Arkadaşlar eklemek istediğim bişey var özellikle de yargılayan arkadaşlar için. Bi keresinde kvalidem bizdeydi benim de işim vardı, kendisinden bebeğime bakmasını rica ettim.işimi bitirip bebeğimi alırken tşk ettim ilgilendiği için. Bana niye tşk ediyosun kızım o benim torunum, canımm bakıcam tabi dedi. Bi de burdan düşünün, o bile tşk etmeme takılırken benim annesi olarak bana ...' e ii bakıyosun sağol demesine benim bozulmam çok da abes olmasa gerek, aynı şey babamda da oldu ona da tşk ettim o da tuhaf oldu ben öyle diyince, tşk e ne gerek var kızım dedi sakince, üzüldü gibi. Şimdi bunları hatırlayınca kendime daha bi hak verdim doğrusu 😄
Daha önceden eşimin dayısı " ee ilk torun şimdi, büyüklerin sözü geçer bunda, onların dedikleri olur" diyip karısı da onaylayıp üstüne " Siz 2. Ye artık(eşim ve bana diyo, yani siz onda söz sahibi olursunuz diye) söyleyince ve şaka değil ciddi söylediler bunu, hiç beklemiyodum, kvalide de böyle söyleyince noluyoruz oldum. Gerçi bu olay olmasaydı yine de takılırdım sağol sözüne. Kötü niyetli olmadığını umuyorum, aynı şeyi tekrar söylemezse tabi
Daha önceden eşimin dayısı " ee ilk torun şimdi, büyüklerin sözü geçer bunda, onların dedikleri olur" diyip karısı da onaylayıp üstüne " Siz 2. Ye artık(eşim ve bana diyo, yani siz onda söz sahibi olursunuz diye) söyleyince ve şaka değil ciddi söylediler bunu, hiç beklemiyodum, kvalide de böyle söyleyince noluyoruz oldum. Gerçi bu olay olmasaydı yine de takılırdım sağol sözüne. Kötü niyetli olmadığını umuyorum, aynı şeyi tekrar söylemezse tabi