Bnde aynen yarim saat kalkmiyorm sabah dus aliyorm artk kurlerede baslayim bari keci b.pekmezi var bnde oda ise yararmi acaba istek yapiyomus diye duymustum ikimzde yiycez arrtk ya bnimki sik sik denemiuo nap am bn bu adami ya
Istiyo yni bn dha cok dile getiriyorm bn bnla yatip kalkiyorm ama o ck dile gedtrmiyo ama istedigini biliyorm ya biz 5.5 yillk evliyiz ve 6 aydr iliski yasiyorz cnku vajinusmstum bn ve yni alisiyorz iliskiye faln oda yni alisiyo oyuzden ck duzenli degl yani duzelir ins ne ilimyaa:44:Evet pekmezinin de işe yaradığını duymuştum onu da yesin bence faydasını görecektir. Ben bu ay gün aşırı değil her gün düzenli yapıyorum ama gerçekten artık görev gibi oldu yani yemek yersin ye onun gibi sıradan oldu ama olsun yeter ki bebiş olsunEşin senin kadar istemiyor mu canm bebek belki ondan da olabilir hazır hissetmiyor olabilir
Istiyo yni bn dha cok dile getiriyorm bn bnla yatip kalkiyorm ama o ck dile gedtrmiyo ama istedigini biliyorm ya biz 5.5 yillk evliyiz ve 6 aydr iliski yasiyorz cnku vajinusmstum bn ve yni alisiyorz iliskiye faln oda yni alisiyo oyuzden ck duzenli degl yani duzelir ins ne ilimyaa:44:
Catlamadi heralde yrn mi yapsam aksammi diyorum bakalim olmadi bi paket daha alacagim cmrt dra gitcem
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Evet pekmezinin de işe yaradığını duymuştum onu da yesin bence faydasını görecektir. Ben bu ay gün aşırı değil her gün düzenli yapıyorum ama gerçekten artık görev gibi oldu yani yemek yersin ye onun gibi sıradan oldu ama olsun yeter ki bebiş olsunEşin senin kadar istemiyor mu canm bebek belki ondan da olabilir hazır hissetmiyor olabilir
Allah burada bebek hasreti ile kavrulan kişilere bebek sahibi yapsın inşallah. İçimden size dua etmek geldi :)
ben de her regl olduğumda diyorumki, bu ay hiç hesaplamıcam, araştırmıcam, doktor bi ilaç veriyo ben hemen onunla ilgili araştırma yaparken buluyom kendimi:))) nolcak bu halimiz bilmem.geçen sene eylülde üye olmuştum buraya. ozamandan bu yana burda tanıdığım biçok arkadaş hamile kaldı. bebeklerini bekliyoooo.ailede akrabalar bebeğe karar verdiğimizi bildikleri için sorup duruyolar. oooff oofff
günaydın canım bugün iiyimde gece çok hastalandım ateşim 40 dereceye çıktı havale geçiricem die çok korktu eşim duş aldırdı buz koydu öle düşürdük anlamıyorum ya böle bebek olmaz bende bişi var anlamadımnapcağımı şaşırdım cemrecim yaa
Gunaydın canım.. hava guzel gun aydinlik elhmdllh
Şimdi ilk işim ovü.testi sipariş edeyim bana bi yardım edin bide hiç bi şey denememiş biri olarak ne kürü deneyeyim bu ay ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
internetten naturel baharat diye biryerden sipariş ettim bugün geldi kızlar
merhaba kızlar nasılsınız?
bugunlerde cok yogunum..misafirlerim bitmek bilmedi:) hiç yazamadım takipte edemedim konuyu..
beklenen bat tarihim geldi:)sabah 11de 2-3 damla çok acık pembe bir leke geldi.ahanda dedim adet oluyorum bu ayda boş cıktı.iki saat sonra falan kahverengi leke geldi yine cok az..birde az once yine kahverengi lekelenmem oldu ama kırmızıya donmedi yani sökülmedim.ilk defa başıma boyle birşey geliyor.kasıklarımda ara ara cok inceden ağrı olsada adet olacak gibi hissetmiyorum kızlar.aklıma yerleşme kanaması geldi ama cok umitlenmek istemiyorum.yarında kırmızıya donmezse bir test yapayım diyorum cunku normalde kahverengiyle başlasada yarım saat içinde kırmızıya donerdi.
Merhaba arkadaslar bır sorum olacak sizlere cevaplarsanız sevınırım :) en son 18 nısan adet gunumdu 28 gun de bır oluyo, 16 mayıs gelmesi gerekiyordu gelmedı. 19 mayısta ıse hcg 2.0 yanı negatifdoktorum muayene yaptı duvarlarda kalınlasma var ama birsey gözukmuyor dedı.. 26sında tekrar hcg tahlili ve muayenem var.. Sızce yukselecek mı ?? Ilk kez boyle bır gecıkme oldu.. Bu durumu yasayanlar varmı ??? Lutfen bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevınırım. Sevgiler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
habire test yapmak yerine 2 günde 1 ilişkiye girsen daha kesin olmazmı?
Benim catlama problemim var oyuzden eniyorum
Drumu arasammi ki
Her gun yapmak sperm kalitesini dusurur diye biliyorum canim doktorlar 2 ya da 3 gunde bir oneriyorlar ama yine de sen bilirsin tabi:)
Evet canım ben de duydum onu ama her gün yapıp hamile kalan da var o yüzden bi de bu ay onu deneyeyim dedim eğer olmadı bi dahaki aya 2 günde bire geri dönerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?