Fazla İş Yaptım Diye Tartaklanıyorum.

Siz eşinizin annesimisiniz belki annesi bile bu kadar yapmıyordur zaten valla hiç kendimi paralayamam bu kadar ben ütü bile yapmıyorum nerdeyse, anca klasik giyicekse ütülerim işim gücüm yok tshirt falan ütülicem çeşit çeşit yemek yapıcam bu öküze

Sarmalar,poğaçalar ,dip köşe temizlik,dona varana kadar ütüler. İçinize uşak ruhu mu kaçmış ne?
Eşime canım isterse ütü yapardım adam bir hafta dua ederdi.şimdi bakıcı yapıyor ama eşim bakıcıya ütülettiğim için hala bana duacı.Aramızdaki fark evlilikte bunlar benim görevim diye kendimi paralayıp eşimin totosunu rahata alıştırmadım. Hizmetçi değil eşsiniz siz önce bunun farkına varın.

sana teşekkür edeceği yerde bide söyleniyormu hiç bir işini yapmayın ozaman beğenmiyorsa

Siz is yaptiginiz icin tartaklanmiyorsunuz direk hizmetli gibi kullanilip kapi kilimi gibi uzerine basiliyorsunuz. Allah yardimcin olsun nasil katlaniyorsun merak ediyorum

Ona özel hiç birşey yapmamak ile başla işe. Ozaman bişey dese bile ağırına gitmez

İlk evlendiğimiz aylarda birgun eşimde yaptığım bir yemeğe söylenmişti.hatta biraz kaba bir tavırla yaptı.annesi süper yaparmış bu çok kötüymüş filan vır vır vır. .Bende masadan gayet rahat bir şekilde gülümseyerek kalkıp elime telefonu alıp pizza sipariş etmistim. Ve o an söyledim. Bundan sonra beğenmediğinde ya kendine birşeyler yaparsın yada dışardan yersin benim elimden bu kadarı geliyor demiştim. Son olmuştu.şimdi begenmediginde hiç sorun etmiyor.kendine yiyecek birşeyler hazırlıyor. Bende hiç bozulmuyorum.
Ezdirme kendini.sen köle değilsin.

Ben ütü bile yapmiyorum ve yemegide begenmesse yemesin modundayim hic begenmedigi olmadi ama...
Sizin esiniz baya bir degisik yaslilignda ne yapacaksiniz

Evlenmeyenlere ders olsun bu konular. Haketmeyene böyle hizmetçi gibi hizmet etmek de nesi. Yapmayın! İlk baştan böyle bir role bürünmemeliydiniz. Olan olmuş artık, nur topu gibi bir paşa nız var elinizde. Geçmişler olsun

İşte bu ilk tepkiler o kadar önemli ki. Nasıl başlarsa öyle gidiyor.

Sende benim gibi yap gömleklerini hepsini doldur bir cekmeceye giyecegin zaman ütülerim diye söyle.Ben baş edemedim hepsini ütülüyordum hergün bir yenisini giyiyordu..Baş edemedim .. Soktum dolaba bende kaç yıldır bu böyle bir tane ütülü gömlek görse şükrediyor...

Kendisi ezik bir tip bence onun icin seni eziyor. Yada yasi cok genc disardan yonlendiriyorlar. Yulari eline verme gibi simdi senin yapacagn susmak ve alttan almak yerine disini goster. Emin ol seni kaybetmekten odu kopack. Olmuyormu bu iste bir seyler ters inceldigi yerden kopsun boyle adamla bir omur gecmez sana yazik olur.

Sakin kavga etme. Kadinsin.giyinip suslendigini guzel gorundugunu goren esin seni hep boyle gormek isteyevek.iyilikle halletmeye calis

Bilemedim ki ne desem bir kaç Zaman yapmayın görsün dünya kaç bucakmış ayrıca şu kocalarınıza Bebek gibi davranmayı bırakın benim eşim mesela ne istese annesi hemen kalkar yapar çorabımı giydir dese giydirir sonuç Ada'm ne yemek beğenir ne de kendi birşey yapar annem şöyle yapardı annem böyle yapardı der durur
Yine yapsın derim bende bu kadar şımartılmış bir insani biraz da ben şımartamam kimse ağzını açıp bu gelini şımartıyor mu yok !! Of akşam akşam başım ağrıdı

Sakin kavga etme. Kadinsin.giyinip suslendigini guzel gorundugunu goren esin seni hep boyle gormek isteyevek.iyilikle halletmeye calis
Gerçekten cevabınızın konu ile bağlantısını çözemedim.Yoksa tavsiyeniz şu meşhur seksi iç çamaşırı,tüylü terlik ful bakım mı?
Kadın hizmetçi gibi iş yapıyor adam hırtlık yapıyor,konu sahibi rahatsızlığını belli etmeyip, giyindiğinde nasıl düzelecek ki eşiniz hanzoluğu?

Siz dünyaya "mükemmel köle" olmak için gelmediniz. Önce kendinize, sonra da kocanıza bunu hatırlatsanız iyi olur.
Size karşı bu kadar kaba, öküz gibi davranan adama ütü de yapmayın yemek de. Önce karısı olduğunuzu hatırlasın, kalbinizi, ruhunuzu okşamayı bilsin, sizi mutlu etsin, ondan sonra beklesin hizmeti, hürmeti... Tabi o da karşılıklı olduğu sürece. Kendinizi ezdirmeye devam ederseniz, bu düzen böyle oturur, ilerde değiştirmesi imkansız hale gelir. Hazır yeni evliyken bunları halletmekte fayda var.

Kusura bakma ama esin gercekten senin bunca cabani haketmiyor. Tabi ki herkes ister esi temiz pak olsun, karni doysun,mutlu olsun ama sizin de bi hayatiniz var. Hele ki calistiginiz halde bunca sey yapip yaranamiyorsaniz kesinlikle yapmayin.
Ozellikle verilen emegin hice sayilmasi en gicik oldugum sey, begenmiyorsan da yiyeceksin ya da uslubunca soyleyeceksin. Madem begenmiyor yaptiklarinizi,yaranmaya calismak yerine yapmayin daha iyi,o daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)
Not: Masallah hamarat kadinmissiniz dogrusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…