Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Haklisin her yolu deniyoruz artik:)) Allah saglicakla isteyen herkese nasip etsin artik

Amiiin inşallah her ay farklı bişey deniyorum zaten olmadı bi dahaki aya normale dönerim çünkü daha yapacak bişey bi kür kalmadı

günaydın millet.

dün dr'a gittim ama yumurtalar henüz 15 mm olmuşlar cuma iş çıkışı bi daha gitçem. hemen incir suyu içmeye başladım, bakalım etki edecek mi?

Evet aldım canım,ama lekelenmede bi kere oldu şuan gelen giden yok.....

daha iiyim tatlım çok sağol sen nasılsın

Evet aldım canım,ama lekelenmede bi kere oldu şuan gelen giden yok.....

canım lekelenmenmi oldu aceba gerçekten geç döllenmemi oldu sende yaaa eğer adetin gelmezme yarın bence kan tahlili yaptır yerleştikten sonra çıkıor kanda hadi bakalım hayırlısı olsun bende yarın gidicem artık hala adet olmadım bakalım yarın sabaha kadar olmassam yarın kan tahlili yaptırcam

Cumartesi günü özel polikiliniğe gideceğim canım,kadın hastalıkları doktoruna muayene olacağım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım nasılsın

iyiyim. dün ancak bitti reglim bi hafta sürdü ilk defa içtiğim ilaçtan oluyomuş. resmen içim temizlendi sanki. bi yandan da klomen içmeye devam ediyorum bugün 4. günüm olcak. yarın son. ama dün reglim daha yeni lekelenmeye dönmüşken yumurtlama akıntısı gibi baya bi akıntı geldi. dedim acaba yumurtlayacak mıyım. ben garantiye alayım çalışmalara start vereyim:)
senin de şaka maka 4 gün oldu ortada gelen giden yok:))) bence bebek geliyooooooooooooo

bencede canım hiç belli olmaz sen ne olursa olsun çalışmaları bırakma :)) ewet ya benimde 4 ü bitirdim 5.gün bugün bakalım bugünde olmazsam yarın gidicem dr.a inşallah bebiş geliodur canım çok isterim inşallah

Herkese günaydıııııınnnnnnnnnn

Beklemede olan arkadaşlar aynen devam ediyor galibaa inşallah hayırlı bi haberin arefesindeyizdir

*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*oslemtugba..............14 Mayıs

*laleaslan..................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*yebese.....................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*moonspell_ .............17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)

*ozgekuaforr.............18 Mayıs

*nbyy26....................18 Mayıs..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........

*ahhsen....................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor

*pinars.....................20 Mayıs

*hatibulut..................20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)

*ZehreNur.................21 Mayıs..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

Bat yenilemek isteyen var mı?

Bugünde yenileyen olmazsa listeyi bi temize çekmek gerecek sanırım :))

Son düzenleme:
Ovü testinde çift çizgi çıkınca ertesi gün mü yumurta çatlıyordu yani ertesi gün mü şansımız daha çok oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…