- 29 Ekim 2015
- 1.502
- 2.980
- 133
Hödükmüş afedersiniz ama...Ne yapsam yaranamıyorum. 10 aylık evliyim. En yakın zaman diliminde olanlar.
Hafta sonu o kadaaaar işim vardı temizlik ütü vs o arada kayınvalidemle yaprak bile sardık. O arada akşama poğaça yaptım cok da güzel oldu yanına bi sürü çeşit yaptım. Poğaçanın boyutunu beğenmedi ‘ bu böyle olmaz’’ dedi diye bir sürü laf dedi. ve bunun gibi her yemekte bi şey buluyor eleştirecek. Ayran yaparım su ayarı yoğurt ayarını geçmişmiş. Hiç bişey bulamazsa masaya getirdiğim su’ya laf eder. Biraz ılık diye.
Bu sabah da bütün uzun kollu, kısa kollu gömlek bütün tişörtleri pantalonları ütüledim inci gibi dizdim –ki her zaman yaptığım şey.. gece yatarken giydiği bi parça tişört için demediğini bırakmadı ne gerek var bunu ütülemişsin bilmem ne diye.. biz sonbahara yakın evlendik tişörtlerini ezberleyemedim bilmeden ütülemişim. söylemediği hakaret kalmadı bi tişört fazla ütüledim diye.
Başka kadın olsa bakar neyse bu kalsın der kenara koyar. Ben risk bile almadım.
Bi de söyleniyo bana bir sürü gömlek tişört aldın diye.
Ben işe giderken aynı şeyleri giyip duruyorum ona çeşit çeşit giydiriyorum yine yaranamıyorum.
… bunun gibi kızlar genel durum ben ne yapmazsam değil ne yaparsam aşırı tepki. Yapmazsam zaten tepki de.
Nasıl başa çıkacağım. Değerimi anlayacak bu adam.
dön eski konularına bir bak da ne tip adamla muhatap olduğunu hatırla:
-sifonu çekmeyen, elini yıkamayan, banyo yapmaktan hazzetmeyen bu yüzden cinsellikten kaçan pis ve tembel bir koca.
ama senin yaptığın işlere kulp takıyor utanmadan.
-daha doğmamış öz çocuğunun sorumluluğunu başkalarına yıkmakta bir beis görmeyen rahat koca.
sen bir de bundan ciddi ciddi çocuk mu istiyorsun?
daha bir yıl önceki mesajlarında eşinle aranın iyi olduğunu yazarken, bu kadar kısa sürede ne değişti ki tartaklama ve eleştiri, hakaret boyutuna geldi evliliğiniz?
bence önce sorunu bulun ve çözmeye odaklanın, ilişkiniz şiddete varmadan.
eleştirdikçe abartıyorum kızlar. gözüne gözüne sokmak için..
eğer bi şeyi eksik yaparsam üşengeçlikle, uyuşuklukla suçluyo ve gururuma dokunuyo.
sağda solda insanlara şakayla karışık söylüyo.
mesela ütü yapan mı var da giyelim vs.. bilmiyorum yaa bıktım eleştirilmekten. her şeye yaaa her şeye..
annesi ona sadece yemek yapıyodu evlenmeden önce hiç bir tane ütü yapmıyomuş annesi mesela
bıktım bu ütü işinden diye isyan ediyomuş. ama şimdi beni anlamıyo daha önceden yapmış olmasına rağmen.
film bile izlemiyorum ki onun işlerini yapayım diye.
Marıfetmiş gibi yazıyosun. Bizden onay bekler gibi. Kaç senelik evlisin? Görücü müeleştirdikçe abartıyorum kızlar. gözüne gözüne sokmak için..
eğer bi şeyi eksik yaparsam üşengeçlikle, uyuşuklukla suçluyo ve gururuma dokunuyo.
sağda solda insanlara şakayla karışık söylüyo.
mesela ütü yapan mı var da giyelim vs.. bilmiyorum yaa bıktım eleştirilmekten. her şeye yaaa her şeye..
annesi ona sadece yemek yapıyodu evlenmeden önce hiç bir tane ütü yapmıyomuş annesi mesela
bıktım bu ütü işinden diye isyan ediyomuş. ama şimdi beni anlamıyo daha önceden yapmış olmasına rağmen.
film bile izlemiyorum ki onun işlerini yapayım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?