Fazla Duygusal olmak

2 ay oldu neredeyse.Kendince zayıf bulduklarını düşünüyorum beni.

Bu her yaşta aynıdır. Kendisini üstün görüp otorite kurmaya çalışırlar. Ve bu karakterde insanlar kaç yaşına gelirse gelsin olgunlaşmazlar. Genelde ailede sevgi ve ilgisiz büyümüş ya da arkadaş ortamında geri plana atılmış kişilerin psikolojik olarak aynısını başkalarına yaşatma durumu. Psikolog değilim ama çok gördüm hepsinin ortak noktası da sorunlu olmalarıydı :) Ama o aptal özgüven sonsuza kadar sürmüyor merak etmeyin siz izin vermediğiniz sürece... Ağlamak zayıflık değildir bu arada. Ama stresinizi attıktan sonra da daha net olmanızı tavsiye ederim.

Oda arkadaşınız kaypak biri o zaman. Ben kaypak insanlardan hiç hoşlanmam, haksızlığa da hiç gelemem ama törpüledim bu huyumu haksızlık her yerde. Aslında oda arkadaşınız gibi olmak lazım ama ben yapamam, kaypak olan yaşıyor bu devirde maalesef.Başka bir yere geçme şansınız var mı aynı evde sürekli gerilirsiniz.

Artık daha mesafeli duracağım,zorunlu olmadıkça konuşmayı düşünmüyorum.Ciddi anlamda soğudum.İyi ya da kötü davranmayacağım,mesafeli olacağım.

Sizi zayıf bulduklarından değil kendileri karaktersiz olduğu için yaşıyorsunuz bunları kendinizi sorgulamayın boşuna. 3 5 karaktersiz için de kendinizi değiştirmeye çalışmayın. 10 senedir çalışıyorum nerdeyse o kadar saçmalık gördüm ki insanların tavırları kendileriyle ilgili oluyor sizle ilgili değil.

Keşke olsa ama boş lojman yok,üstelik bu lojmanı adam etmek için babam çok uğraştı.Boyasını da babam yaptı.Temizliğinde de annem çok yardım etti.

Birlik olup üstüme gelmeleri beni çok sinir etti ya.

Keşke olsa ama boş lojman yok,üstelik bu lojmanı adam etmek için babam çok uğraştı.Boyasını da babam yaptı.Temizliğinde de annem çok yardım etti.
Diğerleri hazıra mı kondu yani? Şimdi sizi kaçırmaya çalışıyorlar hey allahım. Muhatap olmayın bari sinirinizi bozmayın boş yere. Çirkef insanlarla muhatap olup seviyenizi düşürmeyin.

Birlik olup üstüme gelmeleri beni çok sinir etti ya.
Birlik olmaları aynı mayadan olmaları sebeple. Siz daha farklı bir insansınız uymuyorsunuz. Uymak zorunda da değilsiniz zaten ama ağlamak zayıflık değil bu düşüncenizi değiştirin bence. Ben ağlayan birini görsem bu da zayıfmış demem ne kadar özgür, cesur bir insan duygularını yaşayabiliyor derim.

Diğerleri hazıra mı kondu yani? Şimdi sizi kaçırmaya çalışıyorlar hey allahım. Muhatap olmayın bari sinirinizi bozmayın boş yere. Çirkef insanlarla muhatap olup seviyenizi düşürmeyin.
Bana saçma davranan kız dışında diğerleri de yardım ettiler ama benim ailemin emeği daha çok.Eşyaları babam birkaç kişiyle taşıdı,boyasını yaptı.Annem temizlik,yemek olsun yardım ettiler.Şimdi sorsanız bunları hiçbiri hatırlamıyor.

Teşekkür ederim,o kadar çok sinirim bozuldu ki.Çok ağladım,sinirim baya bozuldu.

Teşekkür ederim,o kadar çok sinirim bozuldu ki.Çok ağladım,sinirim baya bozuldu.
Sinirinizi bozulması normal ama içinize atmak daha kötü ağlamak rahatlatıyor insanı. Annenizin babanızın emeğini de eşşek gibi hatırlıyorlar ama işlerine gelmiyor. Sizin emeğiniz daha çok sonuçta. Bunlar sizi kaçırmaya çalışıyor da olabilir,aralarında ne konuşuyorlar bilmiyoruz.

O da olabilir ya,güvenemiyorum.

O da olabilir ya,güvenemiyorum.
Güvenmeyin zaten. Birşey derlerse lafını verin ezdirmeyin kendinizi ama çok muhatap olmamaya çalışın. Bende ilk atandığım sene bir ev arkadaşı bulmuştum kız benim varlığımdan bile rahatsız oluyordu. Birgün sinir krizi geçirdi ileri geri konuştu ertesi gün çıktım evden. İşten gelince huzur istiyor insan cidden öğrencilik gibi olmuyor kafan almıyor.

Kesinlikle,huzurlu bir ortam her şey ya.Mesafemi mutlaka koruyacağım.Seneye ilçeden geliş gidiş yapmak istiyorum,sırf biraz daha huzurlu olmak için.

Daha önce de yazmıştım bunu farklı konularda. Yaşanan her şey bizde belirli renk ve yoğunluklarda düşünce ve duygu tortuları oluşturur. Ve kendini mutlaka ifade etmek ister. Söyleyecek çok sözü olan ve sürekli öğretmeninden söz isteyen bir çocuk gibi. Biz yazarak, ya da kendi kendimize de olsa konuşarak o duygu çocukların kendilerini açmalarına, içlerini dökmelerine izin verirsek olur olmadık yerlerde konuşup ,bağırıp bizi utandırmazlar kolay kolay. Önü kapatılıp içindeki su akması engellenen bir musluk nasıl bir müddet sonra aşırı baskıyla foşşş diye her tarafı batırır, aynen öyle. O suyu biz kontrolümüz içinde usul usul akıtmayı öğrenmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…