- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
oyy teşekkür ederim afiyet olsun size de :)
evet orası öyle her açıdan zorlu ama sonu çoook güzel bi süreç inşallah tez zamanda nasip olur :)
senin çocugun kaç yaşında ?
Bende laboguick kullandım ve pozitif iki gün gördüm belki daha zamanı vardır bence yapmaya devam et...hem bazen akıntı yumurtlama zamanın dan önce başlayabiliyor
:)))
İyi yapmışsın da merak ettim nerden sipariş ettin ?
hım anladım canım inşallah isttediğin gibi olur
1inci gunden bugune sirasi.kizlar bi bakarmisiniz
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Ovü testi mi bu?
Evet yazmayi unuttum kusura bakmayin
Evet yazmayi unuttum kusura bakmayin
Canım ovü testi ise negatif.
Yumurtlama ya daha olmadı ya da geçti o kadarını bilmiyorum.
Ama yumurtlama olunca ikisinin eşit koyulukta olması lazım.
Aynı tonda değilse negatif.
Bende de hep böyle oluyor bir türlü tam net bir çizgi göremiyorum o yüzden bilemiyorum
Simdi dun dra gittim 12.gun basladim bugun 14 dr dun 19mm olmus catladi catlayacak.dedi akintimda kivam.olarak.uygun hale gelmisti ama yok test negatif son hali de bu
Bence testte sorun var o zaman canım.
Farklı bir marka kullan bence.
Oylemi yapsamki ya bak simdiki halini yollayacagim sana
Bu suanki hali
Yok canım hepsi negatif bunların.
Dr yumurtan büyümüş demişse pozitif olması gerekmez mi? Yoksa yumurta çatlamadığı için mi böyle :26:
Catlamadi heralde yrn mi yapsam aksammi diyorum bakalim olmadi bi paket daha alacagim cmrt dra gitcem
Daha önce hiç çift çizgi çıktı mı aynı koyulukta. Yoksa bu ay ilk mi kullanıyorsun?
Ilkkez kullaniyorum
Bilemedim ki canım :26:
Bnde aynen yarim saat kalkmiyorm sabah dus aliyorm artk kurlerede baslayim bari keci b.pekmezi var bnde oda ise yararmi acaba istek yapiyomus diye duymustum ikimzde yiycez arrtk ya bnimki sik sik denemiuo nap am bn bu adami yaSoğan kürünün tarifi saraçoğlunun kendi sitesinde de var canım öğlen akşam içiyorum yemeklerden önce. Bi tane yemeklik soğanı klorsuz 2 bardak suya koyup kaynatıyorum 5 dk sonra süzüp ılık içiyorum. Normalde ben de çok üşenirdim ama napalım herşeyden medet umar oldum. Eşime de keçiboynuzu yapıyorum ocakta tencereler tavalar doluyor her akşamBenim testlerimde sorun çıkmadı alsında ama yumurtalıklara iyi geliyormuş diye içiyorum bende. Bu ay soğan kürü bi dahaki aya incir kürü düşünüyorum eğer bu arada hamile kalamazsam. Bi de gün aşırı ilişki diyorlar ama ben bu ay baya bi üstüne düştüm bu işin her gün yapmaya çalışıyorum. Bi yandan da yumurtlama dönemimi takip ediyorum. Bi de ilişkiden sonra yatıyorum sabah duş alıyorum onun da etkisi oluyor diyorlar. Başkada ne yapıyorum ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum ayaklarımı duvara kaldırıp yatıyorum 15 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?