- Konu Sahibi Anna_Maria
-
**4. TAKIM 204. ETAP**
Anna_maria(66.5/65.0/1,5/%2,2)
nidah( 62.7 /
hasretim34( 67.1 /66.2 / 0.9 / % 1.34 )
qiz3mm ( 65.7 / 65.2 / 0.5 /% 76 )
lethem ( 49.3 /49 / 0.3 / % 0.60 )
mersa ( 84.5 /84.2 /0.3 / % 0.35)
bijoux ( 81.9 /81.1/0.8 / % 0.98)
deniz1984( 88.4 /
ayyy fatmacım şunlara bak ya bide bu benim kilo almış halimdi 62lerden((
29.04.2011e ait((
offf ne kadar kötülük etmişiz kendimize
BENİDE ALIN ARANIZAAAAben 175 boyunda 78 kiloyum
bende 3 gündür dietteyim... yaptığım belirgin bi diet yok mesela bu sabah aç karınla elma sirkeli su içtim we üstüne bitki çayı içtim yarım saat sonra kahwaltıda 3-4 yudum ekmek yedim beyaz peynirli... üstnede salatalıkla domates yedim.... şimdide çayımı içiyorum yine yediklerime dikkat ediyorum yani sadece bi diyet programm yok we bide akşam yemeğine son werdim... aktardan zayıflama çayı aldım onu we yeşil çay içiyorum...
bu sefer kararlıyım 60a düşcem
ayy gizemcim yapma bunu yaaw
ben sırf bunlar karşıma çıkcak diye girmiyorum o sayfalara :18:
aynen çok kötülük etmişiz çook
ama bu böyle gitmez bu sefer verelim de kalıcı olsun inş
hoşgeldin canım boyun iyiymiş sen 65 olsan yeter sana bence tatlım :)
ama bu şekilde verebilecek misin ? yani belli bir menün olmadan. bazı şeyleri çıkartman lazım beslenme programından kızartmalar filan gerçi kahvaltı iyi hadi bakalım sanada kolay gelsin canım :)
öğlen akşam da ne yediğini yazarsın
birlikte kilolara elvedaaa
ya canım rejim programına uymak istediğim zaman hep yarıda bırakıom yada kaçamaklarım çok oluyo... ben ekmeği azalttım hatta 3 gündür hiç yemiyo gibi bişeyim... yersemde kepekli yiyorum öğlen haslanmış sebze patates yumurta falan yiyiyorum... turunçgillerde çıkmaya başladı mandalina yiyorum o posalı olduğu için tok tutuyo... we bitki çayını çok içiyorum... biraz sakıncalıymış günde 5 bardaktan sonrası ama ben içtikçe kendimi iyi hissediyorum... 4 tane yeşil çay 4 tanede içinde 9 ayrı bitki olan zayıflama çayı war onu içiyorum... ama kesin kesin yaptığım şey gün içinde en az 30-45 dk hareket ediyorum we 6 dah sonra bişi yemiyorum.... we bol bolda su içiyorum...
bide bugün netten yeni bişi öğrendim buzlu su içilirse wicudumuz o suyu wicut ısısına çawirirkende enerji harcıomuş...
kepekli değilde şu tam tahıllı ekmekler iyi oluyo canım deneyebilirisn tok da tutar
yeşilçay 4 bardaktan fazla içme canım bitki çayı da 4 bardak biraz fazla ama yahu dikkat et cnm sindirim sistemini bozmasın
e süper o zaman böyle devam edersen verirsin inş
evet fazla kalori yaktırıyo çünkü vücudumuza giren soğuk bir şeyi vücut kendi ısısına getirebilmek için enerji harcıyo :)
tam tahıllı ekmek bulunduğum yerde bulamadım malesef canım ya ben eşimin görevi nedeniyle muşun ilçesindeyiz....
imkanım olsa ben spor salonunada gitmeyi çok istemiştim ama ewdeki imkanlarla idere edicez
ben de sırf bu yüzden aldım zaten o kiloları ewdeyim 1 yıldır bi hareket yok bide sürekli azımda bişiler oluyodu... gelsin cipsler gitsin çikolatalar,kolalar...
yani anlıcan ben kendim ettim kendim buldum
hoşgeldin tumet aramıza :)
bugün ki menüm
kahvaltı:yarım yumurta,doates,salatalık,peynir,1dilim kaşar,2 dilim ekmek,2 adet zeytin
ara:tek şekerli türk kahvesi, 4 adet tahıllı diyet bskvi
öğle:domates,salatalık,peynir,maydonoz,2dilim ekmek
araiko (82 cl)
akşam:tarhana çorbası,salata,1dilim ekmek yerim diye düşünüyorum
ara: yarım yağlı süt ile çok az nesfit
menün güzel de pikoya bağımlı olmuşuzz sevdin sen hee
ekmeklerin tahıllı mı gizemim beyaz ekmek yemiyordsundur inş
hani çay yok çay
daha yeşilçaya başlamadım fatmacım yaa:18:,
akmeğide beyaz ekmek yiyorum şuan daha doğru düzgün alışverişe cıkmadım ki :18:
ama haftaya tam odaklanacağım inşallah
pikoyuda kalorisi az diye almıştım öyle elime 3 tane geldiyarında son kez yiyeceğim ve birdaha yemeyeceğim zaten çaya flan şeker atmıyorum ahahaha bide atsaydım benim ki de laf
aa öylemi allah kolaylık versin o zmn canım
olsun spor salonu çok yoruyo bence evdeki imkanlar daha iyi ve tabi yürüyüş
hep kendimiz edip kendimiz buluyoruz be tatlım ama yine kendimiz çalışıp vereceğiz kilolarıı
şimdi bahane uydurmak gibi olacak ama yürüyüşte yapamıom kuzu terör bölgesi burası markete zor çıkıom ewimin karsşısında oda...anlıcan ben ne yaparsam ewde yapmalıyım....
olsun ama yılmak yok kilolardan kurtulcazzzz
Kızlar, beni de aranıza alır mısınız?:)) Eski takım toplansın:)
Ben de sizin gibi malesef kilosunu geri ve fazlasıyla alanlardanım( Şu an 84.1'im.
Eylül sonu 79'u, Ekim sonunda da 74'ü görmek istiyorum. İlk hedefim iki ayda 10 kg vermek, ardından da bir 10 kg. daha:))
Bugünkü menüm:
Kahvaltı: iki dilim ekmek, peynir, domates, şekerli çaylar(
Ara: yeşil çay ve 5 ağustos eriği
İkindi: Yumurtalı bool yeşillikli salata
Ara: Elma
Ara: geceleyin de bir bardak süt :)
40 dk. yürüyüş ve 20 dk. bisiklet yapacağım bugün.
İnş. bu topicle birlikte motivasyonumuzu sağlar ve bir an önce kurtuluruz bu kilolardan, tabi bu sefer bir daha geri almamak koşuluyla:))
Bayramda karşımda yeni bir ben görmek ve herkese de bunu göstermek istiyorum. hıh:))
Kızlar, beni de aranıza alır mısınız?:)) Eski takım toplansın:)
Ben de sizin gibi malesef kilosunu geri ve fazlasıyla alanlardanım( Şu an 84.1'im.
Eylül sonu 79'u, Ekim sonunda da 74'ü görmek istiyorum. İlk hedefim iki ayda 10 kg vermek, ardından da bir 10 kg. daha:))
Bugünkü menüm:
Kahvaltı: iki dilim ekmek, peynir, domates, şekerli çaylar(
Ara: yeşil çay ve 5 ağustos eriği
İkindi: Yumurtalı bool yeşillikli salata
Ara: Elma
Ara: geceleyin de bir bardak süt :)
40 dk. yürüyüş ve 20 dk. bisiklet yapacağım bugün.
İnş. bu topicle birlikte motivasyonumuzu sağlar ve bir an önce kurtuluruz bu kilolardan, tabi bu sefer bir daha geri almamak koşuluyla:))
Bayramda karşımda yeni bir ben görmek ve herkese de bunu göstermek istiyorum. hıh:))
selam kızlar çok yoğun bir gündü misafir üstüne misafir geldi
Kekler börekler poğaçalar evden eksik olmadı bide her gelen bişi getirdi yani bugün resmen her an herşey olabilirdi
ama ben Dukanımı bozmadımmm
Onlar kekler poğaçalar yerken ben de ton balığımı yedim
Onlar gidince yürüyüşümü de yaptı günü kazasız belasız atlattım :126:
Menüm:
Sabaheynirli omlet
Öğle:1 kutu ton balığı,cc zero
Akşam:4 köfte ızgara,1 kase yoğurt
Ara:1 bardak tarçınlı süt
Spor:50 dk yürüyüş
işten gelip ancak girebildim kızlar.
menüm:
kahvaltı:1 dilim ekmek,peynir,1 kaşık kadar omlet,3 yarım ceviz
öğlen:dondurma (100cl) dondurmaya hayır diyemiyorum
akşam: akdeniz salata, tavuk parçacıklar, cc zero (tavuklar yağdağpişti malesef :[ )
ara:süt çok az nesfit
spor: 30 mekik, bel egzersizi
fatmaaaaa nerelerdesinn
bugün ki menüm:
kahvaltı: 1 kaşık kadar omlet , 2 dilim ekmek, peynir , 1 tane ceviz (aynı dün ki gibi)
ara: icetea şeftali
öğle-akşam arası bir saat : kepekli etli sadviç, ayran, sossuz sundae dondurma
ara: yarım yağlı süt ile az bir şey nesfit
belki meyve de yerim bilmiyoooggggmmm :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?