Fashion

Ben süpergirl falan sandım resmi ilk gördüğümde hahah

O kızdan bişe olmaz cık

İsterse önünde kocaman S yazsın haha

Ben daha çok çorap ve elbiseyi ve kırmızı gibi tezat bi rengin geri kalan parçalarla uyumu/uyumsuzluğunu sevdim.

Tabi o pelerinimsi şey olmasa başka bişe bu kadar olurmuydu bilmiyorum havası

Bilmem ya beğendik işte deşmeyelim bugün ne giysem gibi

Hahah haklısın canım

Yüksekbel etekler tüvit kumaşlarla birleşerek kış modasını farklı formlarda vurguluyor.

Topuklu çizmeyi sadece şık kombinlerde kullanabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Jean pantolon ve boğazlı kazak ikilisini bir anda güzelleştirebilen topuklu çizmelerle her adımınızda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz

Dizüstü çoraplar kışın seksi gözükmenin en garantili yöntemlerinden biri olmaya ilk sıralardan aday olabilir. Bacaklarınızı hem sıcak tutacak hem de mini eteklerle kombinlendiğinde oldukça dikkat çekecektir. Hele bir de etek-dizüstü çorap ikilisini topuklu bot ya da çizmelerle kombinlerseniz işte o zaman her adımınız olay olabilir.

Sıkı bir şekilde örülmüş klasik saç örgülerini bu sezon unutun! 2013 kış modası hacimli ve dağınık saç örgülerinden oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…