kısmet napalım yok kan gibide deil çamur gibi bişi kahverengi ama koyu kahve yani bu anlamadımki daha önce hiç böle olmazdı ama biliosun en baştan beri ümidim yok az gecikmedi bugün 5.gündü belkide gecikmeden dolayı böle olucam yinede bi kaç gün böle devam ederse içim rahat etsin die bi gebelik testi yaparım
Anladım canım dedigin gibi kısmet. Yerlesme kanaması filan dicem ama seni umitlendirmekten cekiniyorum sonra cok uzulursen diye.. bakalım bikac gune belli olur hersey.
kızlar ben galiba adet oldumçünkü lekelenmem geldi normalde direk olurdum ama hormonların oyunu dönem dönem deişiklik gösterebilio.üzüldüm ama yıkılmadım çünkü zaten imkansız bişidi olsaydı mucize olurdu allah büyüktür napalım kaderde ne varsa onu yaşayacağız
amiin. 2 senedir istiyorum bu sürede 4 düşük yaşadım, 2 kimyasal, 1 dış gebelik, 1 7 haftalık düşük. kanımda pıhtılaşması varmış şimdi aspirine başladım.
Insallah arkadasim insallah son bat olur evet son zamanlarda sessiz takipci olarak takiliyorum ama hergun mutlaka okuyorum Esim konusuna gelince umarim yaniliyorum ben oyle hissediyorum dur bakalim reglim gecsin gorecez nasil yaklasacak
canım bu arada diğer bilgilerim 7 yıllık evliyim, istanbul 2 yıldır bekliyorum.
yok canım ümitlenmem zaten pekte ümitli deildim içimde elbette bi parça olsun vardı ama hamile moduna girmemiştim oyüzden bi yıkımda falan deilim gayet iiyim allaha şükür rabbimin vardır bi bildiği bizim şer gördüğümüzden ne hayırlar çıkıor o yüzden takdir rabbimin ben elimden geleni yapıcam olmadı aşılama tüp bebek var çağreler var çok şükür eşim azospermi deil en azından şükretmek lazım
Hakkında hayırlısı olsun özgecim sende ki teslimiyeti ve sabrı bildigimden yıkılmadıgını tahmin ediyorum hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip olacak hepimize eminim
yine de tam sökülene kadar kendine dikkat et yani ilaç falan içme bence
((
senin adına cidden üzüldüm çok zorlu bi süreç olmalııı(
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah hiçbirinii hayırlısı ile bu son bat ın olur ve saglıcakla kucagına da alırsın inşallaah yaa
sessiz takipçi oldugunun farkındaydımyine de bizimle olmana sevindim arkadaşım :)
Hiç ümitsizlige kapılıp keyfini kaçırma canım...şuan adetten dolayıda hassassındır biraz bi bitsin yeni dönem yeni çalışmalar daha bi umutlu olucaksındır inşallah
Ekledm bilgilerini inşallaah hiç bat güncellemeden kırmızı listeye gecersin
Bu arada ilk bebegin dimi listeye öyle yazdım cünkü :)
Maşallah arkadaşım senin sabrına teslimiyetine dayanma gücünee
Rabbim tüm bu beklemelerinin mükafatını güzel yüreginin, isyan etmeyen kalbinin müjdesini tez zamanda versin sana inşallaaahhh
Hakkında hayırlısı olsun inşallah güncellediğimiz son bat ın olurKızlar bu ayda kırmızı kartı yedim. Batım 21 hzrn olarak guncellensin. 2 gundur kahverengi leke geliyordu akşama dogru oldu. İlk basta uzuldum ama şimdi cok iyiyim ve de umitliyim. Bu ay keciboynuzu kuru yapıcm bakalm işe yarayack mı
Kizlar en sagdaki az evelki yaptigim sizce ne dir sonuc
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Hepsi negatif malesef tatlım.
Bu arada yapmadan önce baya sıvı tüketip idrarını tutman gerekiyor.
O şekilde mi yapıyorsun? O şekilde yapmıyorsan çatlasa da çıkmaz.
Hayir 3 saat idrarimi tutuyorum ama sivi alimini arttirmiyorum
Bir terslik var ama ne...
Hayir 3 saat idrarimi tutuyorum ama sivi alimini arttirmiyorum
Günaydın kızlarrr.
Dün ovu testinde çift çizgiyi yakaladım ve dün ilişkimiz oldu ancak şu anda sağ kasığımda ara ara vuran ağrı hissediyorum. Bu normal mi yumurtlama ağrısı mı yoksa başka bişey olabilir mi:18:
Hakkında hayırlısı olsun inşallah güncellediğimiz son bat ın olur
Bunların hepsi negatif yapmaya devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?