Arkadaslar konu nerden nereye gelmis Allah askina konu sahibi fazlami takiyorum diye bi konu acmis ayni seyi yasamis ayni fikirde olmama ragmen bende fazla takma uzulmeye sinirlenmeye degmez dedim.Belli ki arkadasta konuyu esi ve k.validesi arasinda uzatmamis kavgaya tutusmamis,intihara kalkismamis.Sirf Boyle bi baslik atti diye ne egitimi,ne nereli oldugu kalmis.Kimse kimseyle ayni dusunmek zorunda degil tabiki belki hassas bi gunuydu yada k.validesiyle gecmsten kaynaklanan baska bi hassasiyeti vardir .herkez hak versin diye yazip avukatligini yapmiyorum tabiiki ama senin dunyan bu kadarcikmi baska derdinmi yok kafana bunu takiyosun diyen bazi arkadaslar sosyal paylasim sitesindeki paylasimi begenilmedi diye Burda konu acabilmis bana görede bu cok basit bi dert ama onun icin sorun demek kiherkez kendi fikrini yazar haklisin haksizsin herneyse ama karsidakini kucumser derecede olmamali bu.Hem adi kayinvalide tesekkur bile etse sorun olur diyenlere sormak isterim ayni k.valide acaba torununa baktigi icin kendi kizina tesekkur edermi?
Tşk ederim yorumunuz için, olay buralara kadar nasıl geldi ben de anlamadım, dediğiniz gibi konu eğitimime, memleketime, yaşam biçimime kadar geldi bi lafa bozuldum diye ama artık onlara da hiç yorum yapmak istemedim.
"ama senin dunyan bu kadarcikmi baska derdinmi yok kafana bunu takiyosun diyen bazi arkadaslar sosyal paylasim sitesindeki paylasimi begenilmedi diye Burda konu acabilmis" bu da enteresanmış gerçekten! Bekara boşanmak kolaydır hesabı