Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
Şimdi bana seninle bir ömür vaad etseler...

Bir anda sinirleniyorum ve sinirim geçince çok pişman oluyorum.
Ama anla seni paylaşamıyorum!

.

Son düzenleme:
çok az kaldı
herşey çok güzel olacak, yakında vericem sana güzel haberi inşallah :128:

güzel bir gündü,iyi bir teftişti..sevgili velilerim güzel düşünceleriniz için çok sağ olun,sizleri seviyorum:)

aşkım msne gelsin
valla bugün çok neşeli olcam
eski şebek ben yine burda

Benim kimi sevip sevmediğimi nerenden uyduruyorsun da bunu ara bozmak için ortaya atıyorsun bilmem..Ya da şöyle sorayım şimdiye dek kaç kişiyi birbirine kattın bu şekilde...??? Söylediklerine bir sen inanırsın bir de kandırabildiklerin..Ben sevmediğim kişilere tavrımı net belli edebiliyorum çok şükür..İnsanların yüzüne gülüp arkasından laf söylemiyorum senin gibi...Herkes sen değil...Görüşmek istemediklerimle irtibatı keserim dürüstçe..Devam etmem görüşmeye...

İstediğin kadar inkar et...Görmesi,bilmesi gereken herkes gördü,anladı herşeyi....Üstelik bu huyunun varlığını sen bizzat kendin soktun insanların gözüne..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıskanıyorum anlıyor musunn?!
Benim sana ellerimle hazırladığım kurabiyeleri kargoyla yollamam için posta kodunu sorunca, yanındaki kıza dönüp sormana uyuz oldummmm

Allahım gülmek bu kadar mı yakışır..İkinize de öyle aşığım öyle aşığım ki.....İyi ki dünyaya getirmişim sizi..Allah nazarlardan korusun yarabbim..Anne olmanın zevkini,mutluluğunu sonuna kadar doya doya yaşıyorum sayenizde..Allah tüm yavrukuşları annelerine bağışlasın ...Aminnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…