Fatih Dagdelen vs Selcuk Kuyubasi

Kendisi gerek hekim olarak gerekse insan iliskileri acisindan etik davranmamaktadir..tv programlarinda cikarak yaygin olan populer olma yaklasimini benimseyen bir hekimdir..basarisiz bir hekimdir..basarisizligini kabul etmeyen ve hastasini magdur eden ve bunu umursamayan bir yaklasim tavri icerisindedir..boyle hekimlerden uzak durma gerekliligi dusuncesindeyim..hatta bu tavirda insanlara hekim degil tip fakultesi mezunu daha dogrudur..

Fatih Dağdelen'e burun estetiği yaptıran ıkı kısının resımlerıne rastlıyabıldım forumda, ıkısı de oldukca basarılı.
Acaba baska yaptıranlar varmı ? resımlerını paylasabılırlerse sevınırım..

depom_ neden bu şekilde bi yorum yaptığıni açıklayabilir misin. Kendin ya da bir tanıdıgin basarisiz bir ameliyat mi geçirdi ??? Aydınlatirsan çok sevinirim, çünkü çok kararsız kaldım:/

Selçuk Kuyubaşı benim burnumu yaptı burnumda şişlikler varken inanılmaz korkuyodum burun deliklerimdeki asimetri yüzünden hatta pişman olmuştum ameliyatımı ona yaptırdığım için Şimdiyse gayet memnunum burnumdan iyi ki de Selçuk beye ameliyat olmuşum Kendisi ayrıca çok da kibar bir doktor :) Hiç düşünmenize bile gerek yok ikisi arasında bence isteyen olursa özelden fotoğraf da atabilirim sevgiler

ben giderken burnumun resmini cekti ve uzun bi görüsmeye gerek yoktu zaten benimkisi revizyon oldugu icin.
sen ne zaman ameliyat olmayi düsüniyorsun?

Merhaba, fatih beyden memnun kaldiniz mi? Bende revizyon olucam , nefes problemim var ve yanlardan çoktu, sizin ne tür şikayetiniz vardi, fatih bey duzeltti mi, memnun kaldiniz mi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

carpediem..evet malesef fatih dagdelene ameliyat oldum ve cok kotu bir burnum var suan..oldukca pismanim ve psikolojim cok bozuk..revizyon icin sabirla bekliyorum..insani iliskiler acisindan da hasta doktor iliskisi acisindan da bir fiyaskoyla karsilastim..ve burnum cok sorunsuz bir burundu sadece burun ucum biraz dusuktu okadar..kendisini allaha havale ediyorum..guzel bir bayandim..orantisiz bir sonuc ortaya cikti..daha objektif bir izlenim edinmek istiyorsaniz buyrun hastaneye gidin..gezin dolasin..hayatimda bu kdr ilgisiz berbat bir hastane gormedim..amator, empatiden ve ilgiden uzak tavirlar sozkonusu ama ne zaman.operasyondan sonra parayi verdikten sonra..hissetmistim zaten ama regl olmama bagladim hislerimi..doktorunuzu iyi arastirin..bir gorusmeden fazla gorusme yapin..profil fotosu disinda diger acilardan da fotograf gorun..ve mmlik bir degisikligin simanizi buyuk olcude degistirebilecegini aklinizdan cikarmayin..

bende burun ameliyatı olucam forumlarda tek tek butun doktorların isimlerine baktım nerdeyse ama hepsi hakkında kötüde var iyide cok kararsız kaldım

Selçuk bey hakkında hiç yorum yok nedense ben görmek istiyorum canım bi mahsuru yoksa?

Kesinlikle selcuk kuyubasina ameliyat olmanizi tavsiye etmem.kotu bir doktor diyemem fakat burnu tam degerlendirmiyor.ben kendisine oldum suanda revizyon dusunuyorum.

Kesinlikle selcuk kuyubasina ameliyat olmanizi tavsiye etmem.kotu bir doktor diyemem fakat burnu tam degerlendirmiyor.ben kendisine oldum suanda revizyon dusunuyorum.
bende görüştüm selçuk kuyubaşıyla kemerli burnum var o yuzden rahatsızm kemerm buyuk.sizin memnun olmadgnz kısım nedir acaba lutfen cevap verırsenz . burnunuz nasıl oldu nasıl ıstıyordunuz

Arkadaslar bende aralik ayindq burun ameliyati olucam ve daha önceden 2009 yilinda meme buyutme ameliyati oldum ve dr. Naci Karacaoğlan dan cok memnun kaldim ve bendeb sonra cevremde arkadaslarim akrabalarim hepsi gitti ve herkes ayni memnuniyette.. kiz kardesim de benle ayni zamanda insallah meme buyutme olacak.. dr umu arastirin cok memnun kalacaksiniz. Hersey dogal iluyir ve mutlu ayriliyorsunuz. Cok onemli ameliyatlar ve inanin tv lere kendi reklamlarini yapan dr lar daha vahim sonuclarla neyicelebiliyor. Sevgiler

Arkadaşlar ben 2006 yılında Fatih Bey'e burun estetiği yaptırdım. Ona gidene kadar uğramadığım doktor kalmamıştı ve hiç biri güven vermemişti. Fatih Bey resim falan uğraşmaz. Ama şu kadarını söyleyeyim kendinizi ona emanet ettiğinizde sonuç muhteşem. Ameliyat sonrası korkunç acılar çekeceğimi düşünürken o kadar sancısız ve az çürükle çıktım ki. Kesinlikle Fatih Bey'i tavsiye ediyorum. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. :)

bende görüştüm selçuk kuyubaşıyla kemerli burnum var o yuzden rahatsızm kemerm buyuk.sizin memnun olmadgnz kısım nedir acaba lutfen cevap verırsenz . burnunuz nasıl oldu nasıl ıstıyordunuz
Kendisi burnu her acidan ele almiyor.surasina gerek yok hc ellemeyelim yorumu yaptigi kisim aslinda sizin bugune kadar farketmedignz bir okadar orantisiz olabilir.diger yeri duzeltip oraya dokunmayinca ortaya sacma bir burun cikiyor.kesinlikle azdahs para birktrn isin ehli kisiye gidin.ben imkanm olmasna ragmen gitmedn cok pismanim simdi revizyon parasi biriktirecegim

Bu iste 0 risk bellk isimler vardir.emre ilhan,baris cakir,muhammed dilber,abdulkadir goksem.bunlara gidin ve elektrginz hangisine tutarsa ona olun.eger tasarim yapmiyords mutlaka isteyip istemedignz seyleri vurgulayin.ucuna donunmayalim derde hemen inanmayin sorgulayin

Üç yıl fatih bey e ameliyat oldum Hayatımın en büyük hatası ameliyattan önce nefes problemim yoktu şimdi nefes alamıyorum doğallıktan tamamen uzak burnum psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…