Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ovü testinde çift çizgi çıkınca ertesi gün mü yumurta çatlıyordu yani ertesi gün mü şansımız daha çok oluyordu

pozitif çıktıgı gün ve ertesi günü degerlendirmek gerekiyormuş...
pozitif çıktıktan sonra en fazla 24-36 saat içinde çatlıyormuş

pozitif mi çıktı hadi hayırlısı bakalım :)

pozitif çıktıgı gün ve ertesi günü degerlendirmek gerekiyormuş...
pozitif çıktıktan sonra en fazla 24-36 saat içinde çatlıyormuş

pozitif mi çıktı hadi hayırlısı bakalım :)

Evet canmm sonunda pozitifi yakaladım sabah yaptım ikisi de koyuydu ama akşam yaptıklarımda daha silik çıkıyor sanırım sıvı alımıyla ilgili gerçi 3 4 saat önceden içmeyi bırakıyorum ama etkiliyor demek ki yinede:) O zaman değerlendirmek lazım testin hakkını verelim

sabah derken sabah 10 dan önce yapılanlar çok dogru degilmiş testin prospektüsünde öyle yazıyordu bi de her gün aynı saate dikkat etmeyi unutma :))
ama tabi degerlendirmekde lazım her ihtimalii

sabah derken sabah 10 dan önce yapılanlar çok dogru degilmiş testin prospektüsünde öyle yazıyordu bi de her gün aynı saate dikkat etmeyi unutma :))
ama tabi degerlendirmekde lazım her ihtimalii

Evet 10dan sonra yapıyorum onu ben de okumuştum Akşamda eve gidince 7 gibi yapıyorum onda daha silik çıkıyor ama sanırım bugün yakaladım yani sabah yaptığım öyle diyordu en azından bi de akşam deneyeyim test bol nasıl olsa

hadi bakalım hayırlsı inşallah :)
benim de güya adetim dün bitmişti bitmemiş bugün bitti işte
ama ben pazar ya da pazartesi başlarım yapmaya bakalım :)

hadi bakalım hayırlsı inşallah :)
benim de güya adetim dün bitmişti bitmemiş bugün bitti işte
ama ben pazar ya da pazartesi başlarım yapmaya bakalım :)

Adetin bittiyse bence son 4 5 günü değerlendir çünkü tavsiye eden bikaç kişiyi gördüm bu şekilde hamile kalanlar varmış bize de nasip olur inşallah :) Bende bittikten 5 gün sonra başlamıştım daha erken yumurtlama olmaz diye düşünüp :)))

gecen ay da ovu kullandım benim siklusum çok uzun ve 19.gün yumurtladım (
o yüzden testlere erken başlamak boşuna oluyo :)

gecen ay da ovu kullandım benim siklusum çok uzun ve 19.gün yumurtladım (
o yüzden testlere erken başlamak boşuna oluyo :)

Benimde 17.gün oluyor işte bugün çift çizgi çıktı :) Akşama bi daha yapıp emin olmak istiyorum ama testler bazen bozuk olabiliyor :)

Yeni bat 15 haziran son bat bir daha bat takibi yapmayacagim sanki esim de bebek istemiyo gibi tuhaf tavirlar icinde anlayamiyorum canim sIkiliyo

Bat a son 6 günüm kaldi heyecan dorukta :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba benide eklermisin bende 2. bebek için çaba sarfedenlerdenim. bat 8 haziran

canım benide eklermisin 16 haziran ilk bebeğimi kaybettim 27 yaşındayım

merhaba benide eklermisin bende 2. bebek için çaba sarfedenlerdenim. bat 8 haziran

Benimde 17.gün oluyor işte bugün çift çizgi çıktı :) Akşama bi daha yapıp emin olmak istiyorum ama testler bazen bozuk olabiliyor :)

inşallah bozuk degildir sen her ihtimali degerlendir fırsatları kaçırılmaya gelmez

Yeni bat 15 haziran son bat bir daha bat takibi yapmayacagim sanki esim de bebek istemiyo gibi tuhaf tavirlar icinde anlayamiyorum canim sIkiliyo

İnşallah son bat ın olurda müjdeyi alırsın arkadaşım
uzun zamandır göremiyorduk seni pek yazmıyorsun sanırım artık
ama neden bu duygulara kapıldın ki ?
eşin neden istemesin belki de sana öyle geliyordur malum biz kadınlar fazla hassasız yaa onlarda aynı hassaslık olmuyo maalesef

Bat a son 6 günüm kaldi heyecan dorukta :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyy oyyy hadi inşallaaahhh 6 güne kalmaz hayırlı haberlerle dönersiinnn

canım benide eklermisin 16 haziran ilk bebeğimi kaybettim 27 yaşındayım

Eklerim tabi kii :)
Öncelikle geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
bat larımız aynıymş birlikte beklicez demekki müjdeli haberi
inşallah hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde gelir miniklerimiz

ekledim bileee inşalllah son bat ın olur :)
Rabbim ilk evladına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin acısını göstermesin inşallah
ne kadar zamandır istiyorsun ?

kızlar ben galiba adet oldum çünkü lekelenmem geldi normalde direk olurdum ama hormonların oyunu dönem dönem deişiklik gösterebilio.üzüldüm ama yıkılmadım çünkü zaten imkansız bişidi olsaydı mucize olurdu allah büyüktür napalım kaderde ne varsa onu yaşayacağız

amiin. 2 senedir istiyorum bu sürede 4 düşük yaşadım, 2 kimyasal, 1 dış gebelik, 1 7 haftalık düşük. kanımda pıhtılaşması varmış şimdi aspirine başladım.

Insallah arkadasim insallah son bat olur evet son zamanlarda sessiz takipci olarak takiliyorum ama hergun mutlaka okuyorum Esim konusuna gelince umarim yaniliyorum ben oyle hissediyorum dur bakalim reglim gecsin gorecez nasil yaklasacak

canım bu arada diğer bilgilerim 7 yıllık evliyim, istanbul 2 yıldır bekliyorum.

(( bende uzuldumm, aklım sendeydi kac gundur, ya tam sokulmemissin ya bi test ni yapsan?

(( bende uzuldumm, aklım sendeydi kac gundur, ya tam sokulmemissin ya bi test ni yapsan?

kısmet napalım yok kan gibide deil çamur gibi bişi kahverengi ama koyu kahve yani bu anlamadımki daha önce hiç böle olmazdı ama biliosun en baştan beri ümidim yok az gecikmedi bugün 5.gündü belkide gecikmeden dolayı böle olucam yinede bi kaç gün böle devam ederse içim rahat etsin die bi gebelik testi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…