Fazla İş Yaptım Diye Tartaklanıyorum.

Yapınca eleştiriliyorsun, yapmayınca zaten eleştiriliyorsun. Her şekilde dırdır edecek madem, e yapma o zaman, canına kastın mı var? Kocana gelince, ne yaparsam değer bilir demişsin. Bilmez canım, bilecek olsaydı yaptığın onca şeyde bilirdi zaten. Nankörlükte sınır tanımayan adama kıymet bilmeyi öğretemezsin

Ay okuyunca oturduğum yerden sinir oldum valla..Bu ne ya kendini ne sanıyor acaba? Hizmetçilerle,uşaklarla mı büyüdü de herşeyi dört dörtlük oldu da mı bu kadar kusur buluyo herşeyde.İfrit oluyorum böyle adamlara..

Bravo valla hem çalışıyosun hem de herşeyi yapıyosun ve tüm bunlara rağmen beğenmiyorsa ben orada O'nun ya başına geçirin herşeyi ya da az ye kendine bi uşak tut istediğin gibi yaptır derim ve hiçbirşey yapmam. B.k götürsün evi,yemek bulamasın,çamaşırları ütülenmesin.Bak nasıl adam oluyo.
Bayanlar kocalarına bu kadar hürmet gösterirse adam da yaptığın hiçbirşeyin kıymetini bilmez.

Sakami bu adam be.
Bi tisort fazla utuledin diyemi? Eksik utuledin diye kizani anlarim azda olsada, fazla utuledin nedir ya??
Orucmu tutuyor onunmu agresifligi bu anlamadimki.

Galiba senin hatan belli. Onu susleyip pusleyip kendin paspal gibi dolasiyosan dogru yaptigini dusunme hic.

Hödükmüş afedersiniz ama...
Annesi kesin ezilmiş bi kadındır bide çok pohpohlanmış.. Tek çocuk mu?

Yapsan da yaranamıyorsun yapmasan da. Her iki türlü de eleştiriliyorsan yapma o zaman, canına kastın mı var? Kocana gelince, ne yapsam da kıymetimi bilse demişsin, bilmez canım boşuna uğraşma. Bilseydi zaten bugüne kadar yaptığın onca şeyi görürdü. O kadar yaptığın şeye rağmen bırak teşekkürü nankörlüğü elden bırakmıyorsa sen böyle bir adama zorla insanlık öğretemezsin, değerini de gösteremezsin

Sende insansın farkıda mısın ? Neden hayat merkezin eşin sen nesin ? Sen kendine değer vermezsen eşin nasıl değer versin.Bırak herşeyini kendi yapsın

Kv denden bahsediyosun sandım .fazla değer varmemek lazım totoları kalkıo. Yapamıyorm bilmiyorm cnm yardım ederrmisiinnn diecilvelencen yaranırsın

İsterseniz her işi kusursuz yapın yine yaranılmaz böylesine çünkü her işe bir kusur bulurlar bırakın sizde yapmayın madem kendisi yapsın böyle insan çekilirmi ya hizmetçisi var sanki karşısında.

Ay resmen adam pislikmiş ya yürüyen çöp tenekesi!!! Midem bulandı ya

Ailen evindeki durumunu gorse yine uzulecektir. Caresiz degilsin, kendi ayaklarinin uzerind durabiliyorsun. Vurmaya mi yeltendi? Ac kapiyi butun apartmana rezil et, cama çık bagir. Babana mi anlatacak? Birak anlatsin, baban seni el oglunun hizmetcisi ol diye okutmadi. Bosanmakla mi tehdit ediyor? Birak bosansin, daha mutlu olursun bu dunyada okuz kocan disinda anlayisli erkeklerde var

Fazla totosu kaldırılmış koca modeli 
Şahsen vaktim oldugu halde ütüsünü yapmıyorum yapabileceğim bazı işleride ona yaptırıyorum çünkü benim bi sınırım yok her iş gelir elimden boya badana bile yaparım öyle yetiştim ama kimseyi kral gibi yaşatmak için gelmedim bu dünyaya

Adam sizi karısı olarak değil hizmetçisi olarak görüyor nedir bu eziyet.

Değer vermiyor.
Sen de değer verme.

Yanlış taktik.

Eleştirdikçe yapma.
Bırak söylesin herkese.

Senin agzin yok mu?
Zamaninda pijamani bile ütüledim kiymetimi bilseydin de simdi bunu konuşuyor olmasaydın dersin, milletin yanında.

Bıktıysan yapmayacaksın.

Her şeye laf söyleyip kulp takan insana melek olsan! yaranamazsın.

O ayranı kafasından aşağı dökerdim.
Poğaçayı da ağzına tıkardım.

Anasının terbiye edemediğini sen mi edicen

Sal çayıra otlansin öküz.

Bazilari evliligi kolelik saniyor.
Evlilik paylasmaktir. Evlilik huzurdur, guvendir.
Evlilik her an elestirecek diye sinavda gibi yasamak degildir. Icinden geldigi icon yapmaktir.

Marıfetmiş gibi yazıyosun. Bizden onay bekler gibi. Kaç senelik evlisin? Görücü mü

Değmez gerçekten. .
Teşekkür edeceği yerde,dediklerine bak . .
Bir daha ki sefere kendi yapsın yemek ve ütüyü. .
Boşuna kendini yorma bacım . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…