Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Anladım canım dedigin gibi kısmet. Yerlesme kanaması filan dicem ama seni umitlendirmekten cekiniyorum sonra cok uzulursen diye.. bakalım bikac gune belli olur hersey.

Anladım canım dedigin gibi kısmet. Yerlesme kanaması filan dicem ama seni umitlendirmekten cekiniyorum sonra cok uzulursen diye.. bakalım bikac gune belli olur hersey.

yok canım ümitlenmem zaten pekte ümitli deildim içimde elbette bi parça olsun vardı ama hamile moduna girmemiştim oyüzden bi yıkımda falan deilim gayet iiyim allaha şükür rabbimin vardır bi bildiği bizim şer gördüğümüzden ne hayırlar çıkıor o yüzden takdir rabbimin ben elimden geleni yapıcam olmadı aşılama tüp bebek var çağreler var çok şükür eşim azospermi deil en azından şükretmek lazım

Hakkında hayırlısı olsun özgecim sende ki teslimiyeti ve sabrı bildigimden yıkılmadıgını tahmin ediyorum hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip olacak hepimize eminim
yine de tam sökülene kadar kendine dikkat et yani ilaç falan içme bence

amiin. 2 senedir istiyorum bu sürede 4 düşük yaşadım, 2 kimyasal, 1 dış gebelik, 1 7 haftalık düşük. kanımda pıhtılaşması varmış şimdi aspirine başladım.

((
senin adına cidden üzüldüm çok zorlu bi süreç olmalııı (
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah hiçbirinii hayırlısı ile bu son bat ın olur ve saglıcakla kucagına da alırsın inşallaah yaa

Insallah arkadasim insallah son bat olur evet son zamanlarda sessiz takipci olarak takiliyorum ama hergun mutlaka okuyorum Esim konusuna gelince umarim yaniliyorum ben oyle hissediyorum dur bakalim reglim gecsin gorecez nasil yaklasacak

sessiz takipçi oldugunun farkındaydım yine de bizimle olmana sevindim arkadaşım :)
Hiç ümitsizlige kapılıp keyfini kaçırma canım...şuan adetten dolayıda hassassındır biraz bi bitsin yeni dönem yeni çalışmalar daha bi umutlu olucaksındır inşallah

canım bu arada diğer bilgilerim 7 yıllık evliyim, istanbul 2 yıldır bekliyorum.

Ekledm bilgilerini inşallaah hiç bat güncellemeden kırmızı listeye gecersin
Bu arada ilk bebegin dimi listeye öyle yazdım cünkü :)

Maşallah arkadaşım senin sabrına teslimiyetine dayanma gücünee
Rabbim tüm bu beklemelerinin mükafatını güzel yüreginin, isyan etmeyen kalbinin müjdesini tez zamanda versin sana inşallaaahhh

allah razı olsun canım inşallah cümlemizin yüzünü güldürsün rabbim

Kizlar ovulasyon testim hep.negatif....ama catladigimi dusunuyorum sol kasigimda agri sizi var cnk yrn doktora gitcem

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar bu ayda kırmızı kartı yedim. Batım 21 hzrn olarak guncellensin. 2 gundur kahverengi leke geliyordu akşama dogru oldu. İlk basta uzuldum ama şimdi cok iyiyim ve de umitliyim. Bu ay keciboynuzu kuru yapıcm bakalm işe yarayack mı

Kizlar en sagdaki az evelki yaptigim sizce ne dir sonuc

Hakkında hayırlısı olsun inşallah güncellediğimiz son bat ın olur

Bunların hepsi negatif yapmaya devam et bence

Hepsi negatif malesef tatlım.
Bu arada yapmadan önce baya sıvı tüketip idrarını tutman gerekiyor.
O şekilde mi yapıyorsun? O şekilde yapmıyorsan çatlasa da çıkmaz.

Hepsi negatif malesef tatlım.
Bu arada yapmadan önce baya sıvı tüketip idrarını tutman gerekiyor.
O şekilde mi yapıyorsun? O şekilde yapmıyorsan çatlasa da çıkmaz.

Hayir 3 saat idrarimi tutuyorum ama sivi alimini arttirmiyorum

Çalışmalara başladık gene bugün 9.gün tahminim 15-16.gün çatlarım bklm hayırlısı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayir 3 saat idrarimi tutuyorum ama sivi alimini arttirmiyorum

Benim de dün çift çizgi çıktı canm yakaladım sonunda. Ben sabah ilk değil ikinci idrarla yaptım arada bişey içmedim sonuç pozitifti sende deneyebilirsin akşam ki de koyu çıktı gerçi ama sabah daha garanti oluyor

Günaydın kızlarrr.
Dün ovu testinde çift çizgiyi yakaladım ve dün ilişkimiz oldu ancak şu anda sağ kasığımda ara ara vuran ağrı hissediyorum. Bu normal mi yumurtlama ağrısı mı yoksa başka bişey olabilir mi:18:

canımm günaydın evet yumurta çatladığında ağrı yapıo sen ovl.testini kullandığın için bu sefer vicudunu dinledin ondan farkına vardın inş.döllenmiştir.bu arada bende adet oldum napalım kader bende int.sipariş ettim amacımda eşimde sperm azlığı varya en azından biriksin çift çizgiyi gördüğümüzde ilişki olsun die düşündüm şimdi banada bi anlatın yaa ben normalde 30 gnde bir adet olurum kaçıncı gün başlamam lazım bu arada ankarada olcam ama 4 ünde gelicem bilemedimki napsam

herkese günaydın kızlarrrr bayadır giremiyorum ama dualarım sizinle..inş güzel haberleri veririz ard arda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…