Ovü testinde çift çizgi çıkınca ertesi gün mü yumurta çatlıyordu yani ertesi gün mü şansımız daha çok oluyordu
pozitif çıktıgı gün ve ertesi günü degerlendirmek gerekiyormuş...
pozitif çıktıktan sonra en fazla 24-36 saat içinde çatlıyormuş
pozitif mi çıktı hadi hayırlısı bakalım :)
Evet canmm sonunda pozitifi yakaladım sabah yaptım ikisi de koyuydu ama akşam yaptıklarımda daha silik çıkıyor sanırım sıvı alımıyla ilgili gerçi 3 4 saat önceden içmeyi bırakıyorum ama etkiliyor demek ki yinede:) O zaman değerlendirmek lazım testin hakkını verelim
sabah derken sabah 10 dan önce yapılanlar çok dogru degilmiş testin prospektüsünde öyle yazıyordu bi de her gün aynı saate dikkat etmeyi unutma :))
ama tabi degerlendirmekde lazım her ihtimalii
Evet 10dan sonra yapıyorum onu ben de okumuştumAkşamda eve gidince 7 gibi yapıyorum onda daha silik çıkıyor ama sanırım bugün yakaladım yani sabah yaptığım öyle diyordu en azından bi de akşam deneyeyim test bol nasıl olsa
hadi bakalım hayırlsı inşallah :)
benim de güya adetim dün bitmişti bitmemiş bugün bitti işte
ama ben pazar ya da pazartesi başlarım yapmaya bakalım :)
Adetin bittiyse bence son 4 5 günü değerlendir çünkü tavsiye eden bikaç kişiyi gördüm bu şekilde hamile kalanlar varmış bize de nasip olur inşallah :) Bende bittikten 5 gün sonra başlamıştım daha erken yumurtlama olmaz diye düşünüp :)))
gecen ay da ovu kullandım benim siklusum çok uzun ve 19.gün yumurtladım(
o yüzden testlere erken başlamak boşuna oluyo :)
*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*oslemtugba..............14 Mayıs
*laleaslan..................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*yebese.....................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ .............17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*ozgekuaforr.............18 Mayıs
*nbyy26....................18 Mayıs..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........
*ahhsen....................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*pinars.....................20 Mayıs
*hatibulut..................20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
*ZehreNur.................21 Mayıs..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
Bat yenilemek isteyen var mı?
Bugünde yenileyen olmazsa listeyi bi temize çekmek gerecek sanırım :))
canım benide eklermisin 16 haziran ilk bebeğimi kaybettimSelamun Aleykum arkadaşlar....
Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....
Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....
8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...
Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..
Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum
Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı
1-eflalim.....................3 Mayıs 31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
2-leble........................2 Mayıs
3-hatin........................7 Mayıs
4-Bizmut.....................18 Mayıs 26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
5-caylakkiz.................13 Mayıs 26 yaşında / 2 yıllık evli / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor
6-HamaratGirl.............30 Nisan
*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*laleaslan..................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*yebese.....................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ .............17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*nbyy26....................18 Mayıs..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........
*ahhsen....................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*hatibulut..................20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
*ZehreNur.................21 Mayıs..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*luckystar_34...........25 Mayıs...........30 yaşında / 2 yıllık evli / Muhasebeci
*ideal........................26 Mayıs..........31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*MERVEDUMAN..........27 Mayıs..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
*ZHRMSTF...............27 Mayıs..........26 yaşında / 7 aylık evli / ilk bebegini bekliyor
*eylulcilek.................28 Mayıs.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor
*ysmn1096................28 Mayıs
*272416ey................28 Mayıs
*idi2567...................29 Mayıs.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
*ddm_grhn...............1 Haziran..........28 yaşında / 5 yıllık evli / Muhasebeci / ..........(Çorum)
*kromozom99 ..........2 Haziran
*Pirelideve................2 Haziran..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*mms_01.................3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*CKbeautyandsheer....4 Haziran
*Vitae.......................4 Haziran..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*xDerinMavix............5 Haziran
*eses07..................6 Haziran
*buse4545..............6 Haziran
*blackberry34..........6 Haziran............5 yıllık evli / 4 yaşında oglu var 2. bebeğini bekliyor
*bebissizgobus..........7 Haziran
*blueakara0509........7 Haziran.........30 yaşında / 5 yıllık evli / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor
*melekkkkkk.............8 Haziran
*şeker pembe..........8 Haziran..........27 yaşında / 2. bebegini bekliyor
*pamukprenses187....13 Haziran
*cemrecinar..............15 Haziran
*erenpasa................15 Haziran............30 yaşında / 8 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır 2.bebeğini bekliyor
*Uhibbuke................16 Haziran..........25 Yaşında / 1 yıllık evli / Ev hanımı / 9 aydır ilk bebegini bekliyor(Mardin)
*WaysOfMom..........18 Haziran...........26 Yaşında / 1,5 yıllık evli /ilk bebeğini bekliyor
*FtmGn...................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
merhaba benide eklermisin bende 2. bebek için çaba sarfedenlerdenim. bat 8 haziranSelamun Aleykum arkadaşlar....
Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....
Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....
8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...
Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..
Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum
Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı
1-eflalim.....................3 Mayıs 31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
2-leble........................2 Mayıs
3-hatin........................7 Mayıs
4-Bizmut.....................18 Mayıs 26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
5-caylakkiz.................13 Mayıs 26 yaşında / 2 yıllık evli / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor
6-HamaratGirl.............30 Nisan
*luckystar_34...........25 Mayıs...........30 yaşında / 2 yıllık evli / Muhasebeci
*ideal........................26 Mayıs..........31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*MERVEDUMAN..........27 Mayıs..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
*ZHRMSTF...............27 Mayıs..........26 yaşında / 7 aylık evli / ilk bebegini bekliyor
*eylulcilek.................28 Mayıs.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor
*ysmn1096................28 Mayıs
*272416ey................28 Mayıs
*idi2567...................29 Mayıs.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
*ddm_grhn...............1 Haziran..........28 yaşında / 5 yıllık evli / Muhasebeci / ..........(Çorum)
*kromozom99 ..........2 Haziran
*Pirelideve................2 Haziran..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*mms_01.................3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*CKbeautyandsheer....4 Haziran
*Vitae.......................4 Haziran..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*xDerinMavix............5 Haziran
*eses07..................6 Haziran
*buse4545..............6 Haziran
*blackberry34..........6 Haziran............5 yıllık evli / 4 yaşında oglu var 2. bebeğini bekliyor
*bebissizgobus..........7 Haziran
*blueakara0509........7 Haziran.........30 yaşında / 5 yıllık evli / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor
*melekkkkkk.............8 Haziran
*şeker pembe..........8 Haziran..........27 yaşında / 2. bebegini bekliyor
*pamukprenses187....13 Haziran
*cemrecinar..............15 Haziran
*erenpasa................15 Haziran............30 yaşında / 8 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır 2.bebeğini bekliyor
*Uhibbuke................16 Haziran..........25 Yaşında / 1 yıllık evli / Ev hanımı / 9 aydır ilk bebegini bekliyor(Mardin)
*WaysOfMom..........18 Haziran...........26 Yaşında / 1,5 yıllık evli /ilk bebeğini bekliyor
*FtmGn...................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
Benimde 17.gün oluyor işte bugün çift çizgi çıktı :) Akşama bi daha yapıp emin olmak istiyorum ama testler bazen bozuk olabiliyor :)
Yeni bat 15 haziran son bat bir daha bat takibi yapmayacagim sanki esim de bebek istemiyo gibituhaf tavirlar icinde anlayamiyorum canim sIkiliyo
Bat a son 6 günüm kaldi heyecan dorukta :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benide eklermisin 16 haziran ilk bebeğimi kaybettim27 yaşındayım
merhaba benide eklermisin bende 2. bebek için çaba sarfedenlerdenim. bat 8 haziran
amiin. 2 senedir istiyorum bu sürede 4 düşük yaşadım, 2 kimyasal, 1 dış gebelik, 1 7 haftalık düşük. kanımda pıhtılaşması varmış şimdi aspirine başladım.inşallah bozuk degildir sen her ihtimali degerlendir fırsatları kaçırılmaya gelmez
İnşallah son bat ın olurda müjdeyi alırsın arkadaşım
uzun zamandır göremiyorduk seni pek yazmıyorsun sanırım artık
ama neden bu duygulara kapıldın ki ?
eşin neden istemesin belki de sana öyle geliyordur malum biz kadınlar fazla hassasız yaa onlarda aynı hassaslık olmuyo maalesef
oyy oyyy hadi inşallaaahhh 6 güne kalmaz hayırlı haberlerle dönersiinnn
Eklerim tabi kii :)
Öncelikle geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
bat larımız aynıymş birlikte beklicez demekki müjdeli haberi
inşallah hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde gelir miniklerimiz
ekledim bileee inşalllah son bat ın olur :)
Rabbim ilk evladına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin acısını göstermesin inşallah
ne kadar zamandır istiyorsun ?
inşallah bozuk degildir sen her ihtimali degerlendir fırsatları kaçırılmaya gelmez
İnşallah son bat ın olurda müjdeyi alırsın arkadaşım
uzun zamandır göremiyorduk seni pek yazmıyorsun sanırım artık
ama neden bu duygulara kapıldın ki ?
eşin neden istemesin belki de sana öyle geliyordur malum biz kadınlar fazla hassasız yaa onlarda aynı hassaslık olmuyo maalesef
oyy oyyy hadi inşallaaahhh 6 güne kalmaz hayırlı haberlerle dönersiinnn
Eklerim tabi kii :)
Öncelikle geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
bat larımız aynıymş birlikte beklicez demekki müjdeli haberi
inşallah hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde gelir miniklerimiz
ekledim bileee inşalllah son bat ın olur :)
Rabbim ilk evladına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin acısını göstermesin inşallah
ne kadar zamandır istiyorsun ?
kızlar ben galiba adet oldumçünkü lekelenmem geldi normalde direk olurdum ama hormonların oyunu dönem dönem deişiklik gösterebilio.üzüldüm ama yıkılmadım çünkü zaten imkansız bişidi olsaydı mucize olurdu allah büyüktür napalım kaderde ne varsa onu yaşayacağız
(( bende uzuldumm, aklım sendeydi kac gundur, ya tam sokulmemissin ya bi test ni yapsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?