fazla mı abartıyorum?

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
içim içimi yiyor. hamileydim yatıyordum. bu sırada eşimin iş yerinden bir kız eve gelmiş birşey almak için. oğlum kim olduğunu bilmeyince açmadı ben rahatsızım yataktan kalkmadım eşim de lavabodaydı. çıktı ve kapıyı açtı. sonrasında bana tavır yaptı. kapıyı açmadın kızı kapıda beklettin dedi. o da ses verseydi çocuk açsaydı ben kalkamadım dedim. atıştık bu yüzden ben o sırada bayıldım. tüm gün mahvoldum rahatsızlandı. eşim de gün boyu aramadı gitmiş keyif yapmış. o günden beri iş yerine gitmiyorum. bu duruma kızıyor eşim ben işim var falan deyip geçiştiriyorum bu arada bebeğimi de kaybettim. dün saçmalıyorsun iş yerime uğramamakla dedi ben de iş yerindeki birine yaranacaksın diye beni üzdün gelemicem dedim. çocuklaşma dedi gitti. aramız soğuk şu an. bana bir akıl verin gönlümü alması hatasını telafi etmesi için konuşmalımıyım? uzak tavrıma devam mı etmeliyim? büyütüyor muyum? çok taktım bu konuya malesef yorumlarınızı bekliyorum.
not: bu ikinci evliliğim. kızla arasında bişey vardır diyenler olacaktır böyle bişey yok.

Öncelikle başınız sağolsun rabbim sabır versin
İş yerine gitmeniz gereklimi
Neden bu kadar sorun oldu?
Ne iş yapıyor eşiniz kız eve kadar gelmiş

Ah bu erkekler su bizim.hormonlari nezman ciddiye alicaklar...
Zaten hamile ve rahatsiissinz ustune birde dusuk yapmissinjz cok uzuldum.. bunlarin ustune sizi el ustunde tutmasi lazim hatta pohpohlamasi lazim. Hamilelikte hormonal etkilerdende herseye alinabiliriz tabiki. Esiniz hala neyin soguklugunu yapiyor. Adiniza cok uzuldum. Ins iyi olursunuz.

bende buna kızıyorum yani bir özür dilemek bile yeterdi yada hayatım hamilelikte alınganlık yapıyorsun yok bişey dese bile yeterdi

Kızmayın ama benim başıma aynısı gelse
İlk evliliğim olsa kesinlikle ayrılırdım ama ikinci evliliğiniz
Basit bişey gibi duruyo ama o kadar ilgisiz ki eşiniz
Bebeğinizi kaybetmenize rağmen üzüntü duymuyor veya belli etmiyor
Mutlu olmadıktan sora anlamı olmuyo bazı şeylerin
İkinci evlilik olunca da basıp gidilemiyo kolay kolay

ilgisiz değildir aslında yani mutsuz bir evliliğimi yok aslında ama bu olay aramızı açacak gibi.
bebek meselesinde Allahını takdiri sana bişey olmadı ya ona şükür dedi sonra üzüntü tekrarı olmasın diye bebek meselesini konuşmadık hiç

Bence siz fazla abartmissiniz cocugunuz kapiyi acmadiysa kalkip baksaydiniz yani maksimum ne kadar uzak olabilir ki kapi ayip birsey kapiya geleni kapida bekletmek

Başınız sağolsun.
Bence gereksiz uzatmışsınız. Ama madem bu kadar tavırlıydınız devamını getirin özür dileyene kadar..

Kapıyı neden açamadığınızı anlamadım. Duydunuz ama umursamadınız mı? Yataktan kalkmamanız mı gerekiyordu?

Öncelikle başınız sağolsun rabbim sabır versin
İş yerine gitmeniz gereklimi
Neden bu kadar sorun oldu?
Ne iş yapıyor eşiniz kız eve kadar gelmiş
iş yerine hergün uğrarım bu durumdan çok hoşlanır eşim. ben de onun yanına uğramaktan onun ben gittiğimde bana bakışını seviyorum. her zaman söyler geldiğinde tüm stresim geçiyor der

Normalde hep yatıyorsanız okey ama kalkıp dolaşabiliyorsanız kapıyı açmamanıza kızmış olabilir.
Ha bi kere söyler geçer uzatmaz bu kadar yani hata etmiş meseleyi uzatarak.
Kızın da incileri dökülmedi ya 10dkda.

Ya tamam birazcık trip atabilirsin ama asırı da büyütmek ilişkinize zarar verir .
o benden fazla trio atınca ben geri adım atmak istemedim. o istiyor hiçbir olmamış gibi davranalım sorun yokmuş gibi yapalım iyi de her yapılanı sineye mi çekicem insan yaşadığım bebek kaybının hatırına bile olsa gönlümü alır

eşim akşam hiçbişey olmamış gibi keyifle geldi eve akşam boyu gülücükler neşe bana ilgi boldu.. ben üzülmüştüm falan kimin umurunda "herşeyi alttan al mutlu mutlu yaşayalım" edasında adam.
3 kuruşluk insan için bile küsüp dışarı çıkıyorsa sonra hiçbişey olmamış gibi yapıyorsa büyük sorunlar olsa ne hale gelicez acaba ??? sanırım bu akşam ciddi bir konuşma yapıcaz kopacaksa da kopsun.. ikinci defa da sorunlu bir evliliğe doğru gitmek istemiyorum.. abartıyor olabilirim ama beni üzüyorsa herşey önemlidir çözümünü düşünmüyorsa da kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…