Fazla güçlü çekim

Haklısınız zaten sonu olmaz dememin sebeplerinden biri bu.
İncinmek, acı çekmek değil çünkü duygusal olarak etkilenmiyorum ama dediğiniz gibi geç ergenlikte falan şu an. Bile bile lades. Sadece işte o flört o heyecan zevkli ama onun da sonu yok.
Tanıştığımızda ben 26 o 22 yaşındaydı ben 4 yıllık sevgilimden yeni ayrılmıştım ve aşk acısı çekiyodum.. O çekimi ilk tanıştığımız günden aynı ortamda olduğumuz her gün yaşadık.. O etrafta olunca resmen nefes alışlarım falan değişiyodu..Mantığıma uymayan onun daha çocuk oluşuydu ve ayrıldığım sevgilimle barışma ve evlenme hayalimden başka hayalim yoktu.. Sonra sevgilimle barıştık nişanlandık evlendik (eski eşim). Bu süreçlerde tabiki görüşmedik çekimsel arkadaşla.. sadece bikaç ortak arkadaşımız vardı. Hatta ben boşanma sürecine girdiğimde kendisinin düğününe giden arkadaşımın sosyal medyasından evlendiğini bile gördüm. Ben boşandıktan 1 yıl sonra bi arkadaşımla gittiğim mekanda çekimsel arkadaşın abisiyle karşılaştım (orda çalışıyomuş). "Evlenmişsin" dedi. "Boşandım bile" dedim.. Bi saat falan sonra elinde telefonla yanıma gelip telefonu bana verdi.. Karşımda çekimsel arkadaş vardı :) Duyduklarıma üzüldüm falan dedi.. Ben de sen evlenmişsin adına sevindim dedim.. 12 gün sonra davam var aynı kaderi paylaşıyoruz dedi. Üzüldük karşılıklı falan. Abime numaranı bırakır mısın görüşelim falan dedi. Bıraktım.. Ve şu an 6 yıldır sevgiliyiz. 4 yıldır evliyiz. O kadar pişmanım ki mantığımla hareket ettiğim için.. Çünkü o benim diğer yarım gibi. Hala aramızdaki o çekim aynen devam ediyo.. Ve abartmıyorum gerçekten çok ama çok mutluyuz.. Aramızdaki o çekim her sorunumuzu sesimiz bile yükselmeden çözmemizi sağlıyo.. 6 Yıllık ilişkimizde tartışmadan öteye giden bi kavgamız bile yok.. İşte o çekim bence AŞK! o zamanlar bunu bilememiştim ama gerçekten AŞK böyle bişeymiş..

Salt fiziksel çekim olduğu için açıkçası kendimi tutmayı daha makul buluyorum. Hani duygusal bir şeyler olsa daha pervasız olabilirdim ama iki sevişmek için başıma iş açmayayım modundayım.
Şu anki kaç göç hoşuma gidiyor o ayrı :KK70:
Çok alemsiniz ya hu :D
Ama konuyu detaylı okuyunca çıtırı kaptı denmesini de istemiyorsun anladığım kadarıyla:D
Ay bilmiyorum ya iki ucu kötü değnek:D

Senin yerinde olsam vazgeçmek için çabalamazdım.
Hatta yakınlaşmak için çabalardım.
Bir insan hayati boyunca, kaç kere bir dokunuşuyla alev alev yanacağı biriyle karşılaşır ki?
Yaşa gitsin. Muhtemelen iyi ki yaşamışım dersin.
Bu yorumunuza istinaden de şunu yazayım bari :p
Benim 2 eski sevgilim birbirleriyle iş arkadaşıydı.
Şu anki fuckbuddy'im de kanka modunda takıldığım eski iş arkadaşımın çocukluk arkadaşı.
E tabii ki benimle yaşadıklarını anlatıyordur. Umurumda mi değil?
Sevisiyoruz yani altı üstü. Büyütülecek ne var? Bilmiyorum belki ben fazla rahatım böyle konularda.

Haftanın en az üç günü görüştüğüm, sosyal çevremin önemli bir kısmını oluşturan ve sevdiğim insanlardan oluşan bir grupta, üstelik karşı tarafta da eski sevgilim varken cinsel hayatımın konu edilmesi tercih ettiğim bir şey değil :)

Öyle veya böyle bir karar verirken mantığın da devrede olması gerektiğini düşünüyorum. Daha önce fuckbuddy ilişkisi de yaşadım, cinsel anlamda kapalı bir insan değilim. Ama 29 yaşında ve aktif sosyal hayatı olan bir insan olarak eylemlerimin sonuçlarını ve varacağı yerleri de düşünmek durumundayım.

Zaten işin daha ileri gitmemesi için frene basmamın sebebi de bu.

Tanıştığımızda ben 26 o 22 yaşındaydı ben 4 yıllık sevgilimden yeni ayrılmıştım ve aşk acısı çekiyodum.. O çekimi ilk tanıştığımız günden aynı ortamda olduğumuz her gün yaşadık.. O etrafta olunca resmen nefes alışlarım falan değişiyodu..Mantığıma uymayan onun daha çocuk oluşuydu ve ayrıldığım sevgilimle barışma ve evlenme hayalimden başka hayalim yoktu.. Sonra sevgilimle barıştık nişanlandık evlendik (eski eşim). Bu süreçlerde tabiki görüşmedik çekimsel arkadaşla.. sadece bikaç ortak arkadaşımız vardı. Hatta ben boşanma sürecine girdiğimde kendisinin düğününe giden arkadaşımın sosyal medyasından evlendiğini bile gördüm. Ben boşandıktan 1 yıl sonra bi arkadaşımla gittiğim mekanda çekimsel arkadaşın abisiyle karşılaştım (orda çalışıyomuş). "Evlenmişsin" dedi. "Boşandım bile" dedim.. Bi saat falan sonra elinde telefonla yanıma gelip telefonu bana verdi.. Karşımda çekimsel arkadaş vardı :) Duyduklarıma üzüldüm falan dedi.. Ben de sen evlenmişsin adına sevindim dedim.. 12 gün sonra davam var aynı kaderi paylaşıyoruz dedi. Üzüldük karşılıklı falan. Abime numaranı bırakır mısın görüşelim falan dedi. Bıraktım.. Ve şu an 6 yıldır sevgiliyiz. 4 yıldır evliyiz. O kadar pişmanım ki mantığımla hareket ettiğim için.. Çünkü o benim diğer yarım gibi. Hala aramızdaki o çekim aynen devam ediyo.. Ve abartmıyorum gerçekten çok ama çok mutluyuz.. Aramızdaki o çekim her sorunumuzu sesimiz bile yükselmeden çözmemizi sağlıyo.. 6 Yıllık ilişkimizde tartışmadan öteye giden bi kavgamız bile yok.. İşte o çekim bence AŞK! o zamanlar bunu bilememiştim ama gerçekten AŞK böyle bişeymiş..
Maşallah darısı hepimizin başına.
Cidden çekim gücüne inanmazdım şu an bende bu durumdayım:D

Gülümseyerek okudum, çok hoşsunuz, Allah mesut etsin.
Kısmetin nereden nasıl çıkacağı gerçekten belli olmuyor.

Maşallah darısı hepimizin başına.
Cidden çekim gücüne inanmazdım şu an bende bu durumdayım:KK70:
Ben o çekime o zamanlar inanmış olsaydım belki de ikimiz de yanlış evlilikler yapmıycaktık ve bu kadar geç bi araya gelmiycektik.. Ha diyceksin ki geç olsun güç olmasın ama işte.. Belki o 6 yılı kaybetmesek bugün bi çocuğumuz olabilirdi.. Yine de herşey kısmet tabi :)

Çok alemsiniz ya hu :KK70:
Ama konuyu detaylı okuyunca çıtırı kaptı denmesini de istemiyorsun anladığım kadarıyla:KK70:
Ay bilmiyorum ya iki ucu kötü değnek:KK70:
Eximle zaten sıkıntılı bir süreç geçirdik, bunun yaşı küçük olayları nereye vardırır bilemiyorum. Hayatımda drama istemiyorum :D Dediğim gibi duygusal bir şey olsa sorun değil zaten ama sırf iki yatıp kalkacağız diye gerek yok diye düşünüyorum.

Ben o çekime o zamanlar inanmış olsaydım belki de ikimiz de yanlış evlilikler yapmıycaktık ve bu kadar geç bi araya gelmiycektik.. Ha diyceksin ki geç olsun güç olmasın ama işte.. Belki o 6 yılı kaybetmesek bugün bi çocuğumuz olabilirdi.. Yine de herşey kısmet tabi :)
O hiç belli olmuyor ya. Belki o zaman inanmış olsaydınız yaşlarınızın gençliğinden -bilhassa eşinizin gençliğinden- dolayı bambaşka şekilde yaşayacaktınız ilişkinizi ve bugünlere gelemeyecektiniz.
Her şerde bir hayır vardır demek lazım.

Yine olur neden olmasın?
Bu forumda ne hamile olması imkansız arkadaşlarım oldu.
Şimdi hepsinin kucaklarında bebekleri(Maşallah )
Sen içini ferah tut :KK200:

Eximle zaten sıkıntılı bir süreç geçirdik, bunun yaşı küçük olayları nereye vardırır bilemiyorum. Hayatımda drama istemiyorum :KK70: Dediğim gibi duygusal bir şey olsa sorun değil zaten ama sırf iki yatıp kalkacağız diye gerek yok diye düşünüyorum.
Duygusala dönüşmeyeceğinden demin miyiz?:D
Ben nedense bilemiyorum bu iş böyle yarım kalmaz diye düşündüm .
Hele gibigibiyim gibigibiyim den sonra.
Sevmek ve birlikte olmak inan o saydığın denkliklere hiç bakmıyor:)

O hiç belli olmuyor ya. Belki o zaman inanmış olsaydınız yaşlarınızın gençliğinden -bilhassa eşinizin gençliğinden- dolayı bambaşka şekilde yaşayacaktınız ilişkinizi ve bugünlere gelemeyecektiniz.
Her şerde bir hayır vardır demek lazım.
Haklısın aslında belki herşey farklı ilerleyecekti.. Tecrübeler illaki bizi kıymet bilmeye de itti :)

Hayat olmaz dediklerimizi oldurur bazen:))
Bence akisina birakin,bir muddet kovalamaca oynamaya devam edin ki bu tatli bir heyecan tadini cikarin:)
Illaki belli bir zaman sonra karsi taraf bikmaya basliyacaktir siz hic durusunuzu bozmayin,malum buludugunuz ortam ve konumunuz boyle bir iliski yasamaya musait degil bencede risk almayin..laakinn eger karsi taraf size duygusal hisler beslerse ve bunu size acarsa o zaman ne yapacaksiniz?

Bachata yapıyor musunuz diyesim var ama dansa olan önyargıyı iyice körüklemem umarım :KK48:

Bir şeyler yaşayasınız varsa yaşayın ama elemanın yaşı küçük. Aşık olma ihtimali de var.
Ben de buna benzer bir durum yaşamıştım. Yaş farkı bu kadar yoktu ama olmayacak bir ilişkiydi. O çekim bir yere varmayınca kalbi çok kırılmıştı.
O yaştaki bir erkek için cinsel çekimle aşk çok kolay birbirine karışabiliyor.
Siz "sevişeyim geçeyim" dersiniz ama o kafasında sizi farklı bir yere koyabilir. Çünkü büyük ihtimalle daha önce görmediği olgunlukta bir kadınsınız. Çok çabuk etkilenebilir. Sonu üzücü bitebilir.
Aklıma umutsuz ev kadınları geldi orada vardı böyle bir olay

Okurken ben hissettim aranızdaki çekimi. Bence anı yaşayın gitsin.

Hayat olmaz dediklerimizi oldurur bazen:))
Bence akisina birakin,bir muddet kovalamaca oynamaya devam edin ki bu tatli bir heyecan tadini cikarin:)
Illaki belli bir zaman sonra karsi taraf bikmaya basliyacaktir siz hic durusunuzu bozmayin,malum buludugunuz ortam ve konumunuz boyle bir iliski yasamaya musait degil bencede risk almayin..laakinn eger karsi taraf size duygusal hisler beslerse ve bunu size acarsa o zaman ne yapacaksiniz?
İnşallah o raddeye gelmez, zaten işlerin oraya dönmemesi için tedbirli davranmaya çalışıyorum. Açıkçası duygusal hisler beslese bile açacağını sanmıyorum. Velev ki açtı o zaman yaş farkı, uygunsuzluk, grubun küçüklüğü vsden girip kırmadan ama açık kapı da bırakmadan reddedeceğim.

:halay:
İnşallah o raddeye gelmez, zaten işlerin oraya dönmemesi için tedbirli davranmaya çalışıyorum. Açıkçası duygusal hisler beslese bile açacağını sanmıyorum. Velev ki açtı o zaman yaş farkı, uygunsuzluk, grubun küçüklüğü vsden girip kırmadan ama açık kapı da bırakmadan reddedeceğim.
Bende aynen oyle dusunmustum:))
Eee o zaman kasmaya gerek yok,B plani hazir iste:)
Halaya devamm:halay:

Back
X