin diyorsun.. Suçlusun suçunu ört bas etmeye çalışıyorsun... 1 seneme yazık oldu .. Çok acı çekiyorum,nefes alamıyorum.. Göğsümde yumru gibi acı var.. Ölüyorum ahmet

1 yılı çöpe atmak.. beni aldatmak neyin nesi.. Bide üstüne allah belanı versin diyorsun.. Suçlusun suçunu ört bas etmeye çalışıyorsun... 1 seneme yazık oldu .. Çok acı çekiyorum,nefes alamıyorum.. Göğsümde yumru gibi acı var.. Ölüyorum ahmet

Özledim seni ya sen? Sabahtan beri konuşmadık adam gibi.
Sonra pat diye derse gittin. Ses soluk yok hala. Bunun tribini atacağım tabii ki. Bekle seeeeen!

canim annecim
hani o varya ..o iste..senin ölen oglunun yerine koyabilecegini sandigin adam hani sadece canimi yakmakla kalmayyip yüregimi yakan adam...hani öksüz bebelerime bundan daha sevgi dolu baba bulamam deyipte dünyama aldigim adam ..o varya merhametsiz fesat sevgiden yoksun bir merhametsiz cikti..benim minicik yavrumun acilar mutsuzluklar ve korkularla gecen cocuklugunun kötü kahramani oldu..hani ickisi sigarasi olmayan,evinden ayrilmayan,karisina düskün ne desem yapan adam cocugumun dünyasinin celladi oldu...her defasinda mutluluk pozu verirken size iste o adam yuvam birdaha dagilmasin diye terkedemedim adam dilini dinini örfünü bilmedigim kendimi sagir ve dilsiz hissettigim bu ülkede yapayalnizlik korkusuyla terkedemedim adam,birgün vicdana gelecek cok mutlu olacagiz hayalleriyle kizimin dünyasinin kapkara olusuna tanik olupta birakamadigim adam beni hergece aglatan adam...bu gece gene aglatti annem..yorgunum caresizim yalnizim size mutluymusum gibi yaptigima bakmayin...sizide yikmamak üzmemek icin belli etmemeye calisiyorum..artik sevgim yetmiyor bu yuvayi ayakta tutmaya...özgürlügümü gencligimi kisiligimi feda ettigim bu cehennemde mutlu degilim...hickimse mutlu degil..ne vazgecebiliyoruz birbirimizden nede birbirimize tahammül edebiliyoruz..hani deseki gidiyorum cikiyorum hayatindan gitme diyemeyecek kadar kirginim artik.

''Ve sonsuza dek mutlu yaşadık. Ama, bambaşka hayatlarda.''

Seninde söylemeye dilin varmıyor değil mi?.​

senden tam anlamıyla nefret ediyorum senin yüzünden sevdiğim şeylerden vazgeçmek zorunda kalmak beni insanların içinde rezil etme çaban ama biliyomusun kendin rezil oluyon senle son raunt elti bozması insan bana diş geçirme şansın bitti üzgünüm bugün yarın rest üstüne rest bakak görek o eski sakin insan yok üzgünüm bunu sende anlayacaksın

buradan gitmeyi çok istiyorum, sanırım amaç senden kaçmak...
başka ne anlamı var ki...
beni niye buraya getirdin...
neden yaptın bunları...
sormuyorum bile...
hedefe kilitlendim, buradan gitmeliyim...

"Bir duru bakışınla doğurmalısın beni,sen,ey kanımda aşkı arşınlayan hüzün!Öyle bir sükutla ateşlerde yürümeliyim ki;hem gecenin dili çözülsün,hem de gündüzün."

İŞTE BÖYLE SEVİYORUM SENİ..anladın sen onu

Allah'ım aklıma mukayyet olmazsa ben bu özlemle mayıs ya da haziranda 2 günlük yanına kaçacağım az kaldı.
Sabrımın son sınırındayım...
Kafayı yiyeceğim ya. Of

Gözlerine dalınca sensiz geçen yıllarıma yanıyorum ben!!!

Biriyle tanıştım konuşuyorum o kadar iyi kalpli ki.Arkadaş olarak tabi.
Sana karşı hala suçlu gibi hissediyorum saçmalığa bak,oysa sen neler yaptın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…