- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
bende buna kızıyorum yani bir özür dilemek bile yeterdi yada hayatım hamilelikte alınganlık yapıyorsun yok bişey dese bile yeterdiAh bu erkekler su bizim.hormonlari nezman ciddiye alicaklar...
Zaten hamile ve rahatsiissinz ustune birde dusuk yapmissinjz cok uzuldum.. bunlarin ustune sizi el ustunde tutmasi lazim hatta pohpohlamasi lazim. Hamilelikte hormonal etkilerdende herseye alinabiliriz tabiki. Esiniz hala neyin soguklugunu yapiyor. Adiniza cok uzuldum. Ins iyi olursunuz.
ben de çözüm bulamıyorum ama kafamda günden güne büyütüyorumÜzüldüm sizin için
Eşiniz saçmalamış
Allah rahmet eylesin
Çözüm bulamadım ama üzüldüğümü ifade edebiliyorum sadece
bişey alacaktı bu yüzden gelmişti.Kız neden eve kadar gelmiş ?
Bence siz birax fazla uzatmışsınıx gibi geldi olayı çok büyütmeyin hep hormonlardan
ilgisiz değildir aslında yani mutsuz bir evliliğimi yok aslında ama bu olay aramızı açacak gibi.Kızmayın ama benim başıma aynısı gelse
İlk evliliğim olsa kesinlikle ayrılırdım ama ikinci evliliğiniz
Basit bişey gibi duruyo ama o kadar ilgisiz ki eşiniz
Bebeğinizi kaybetmenize rağmen üzüntü duymuyor veya belli etmiyor
Mutlu olmadıktan sora anlamı olmuyo bazı şeylerin
İkinci evlilik olunca da basıp gidilemiyo kolay kolay
iş yerine hergün uğrarım bu durumdan çok hoşlanır eşim. ben de onun yanına uğramaktan onun ben gittiğimde bana bakışını seviyorum. her zaman söyler geldiğinde tüm stresim geçiyor derÖncelikle başınız sağolsun rabbim sabır versin
İş yerine gitmeniz gereklimi
Neden bu kadar sorun oldu?
Ne iş yapıyor eşiniz kız eve kadar gelmiş
haklısınız bekletmek ayıp bişey ama kalkacak durumda değildim kalktığımda da bayıldım zatenBence siz fazla abartmissiniz cocugunuz kapiyi acmadiysa kalkip baksaydiniz yani maksimum ne kadar uzak olabilir ki kapi ayip birsey kapiya geleni kapida bekletmek
Ya tamam birazcık trip atabilirsin ama asırı da büyütmek ilişkinize zarar verir .bişey alacaktı bu yüzden gelmişti.
bir kuru özür bile büyütmeyi engelleri
o benden fazla trio atınca ben geri adım atmak istemedim. o istiyor hiçbir olmamış gibi davranalım sorun yokmuş gibi yapalım iyi de her yapılanı sineye mi çekicem insan yaşadığım bebek kaybının hatırına bile olsa gönlümü alırYa tamam birazcık trip atabilirsin ama asırı da büyütmek ilişkinize zarar verir .
Bu kırgınlıkları konuşmalısın .o benden fazla trio atınca ben geri adım atmak istemedim. o istiyor hiçbir olmamış gibi davranalım sorun yokmuş gibi yapalım iyi de her yapılanı sineye mi çekicem insan yaşadığım bebek kaybının hatırına bile olsa gönlümü alır
ben de çözüm bulamıyorum ama kafamda günden güne büyütüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?