Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İnşallah canım bu sefer olmuştur. Evet bende bu ay ilk defa yaptım ve çok şükür çatladğını 15.günde gördüm. Bende 29 30 gün arasında bir oluyorum ve adet bittikten sonra 4.gün yapmaya başladım nasıl olsa fazla aldım testleri diye erken başladım canım yapmaya ve dün çıktı işte. Adetin şimdi başladıysa sen geldiğinde de o günlere denk gelebilir o zaman çatlama zamanın canım. Bu ayda olmazsa bende gidip eşime yeniden test yaptırmayı düşünüyorum bakalım değerler ne seviyeye gelmiş merak ediyorum İnşallah çok üzülmemişsindir oldun diye vardır bundada bi hayır canm benim haziranda birlikte güzel haberi alırız inşallah her ay yeni bi umut demek bizim için

üzüldüm ama gebeliği beklemiodum zaten benim için imkansızdı ondan yıkılmadım ben adetimin 14.gün sabahı burdatyım ama çok ovl.testi alamadım ben ya 20 adet aldım yeterli die düşündüm bilemedimki şimdi

Yeter yeter bende 20 tane aldım bi de ilk günlerde akşam yapıyordum sonra sabah ikinci idrarla yapmaya karar verdim o daha garanti oluyormuş ki dün sabah da çıktı akşam da yaptım evde 7 gibi onda da koyu çıktı. Bende aynı sürelerde olduğum için aynı zamanlarda yumurtlama günlerimiz olabilir canm sende 14 15 16. günü olabilirsin yani. Ben netten bakmıştım hesaplama siteleri var ya orda yazandan 1 gün sonra oldu işte. İmkansız diyede düşünme canm Rabbim nasip ettiyse olacak inşallah sadece zamanı var dediğim gibi bizim için hayırlı zamanı biliyor o. Umudumuzu kaybetmeyip ama beklenti içinde de olmamalıyız elbet bi gün bizimde burada yazacağımız bebiş haberimiz olacak

inşallah canım inşallah bu arada ankarada rahim filmi çektircem burdaki dr.um istedi yaa bide tüplere bakalım ne alem diıo(((çokta korkuorum ben rahim filminden yaa
bu arada sen hangi marka ovl.testi aldın şimdi sabah ilk idrara çıkılcak 2 saat idrar tutulcak ve 4 saat sıvı alımı yapılmıcak dimi

Son düzenleme:

Rahim filmini ben de istiyorum aslında çokta korkuyorum bende ama merak da ediyorum ya orda bi sıkıntı varsa diye içimde hep bi şüphe var bu ay olmazsa bende gidip doktorumdan isticem çektirelim diye aklımdan çıksın en azından. Ben surelab aldım gittigidiyordan sipariş verdim çok uygundu fiyatı 6 tanede gebelik testi vardı yanında. Ben sabah 7de uyanıyorum idrara çıkıyorum sonra işe geliyorum saat 10a kadar tutuyorum bişey içmeden sonra yapıyorum. Hatta şimdi yine yaptım negatif çıktı yumurtam çatladı demekki

benim dr.um istedi canım yoksa hiç istemezdim çok korkuyorum bu arada çatlayınca negatif çıkıo hadi bakalım inş.olmuştr
bende laboquick marka aldım bende çok uyguna aldım 20 adet ov.tesi 6 adet gebelik testi 21 milyona aldım

Aynen bende o fiyata aldım canım o yüzdende sabah akşam yaptım işte Benim dr istemedi ama ben merak ediyorum bi o kadarda korkuyorum ama rahim filmi topiğinde bazılarının çok rahat geçmiş hissetmemiş bile adet sancısı gibi diyor bazıları kısa sürüyormuş zaten ordan bi cesaret geldi banada rahat yaptıranlar daha çok yani bi de o filmden sonra hamile kalan çok kişiyi gördüm hemen o ay hamile kalanlar olmuş ki sanırım tüpleri de açıyormuş dr ları da demiş bu filmden snra şans artıyor diye ordan bi cesaret istek geldi işte :))

yaa bana sansın artması falan ümit vermio ben çok yoruldum bence benim normal şartlarda olmayacak o kesin ben ümidimi yitirdim artık canım ya inan çok yoruldum bi sene oldu neredeyse artık gücüm tükendi ona inanmıorumda ben aşılama düşündüğüm için hazır ankaraya gitmişken çektiriyimde sora aşılama evresinde gerek olcak çünkü buralarda çektirmek cesaret ister yani burda sağlam insanı öldürürler valla :)

günaydın kızlaaaarrr mis gibi bir hava var dışarda. oh beee
herkese güzel bir gün diliyorum. hayırlı cumalar. dualarımızın bizim için hayırlı olanları kabul olsun inş.

Bizimde 8.ay oldu ama umutlanmak istiyorum ben umudumu yitirmek istemiyorum moral bozukluğuda etkiliyor biliyorsun herzaman iyi tutmak lazım moralleri. Bizimde olmadı aşılama düşünüyoruz aslında ben ameliyat olmasını da pek istemiyorum hem zaman kaydı hemde o da kesin çözüm değil diyorlar ama hepsi belirsiz şu anda tek bildiğim bende daha fazla beklemek istemiyorum bazen eşimede yansıtıyorum gerginliğimi o da napsın işte. Ameliyattan vazmıgeçtiniz canım sizde

yok canım biz ameliyattan vazgeçmedik preseed kullanıo yao bitsin spermiyogram yaptırcak düşüş varsa ameliyat olcak bi 3 ay daha bekleyecez eğer olmazsa aşılama yaptırcaz biz öle karar aldık bence ameliyattan vazgeçmeyin çünkü hareketli sperm sizinde 10 du galiba aynı benim eşimle
aşılama için 15 sperm istiolar en azından 13 bile kabul ediolar (hareketli) o sebeble aşılamadada şans az tüp bebek desen hem çok pahalı hemde suni döllenme pek sağlıklı bulmuorum bi çok sakat özürlü çocuk dünyaya gelio o yüzden aşılamada tutmasını çok istediğimden ameliyattan sonra die düşünüyorum ben

Son düzenleme:

üzüldüm arkadaşım hakkında hayırlısı olsun. inşaallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın

Hımm bi de işin o yanı var diyorsun o zaman mecbur tabi Bu ay olmadı spermiyogram yaptırıp ne durumda diye bakıcaz bizde olmadı dr a gidicez tekrar bakalım ne tavsiye edecek aslında dr iyi bi dr ama başka dra da göstermekte fayda var diye düşünüyorum. Rahim filmini adetin kaçıncı günü çekiyorlar peki canm

canım valla benim göstermediğim dr.kalmadı yani kime gösterirsen göster hareketli spermin 25 olması gerekio bizimkilerin çok az bu şartlarda olması allaha kalmış bişi yani ameliyattan başka çağreleri yok canım malesef ...rahim filmini adet bittikten sora çektiriosun en geç 10.gününe kadar çekilmesi gerekio

Hepsi negatif malesef tatlım.
Bu arada yapmadan önce baya sıvı tüketip idrarını tutman gerekiyor.
O şekilde mi yapıyorsun? O şekilde yapmıyorsan çatlasa da çıkmaz.

Ben mi yanlış biliyrum yapmadan 4 saat önce sıvı alımını bırakmak lazım ki dogru çıksın...
sıvı alımı idrarın çözünülürlügünü etkiliyo diye biliyorum:26:

Çalışmalara başladık gene bugün 9.gün tahminim 15-16.gün çatlarım bklm hayırlısı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayırlısı olsun inşallaaaahh

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydıın sana da hayırlı cumalar :))

Günaydıın :)
zaten pozitif gördükten sonra çatlıyo ya o büyük ihtimalle yumurtlamadandır son bugünü de degerlendr bence deee

Özgeeemm günaydııınnnn sende mi ovu testi kuallancan hadi bakalım hayırlısı :))

günaydın uhibbukecim nasılsın benimde batımı 30 günde bir adet olduğum için 21 haziran yaparmısın

Yaptım arkadaşım inşallaaah son bat ın olur yaaaa :)))

herkese günaydın kızlarrrr bayadır giremiyorum ama dualarım sizinle..inş güzel haberleri veririz ard arda

Günaydıııınnnn kromozoommm :)
nasılsın :)
Yumurtlama dönemin geçtimiiiii :)
Benim adet daha yeni bitti yaaa ovu testlerine başlıcam pazartesi ya da salı bakalım :)

günaydın kızlaaaarrr mis gibi bir hava var dışarda. oh beee
herkese güzel bir gün diliyorum. hayırlı cumalar. dualarımızın bizim için hayırlı olanları kabul olsun inş.

Günaydın cemreciiimmm :)
burda da öyle miss gibi bi hava var yaa :)
Herkeseee hayırlı cumalarrr

O zaman hayırlısını dileyip beklemekten başka çaremiz yok Adetim bittikten sonra giderim bende içim rahat etsin en azından

inşallah kuzucum inşallah bu arada sanada günaydın ewet ovl.testi kervanına bende katıldım napalım umut dünyası yaa spermi az napim belki uzun süre beklerse faydası olur die düşündümde kafam karışık uhibbukem yaa ankaraya gidicemya dun adet günümdü ayın dördünde gelicem 30 gündede adet olurum bu durumda sanırım 14.gününe denk gelio ee ankaradada yapmamın bi anlamı yok koca yok yanımda :) napsamki ya acep kaçırırmıyımki boşa bu ay heba etmesemmiki ovl.testini bana akıl ver yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…