fazla mı abartıyorum?

eşim akşam hiçbişey olmamış gibi keyifle geldi eve akşam boyu gülücükler neşe bana ilgi boldu.. ben üzülmüştüm falan kimin umurunda "herşeyi alttan al mutlu mutlu yaşayalım" edasında adam.
3 kuruşluk insan için bile küsüp dışarı çıkıyorsa sonra hiçbişey olmamış gibi yapıyorsa büyük sorunlar olsa ne hale gelicez acaba ??? sanırım bu akşam ciddi bir konuşma yapıcaz kopacaksa da kopsun.. ikinci defa da sorunlu bir evliliğe doğru gitmek istemiyorum.. abartıyor olabilirim ama beni üzüyorsa herşey önemlidir çözümünü düşünmüyorsa da kendi bilir
Kapıya gelen kız niye 3 kuruşluk oldu şimdi? Neden aşağılıyorsunuz?

• Beğen
Reactions: KV_
bende buna kızıyorum yani bir özür dilemek bile yeterdi yada hayatım hamilelikte alınganlık yapıyorsun yok bişey dese bile yeterdi
Bakın işte hamilelik hormonlarından dolayı alıngan olduğunuzu biliyorsunuz kendiniz de.
Ortada bişey olmadığını,büyüttüğünüzü biliyorsunuz.

Allah sabırlar versin ayrıca,cennetinde kavuştursun.

Bir de,kapıdaki kişinin önemi yok bence, kim olsa eşiniz tepki verebilirdi,kayınvalideniz de olsa,sizin anneniz,arkadaşınız da olsa..kalkıp kapıya bakamayacak kadar kötü müydünüzki?Kapıda insanı bekletmek kötü oluyor,bu anlamda haklı.
Belki algılayamadı o an kapı açamayacak kadar fena olduğunuzu.
Yani ne bileyim böyle şeyler için kırmamak kırılmamak lazım.

aşağılamak için demedim o kızla sorunum yok farklı yere çekmeyin kim olursa olsun ben eşi olarak o anda kapıda kim olursa olsun benden daha değerli olmamalı bunu anlatmak istedim
Bu aşağılama cümlesidir. Ben farklı yere çekmedim. Anlamını bilmeden yazmış olabilirsiniz, onu bilemem.
Kaybınıza üzüldüm. Geçmiş olsun. Ama abartıyorsunuz, muhtemelen duygusal durumunuzdan. Haklı göremedim sizi.

Amaaan beklesin .Esiniz de amaaaan ne derse desin .Bu gün KK da hödükler günü.
Tavır yaptı diyede uzatmayın .Az yaşlanınca zaten hicbirseye küsülmüyor .İcinizdekileri pat pat söyleyip aynen devam edin küsecek bisey yok

Back
X