Bosver canim bunun icin gercekten uzulmeye,kizmaya degmez ben bazen cevap bile vermiyorum.Sen bizimkilerle yasasan kafayi yersin herhalde her bulusmada yeni biseyler duyuyorum

gecenlerde alisveristen donerken cepten aradilar nerdesiniz biz torunumuzu görmek istiyoruz diye(bu pat diye arayip nerdesiniz bizde geliyoruz diye aramalarini hic sorun olarak saymiyorum bile alistim artik)disardayiz dedim iyi gecerken bize birak falan tamam dedim oglumu biraktim bir iki Saat sonra gittim almak icin ustu basi degismis oglumun orda yedek esyasida yoktur ben birakirim nedense k.validem hep geri getirir,belliki yeni alinmis.Bide demezmi bugun cok yoruldum kostur kostur cocuga biseyler aldik niye kostura kostura yaptiniz ki bi aciliyetimi vardi dememle tatile gidiceksiniz ust bas alalim dedik demesinmi

ben tatile gitmesini biliyosam ust bas almayida bilirim diycektim diyemedim sonrasinda da üstu kirliydi ben oyle utaniyorum insan icine cikmaya dedi buyur nerden yanarsin

hatta disari cickicakmisiniz diyede ekstra sordum ki esya birakmak icin yok dediler evdeyiz.arkadan ettigi laflara bak.Ben artik gulup gecmeyi ogrendim canim bence sende hiiic sinir olma yeri gelince Uygun bi dille cvbini ver ama kendini hiiic uzme