canim annecim
hani o varya ..o iste..senin ölen oglunun yerine koyabilecegini sandigin adam hani sadece canimi yakmakla kalmayyip yüregimi yakan adam...hani öksüz bebelerime bundan daha sevgi dolu baba bulamam deyipte dünyama aldigim adam ..o varya merhametsiz fesat sevgiden yoksun bir merhametsiz cikti..benim minicik yavrumun acilar mutsuzluklar ve korkularla gecen cocuklugunun kötü kahramani oldu..hani ickisi sigarasi olmayan,evinden ayrilmayan,karisina düskün ne desem yapan adam cocugumun dünyasinin celladi oldu...her defasinda mutluluk pozu verirken size iste o adam yuvam birdaha dagilmasin diye terkedemedim adam dilini dinini örfünü bilmedigim kendimi sagir ve dilsiz hissettigim bu ülkede yapayalnizlik korkusuyla terkedemedim adam,birgün vicdana gelecek cok mutlu olacagiz hayalleriyle kizimin dünyasinin kapkara olusuna tanik olupta birakamadigim adam beni hergece aglatan adam...bu gece gene aglatti annem..yorgunum caresizim yalnizim size mutluymusum gibi yaptigima bakmayin...sizide yikmamak üzmemek icin belli etmemeye calisiyorum..artik sevgim yetmiyor bu yuvayi ayakta tutmaya...özgürlügümü gencligimi kisiligimi feda ettigim bu cehennemde mutlu degilim...hickimse mutlu degil..ne vazgecebiliyoruz birbirimizden nede birbirimize tahammül edebiliyoruz..hani deseki gidiyorum cikiyorum hayatindan gitme diyemeyecek kadar kirginim artik.