benimde zamanim az kaldi ya,...arastiriken bide Baris Cakira rastladim fb sayfasinda güzel burun resimleri gördüm ama sanki genc. suan iki doktor arasi degilde 3 arasi karar veremedim. Sen doktorlarlan görüstün mü berf_ay? cevabin icin tesekürler aysenur bende okudum ama yaptigi burunlari gayet güzel buluyorum.
ben giderken burnumun resmini cekti ve uzun bi görüsmeye gerek yoktu zaten benimkisi revizyon oldugu icin.
sen ne zaman ameliyat olmayi düsüniyorsun?
Anladim.. 2 haftaya kadar. Benim zamanim cok kisitli yaaa..
Benimkide 4-5 hafta kaldi. Doktor karari verebildinmi?
bende burun ameliyati olucam sua ana kadar dr yakup avsar dusunuyodum ve kararim kesindi ama cevremde herkes cok pahali dedi fatih dagdelen e yaptimayi dusunuyorum daha uygun yapiyor ama cok kararsizim napicagimi bilemedim arada cok fazla fiyat farki var bide fatih bey burun ucunu kesiyo seninkinde iz kaldimi acaba yardimci olursan sevinirim
cnm ben 2 hafta sonra istanbula gidiyorum ve sadece 1 haftaligina normalde yurt disinda yasadigim icin gorusmelere gidemiyorum sadece telefon uzeri asistanlariyla gorustum internete cok fazla elestiri yorumlari okudum fatih dagdelen hakinda benim burnum okadar cok sorunlu degil aslinda kemer var biraz bide nefes alma problemim var yakup avsar cok iyi diyorlar ama cok pahali yapio nerdeyse 2 kati daha pahali cok kafam karisti napicagimi bilemedim herkes farkli bisey soyluyor
Fatih Dağdelen'e 2007 yılında ameliyat oldum.. '' Öncesi/Sonrası fotoğraflarınız '' konusunda belki fotoğrafımı görmüşsünüzdür.. albüm'e de bakabilirsin.. ben çok memnunum.. sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?