kızlar ben 20 gündür adet olamıyorum...daha doğrusu yazdan beri düzenim altüst oldu....r gittim pkokistlik yapıdadır overlerde dendi..ilaç verdiler oldum adet sonra bır daha gitmedim....1 haftada 5 kilo aldım...
şuanki kilom 80.boyum 1,67... bu kilodan kurtulmam lazım....yazın hazıranda 69 kiloydum nasıl birden aldım anlayamıyorum...
bu kilolardan kurtulmak lazım diyorum kızlar....
ben 2 gündür rejimdeyim...
buraya hergün kilomu yazacam vede yediklerimi..bi nevi kontrol edecem kendimi...
bugünle başlayayım.....bugün öğlen sadece 1 portakal yedim ve su içtim bişi yemedim...biliyorum yanlış....ama bugün canım bişi yemek istemiyorrr....
ay deneyecem kızlarr....
akşama az makarna yağsız ve çorba ekmek yyok bunu yemeği planladım...
evet birazda vücudumdaki su gitsin yaaaa ..şiş şiş heryerim sanki ...koparıp atacam o şişlik olan etleri:))
çabuk kilo vermek istiyorummmm....
Bebek kızım sen nanayı yediin uygula bakayıım yazılanları :) kim daha çok kilo vereceek varmısın yarışaa :)
bebeklik bence kafana göre diyet yapma ve mutlaka bir diyetisyene git,bende pcosluyum ve diyetisyenim belirlediği beslenme programım var,yalnızca diyet yeterli değil,fiziksel aktivite de önemli ve unutma ki pcosluların metabolizması yavaş çalıştığı için kilo vermeleri zor almaları ise kolaydır,ben bile 2 aydır rejimde olmama ve herşeyi harfiyen yerine getirmemem rağmen 4 kilo verebildim ve 3 kilom kaldı çok şükür,zaten çok da kilolu değildim ama işte doktor tavsiyesi,kilo vermemle birlikte adetlerim düzene girdi,dediğim gibi kafana göre diyet yapma,herkesin vücut yapısı farklıdır ama kesinlikle bol bol su iç ve yürüyüş yap sana tavsiyem....
bende pkoluyum ve 75 tim diyete basladım 1,5 haftada 4 kilo verdım dıyetıme devam insan cok mutlu oluyo kılo verınce bende sadece bebek için verıyorum inş. hepımız incecık oluruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?