Fatih Dagdelen vs Selcuk Kuyubasi

hem ablam hem kendim fatih dagdalene yaptırdık ve ikimizde sonuçtan cok memnunuz ben de cok araştırmıstım ve memnuniyet oranı en iyi doktorlardan biri fatih bey gercekten cok doğal yapıyo

Kesinlikle Fatih Dagdelen'e herhangi bir mudahale yaptirmayin!
Sadece unlulere ozenerek ameliyat yapiyor, o da reklam icin. Olumsuz sonucla gittiginizde sizi gecistirmeye calisiyor. Ben burun estetigi yaptirdim, sadece kucuk bir duzeltme istemistim, kafasina gore bir seyler yapmis, sonuc kotu oldu diye gidince konusmam dahi bitmeden odadan sinirlenip cikti. asistanlariyla muhattap olmami istedi. Halbuki ameliyat oncesindeki gorusmelerimizde cok ilgili ve nazikti.
Burnumdaki sorun hallolur olmaz yasal islem baslattiracagim.

Söylediklerine tamamen katılıyorum. Üç yıl önce burun ameliyatı olarak hayatımın hatasını yaptım. Aynen sizin dediğiniz gibi tamamen isteğimin dışında bir sonuçla karşılaştım. Aşırı kalkık, yamuk ve nefes problemi olan bir burun! Çok şükür ki iki hafta önce Reha Yavuzer' e revizyon ameliyatı oldum ve kurtuldum. Kısacası onca iyi doktor varken Fatih Dağdelen son tercihiniz bile olmasın.
( karalama yaptıgımı düşünenler olursa özelden ameliyat raporu dahil burnumun fotoğraflarını yollayabilirim)

mehaba arkadaşlar,ben 3 buçuk yıl önce ali sakinel'e burun estetiği yaptırdım.kendisinin yeri önceden bakırköy incirlideydi ama şuanda galiba yerini bahçelievlere taşımış.ama tam emin değilim.ve şuan çok memnunum.ameliyat sonrası sürekli kusurlar buluyordum ama meğerse bulduğum kusurlar sadece o zamanki kendi kuruntularımmış.zaen o kuruntularım da 3 ay sonra son buldu.3 buçuk yıl geçti burnumda herhangi bir sorun yok ve yüzüme de gayet uyumlu.üstelik doğal da görünümlü,kimse de estetik oluğunu anlamıyor diyebilirim.hatta arkadaşlar ben kendim söylüyorum şaşırmaları için:))(çok nadiren dikkatli insanlardan da kaçmıyor dil:)şu zamana kadar 4 kişi falan estetik olduğunu anlayıp şaşırmadı)2012 yılında 3500 tl peşin paraya yaptırmıştım.bu arada ali sakinele yaptırma sebebim de şuydu,kendisine burun yanında başka bir estetik için beraber gitmiştim,ama kendisi bana yaptırmama değmeyeceğini söyleyerek beni şaşırtmıştı.dürüst bir insan olduğunu düşünüyorum.hatta şuanda göz kapağı estetiği düşünüyorum.bugün haftaya görüşmeye gideceğim.şuan oturduğum yer ona uzak ama sonuç olarak güvendiğim biri o yüzden ilk terihim o olur gibi.sizler de bir görüşün derim,isteyen olursa c_sokak@hotmail.com adresinden bana mail atarsanız fotolarımı yollayabilirim.mail adresimi veriyorum çünkü doktor araştırırken bayağı kararsızlılar yaşaıştım,ülkedmide fotoğrafları d doktorlar yayınlayamadıkları için öneriler çok önemli oluyor.,umarım herkez en mutlu olduğu görünüme kavuşur:)

Arkadaşlar 2010 yılında Fatih Dağdelene ameliyat oldum ve çok pişmanım çünkü burun ucum düşük ve yamuk çok özentisiz kasap mantığı ile çalışan bir doktor ona kendinizi teslim ederseniz cıkıcak sonuc tam bir sans işi ameliyat gününüzde çok hastası varsa size büyük ihtimal gereken özeni göstermeyecektir ki benim durumum da öyle burun ucumda parça bıraktığı için tekrar revizyon ameliyatı olmak zorundayım kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum ve benden kazandığı parayı da helal etmiyorum

Bene önümüzdeki yil burun ameliyati yaptirmak istiyorum. Bu nedenle aktif sekilde yaptiracak doktor ariyorum. Fatih Dagdelen hakkinda cok cesitli yorumlar duyuyoruz. Rica etsem bana da atarmisin fotograflarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…