Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
inşalla cnm benım rabbım yardımcınız olsun ınşalla arkadaşımızda cok yardım sever bende bı arkdaşımın oğlluna 6 ay vermıştım anne sutu gunde 2 bıberon yavrumun tum kabızlıgı sındırım sorunları normale döndu ondan ıyı bılırım kıymetını bak buradada vermek ısteyen bıkaç kışı var cnm http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/547824-sut-anne-ariyorum.html
arkadaslar konuya ilgisiz degilim. panikduygu nickli arkadas erken dogum yaptigini ve bebeginin kuveste oldugunu acil sute ihtiyaci oldugunu soylemis ve tel numarasini p.m. atmis. mesajini gorur gormez vermis oldugu cep numarasina sms attim sabah cok erken diye ama donen olmadi. hatta verecegim sutlerini bile hazirladim ama arayan soran yok. aksama dogru bir mesaj daha attim, yine kimse aramadi. almaktan vazgecti herhalde, bilemiyorum...