Haklisin her yolu deniyoruz artik:)) Allah saglicakla isteyen herkese nasip etsin artik
Amiiin inşallah her ay farklı bişey deniyorum zaten olmadı bi dahaki aya normale dönerim çünkü daha yapacak bişey bi kür kalmadı
günaydın millet.
dün dr'a gittim ama yumurtalar henüz 15 mm olmuşlar cuma iş çıkışı bi daha gitçem. hemen incir suyu içmeye başladım, bakalım etki edecek mi?
amiiinnnnn bekleyen herkese nasip olur inşallaah
aynen bende öyle adet oldum yaa tamam bu ay bıraktım hesabı kitabı araştırmayı dedim kaç gündür neler araştırıyrm yine oyy oyy(
bende martta üye oldum inşallah bu ay müjdeyi alırız yaaaa
geçmiş olsun özgeciiiiiiimmmmm şimdi nasılsınnnnn((((
ne güzelll umarım günün de keyfli geçmiştirr
ovu testini aldın mı ?
hım hadi hayırlısı bakalım sen dene benim bu ay da olmazsa bi ahaki ay onu da deniyim :)
denemedigim kalmadı zaten
amiiinnnnn bekleyen herkese nasip olur inşallaah
aynen bende öyle adet oldum yaa tamam bu ay bıraktım hesabı kitabı araştırmayı dedim kaç gündür neler araştırıyrm yine oyy oyy(
bende martta üye oldum inşallah bu ay müjdeyi alırız yaaaa
geçmiş olsun özgeciiiiiiimmmmm şimdi nasılsınnnnn((((
ne güzelll umarım günün de keyfli geçmiştirr
ovu testini aldın mı ?
hım hadi hayırlısı bakalım sen dene benim bu ay da olmazsa bi ahaki ay onu da deniyim :)
denemedigim kalmadı zaten
Evet aldım canım,ama lekelenmede bi kere oldu şuan gelen giden yok.....
canım lekelenmenmi oldu aceba gerçekten geç döllenmemi oldu sende yaaa eğer adetin gelmezme yarın bence kan tahlili yaptır yerleştikten sonra çıkıor kanda hadi bakalım hayırlısı olsun bende yarın gidicem artık hala adet olmadım bakalım yarın sabaha kadar olmassam yarın kan tahlili yaptırcam
Gunaydin kizlaarrr
Cumartesi günü özel polikiliniğe gideceğim canım,kadın hastalıkları doktoruna muayene olacağım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmm tmm canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Sağol canım benim inşallah sende hayırlı habeler vereceksin bize ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Incir baya etki ediyor insallah sende de ayni etkiyi gosterir de buyuyup catlar ve tutunur; )
günaydın canım nasılsın
iyiyim. dün ancak bitti reglim bi hafta sürdü ilk defa içtiğim ilaçtan oluyomuş. resmen içim temizlendi sanki. bi yandan da klomen içmeye devam ediyorum bugün 4. günüm olcak. yarın son. ama dün reglim daha yeni lekelenmeye dönmüşken yumurtlama akıntısı gibi baya bi akıntı geldi. dedim acaba yumurtlayacak mıyım. ben garantiye alayım çalışmalara start vereyim:)
senin de şaka maka 4 gün oldu ortada gelen giden yok:))) bence bebek geliyooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?