Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkess önce kendisinee bakıcaaaakk arkadaşıımm kendin nesinki laf yapıyoosuun? Bunca yalanın içindee, sahtelerin içinde olamam ben! Bana yakışmaazz! Bi ailem, bi Sevgili'm , bikaç arkadaşım benle olsun!! yalanlar geri dursun artık benden paydoos buraya kadar yokuummm !

ahh benim sevgilimm gecenin köründe lanet antibiyotikleri içeyim diye mi uyandırırmış beniiii
kıyamam ben sanaaaa
uykusundan da olurmuşşş
ee tabii bana kalsa alarmı kapayıp ilaçları içmeden uykuya devam edicem
neyse ki az kaldı bitmesine :2:

Son düzenleme:
minikkuşummm bir an önce seni kucağıma almak istiyorum..sağlıklı ol bebemmm annen seni çok seviyor.

Bir gün pişman olmanı çok istiyorum.
Hemen mutlu olma benim çektiklerimi sende çek istiyorum.
Veee fotoğraflarımı bir an evvel yolla artık.
Ne zaman haber gelcek kargodan,senin keyfini mi beklicem.
Nolursa olsun hiç mesaj atmicam sana ister 1yıl yollama aptal

zevkle söyledim ve söyleyeceğim daha çookkk kişi var biliyorum doktordan onaylı hemde ,uydurmuyorum valla.. 7ay bebiş yasakmış ölee dediii artık üzerimeeee gelmekten vazgeciiiiiiinnnn !! evliliğimin 3.yılıymıs yok 4olcakmıs sizede kardesım yaaa sizeneeeee!! istemiyorum bebek filan hazır hissetmıyorum kendimi.. sırf şu baskınız yuzunden durduk yere kpssye hazırlanıyorum haberiniz varmı???

safram alındıgına en çok bu yönden sevindim desem yalan olmaz hani..

Terzi söküğünü dikemez derler ya..Şu an o konumdasın..Hatta çoğu zaman o konumdasın..Acıdım sana bak şimdi....
Bize gelince dijital nimetlerin gözlemindeyiz..Hayırlısı ile bakalım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir sair olsaydim eger,cümle cümle vururdum seni
Her noktasinda dururdu kalbin.
Ben bir sair olsaydim eger oyle bir siir yazardim ki sana sevgili...
Harflerine asardin kendini!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…