Fashion

İlkbahar Yaz Renkleri:Minimal şıklık tutkunuysanız favori renginiz beyaz olmalı!

İlkbahar Yaz Renkleri: Yeşil ve tonlarını gardırobunuza taşıyın! Seçiminizi kalem etek ve gömlekten yana kullanabilirsiniz.

İlkbahar Yaz Renkleri: Kırmızı her zaman en iddialı! Mat ve parlak kırmızıyla gittiğiniz her yerde tüm gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz!

İlkbahar Yaz Renkleri: Pastel rüya 2013 ilkbahar/yaz sezonunda da devam ediyor. Mint yeşili, limon sarısı ve somon rengi favoriler arasında.

İlkbahar Yaz Renkleri: Bu yaz turuncu karşısında hiç kimse kayıtsız kalamayacak. Turuncu dantelle birleşince ortaya tarifsiz bir şölen çıktığı aşikar.

İlkbahar Yaz Renkleri: Gri ve mavinin izlerini taşıyan buz rengi, ilkbahar/yaz sezonunda tüm asaletiyle boy gösteriyor.

İlkbahar Yaz Renkleri: Yaz renkleri arasında görmeye pek alışmadığımız lacivert büyük bir sürpriz yaparak ilkbahar/yaz moda renkleri arasına giriyor.

Birbirinden güzel baskılar ve desenler kıyafetleri süslerken, özellikle siyah üstlerin üzerindeki baskılar çok daha fazla dikkat çekiyor. Stella McCartney ve Givenchy'nin siyah parçalar üzerinde parlak baskıları kullanması ve tabi ki bunların çok popüler olması, bu tarz parçaları mikro trend olarak karşımıza çıkarıyor.

Geçtiğimiz yılın gözde trendlerinden bol paça pantolonlar bu yıl daha da revaçta... Üstelik bu yıl paçalardaki bolluk biraz daha abartılı; etek mi pantolon mu diye ayırmak zor olacak. Ayrıca sadece pantolonlar değil şortlar da geniş paçalardan nasibini alıyor.

Bu sezonun en şık ve ışıldayan trendlerinden biri de parlak kumaşlı pantolonlar. Daha çok canlı renklerin tercih edildiği bu pantolonlarla şık ve dikkat çekici bir görüntü elde etmeniz mümkün. ZARA, H&M,Topshop mağazalarında bulabilirsiniz.

Selam canım önceden topiğini uzaktan takip ediyordum gerçekten modayla ilgili en iyi topiksin bana göre. Her şeyi bulabiliyorum burada teşekkür ederim :)

Selam canım önceden topiğini uzaktan takip ediyordum gerçekten modayla ilgili en iyi topiksin bana göre. Her şeyi bulabiliyorum burada teşekkür ederim :)

Teşekkürler, burada aradığını bulduğuna sevindim. Sonuçta moda her kadının hakkıdır

2013 Yaz Trendi; Çizgiler!
Yatay ya da dikey farketmez çizgili parçalar bu yaz her yanımızı saracak. Tercihinizi siyah-beyaz olanlardan yana yapın.

Mevsim gözetmeksizin, yaz kış her parçada zımba ayrıntıları ön planda. Kazaklarda daha çok omuz kısımlarına takılan bu parçalar, oldukça şık ve gösterişli görüntülere sahne oluyor.

Göz kamaştıran metalik parçalar yeni sezonda gözlerimizi şenlendirmeye devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…