fazla su içmek

_bulut_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
389
27
318
Diğer
arkadaslar normalde cok su içen bırı değilim ama 3 gundur acayıp su ıcıyorum 5 lıtre gıbı. 19+5gunluk hamıleyım acaba bı zararı olur mu? yano ne bıleyım suyun zararı olmaz gıbı gelıyo ama ne bıleyım danışayım dedım

Bana doktorum hamileyken 2.5 litrey geçirmememi söylemişti bende çok içtiğimden dolayı..
Vucuttaki vitamin ve mineralleride bu şekilde idrarla attığımı söylemişti.Günlük hayatımdada 3 litreyi geçmemeye çalışıyorum bu söylemden dolayı.

Çok sıcak canım ondandır ama sen onu 3 e indir ne olur ne olmaz.Herşeyin fazlası zarar

demekki vücudunun ihtiyacı varki okadar suyu içirtiyor sana iyide oluyor yaz günü mutlaka bol su tüketilmesi gerek özellikle hamileler
bence zararı olmaz sana faydası olur hem erken doğum kasılmalarını engeller hem idrar yollarını temizler enfeksiyondan korur için rahat olsun

anladım canım. normalde 1 lıtreyı bıle bıtıremezdım ama nedense 3 gundur acayıp şekılde ıcıyorum. kı mıde yanması falan da yok. dıkat etmeye çalışacagım. saolasın

içini rahatlat dr görün hergün 5 litre çok 2-3 neyse bende en az 2,5 litre içiyorum senin gibi 19 haftalıkken başladı 20. haftam bitmek üzere su aşığıyım ama sen sor bende bu hafta gitmeye çalışıcam olmadı dr arayıp söylicem bişey olmasada içim rahatlasın

bugun randavum vardı ıptal oldu malesef doktorum toplantıda olacakmış. en yakın zamanda gıdecegım

Suyun fazla zarari olacagini düsünmüyorum sende dengelemeye calis 2l su ic 1-2 l´de meyve suyu ic portakal üzüm vs gibi vitaminli meyve sulari nede olsa. ben öyle yapiyorum sabah ofise 1,5l meyve suyu getiriyorum, ögleden snrada 1,5l su....bende 4l kadar su iciyorum cünkü bu hamislikten öncede öyleydi

Hava soğuksa ve fazla terlemiyorsanız günlük 5 litre su biraz fazla bence, hamile olsak da olmasak da "su zehirlenmesi" denen bir şey de var sonuçta... Tabii en iyi doktor bilir.. Madem yakın zamanda randevunuz var, bence unutmadan sorun bu durumu doktorunuza...

Cani sekerine dikkat et. Gebelik sekeri olabilir. Gebelik sekerinde kana kana su istiyor cunku insan. Bende ciktida doktor dedi.

su ıcmek hele kı bu sıcaklarda su kaybı cok oldugundan ıyıdır canımcım ama 5 lıtre bana da cok fazla geldı sankı... gebelık sekerı olabılır ne olur ne olmaz dıkkat et doktoruna mutlaka bu durumu anlat canım...

bende çok tüketiyorum ama 5lt değildir heralde sıcaklardan çok içiyoruz ben noralde fazla su içien biri değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…