Fatih Dagdelen vs Selcuk Kuyubasi

whateva

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
18
0
6
İstanbul
Merhaba,

Ben Fatih Dagdelene gittim ve muayene iyi gecti.

Sonra Selcuk Kuyubasi ya gittim ve görüsme cok iyi gitti yaptigi burunlari begendim ona yapmtirmak istedim, ama anem Fatih Dagdeleni daha begeniyor onunda yaptigi burunlari begeniyorum su an kafam karisti.

Selcuk Kuyubasi hakkinda hic yorum göremiyorum...

Son düzenleme:
vallah canım 1 mayısta fatih beye bende gittim.görüşmede çok olumlu geçti.ama kadınlar külübü forumlarına üye oldugum zaman fatih bey hakkında hiçte olumlu şeyler duymadım.sen biraz daha araştır derim....

Bende fatih dagdelen ve hasan findik arasinda cok kararsiz kaldim.. Hasan findik hastalarina hic rastlamadim daha burda.. Kafam cok karisik ve az zaman kaldi

benimde zamanim az kaldi ya,...arastiriken bide Baris Cakira rastladim fb sayfasinda güzel burun resimleri gördüm ama sanki genc. suan iki doktor arasi degilde 3 arasi karar veremedim. Sen doktorlarlan görüstün mü berf_ay? cevabin icin tesekürler aysenur bende okudum ama yaptigi burunlari gayet güzel buluyorum.

Canim ben fatih beyle gorusdum sadece ama oyle uzun ve detayli bir gorusme degildi.. Burnumun resimini cekmedi, pek oyle bakip muayene etmedi.. Sadece tarihi al dedi, fiyat verdi ve bir Kac sorumu cevapladi. Ben hasan findikla gorusmeyi dusunuyorum 1 hafta sonra bakalim o nasil gecicek..

ben giderken burnumun resmini cekti ve uzun bi görüsmeye gerek yoktu zaten benimkisi revizyon oldugu icin.
sen ne zaman ameliyat olmayi düsüniyorsun?

Fatih Dağdelen'e 2007 yılında ameliyat oldum.. '' Öncesi/Sonrası fotoğraflarınız '' konusunda belki fotoğrafımı görmüşsünüzdür.. albüm'e de bakabilirsin.. ben çok memnunum.. sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım

bende burun ameliyati olucam sua ana kadar dr yakup avsar dusunuyodum ve kararim kesindi ama cevremde herkes cok pahali dedi fatih dagdelen e yaptimayi dusunuyorum daha uygun yapiyor ama cok kararsizim napicagimi bilemedim arada cok fazla fiyat farki var bide fatih bey burun ucunu kesiyo seninkinde iz kaldimi acaba yardimci olursan sevinirim

Hayır canım iz kalmadı, ağrım sızım da olmadı.. tamponlar çıkarken dikişler alınırken bile o kadar dikkatli ve nazikler ki sadece gıdıklandım.. çok rahat bi ameliyatdı.. Ben fatih Dağdelen'e çok güveniyorum tekrar farklı bi ameliyat düşünürsem başka doktor araştırmam bile yine kendisine giderim.. sen yüz yüze görüşüp aklındaki her şeyi sor, kafanda soru işareti kalmasın..

cnm ben 2 hafta sonra istanbula gidiyorum ve sadece 1 haftaligina normalde yurt disinda yasadigim icin gorusmelere gidemiyorum sadece telefon uzeri asistanlariyla gorustum internete cok fazla elestiri yorumlari okudum fatih dagdelen hakinda benim burnum okadar cok sorunlu degil aslinda kemer var biraz bide nefes alma problemim var yakup avsar cok iyi diyorlar ama cok pahali yapio nerdeyse 2 kati daha pahali cok kafam karisti napicagimi bilemedim herkes farkli bisey soyluyor

Anladım canım.. ama şöyle bi durum var ki her doktor hakkında kötü yorumlar var.. burada herkesin övdüğü bi doktor hakkında da kötü yorumlar duyabiliyoruz.. bende mesela fatih dağdelen hakkında ki kötü yorumlara şaşırmıştım.. düşün ne kadar memnun kaldığımı.. biraz da şans meselesi sanırım bilmiyorum ki.. bi bakıyorum çok gözde olan bi doktor ünlü tv' lere çıkmış ama kötü sonuç alan hastalar çıkıyor, bi yandan devlet hastanesinde ameliyat olan ama harika sonuç alan hastalar görüyorum.. yani ne desem bilemedim..sen görüşmeden konuşmadan ne desem boş. bende sırf ameliyat için istanbula gitmiştim başka bi şehirde yaşıyorum normalde.. çok kalmadım bende alçım dikişlerim alındı evime döndüm. Yani kısaca ben memnunum 6 senedir. umarım sende memnun olursun.. git görüş bakalım içine sinmezse başka doktor'a olursun..ayrıca benim arkadaş listemde '' shafak '' var. o da bu sene fatih dağdelen'e ameliyat oldu.. onunla da konuş istersen. Ayrıca bir şey daha bazı kişiler sahte üyelik alıp buraya gelip doktor karalayadabiliyor böyle saçma amaçları olanlarda var.. o yüzden kötü yorumlar okuduğunda fotoğraflı olanlara bak. kanıtlasınlar yani.. her yazan yoruma kafanı takma canım git görüş kendi kararını kendin ver..her yazan yorumu okursan kafan karışır karar veremezsin

Son düzenleme:

25 msj olmadigi icin albumüne malasef suan bakamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…