- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
O zaman hayırlısını dileyip beklemekten başka çaremiz yokAdetim bittikten sonra giderim bende içim rahat etsin en azından
git canım elbertteki elerki evrelerde zaten rahim filmi gerekcek elinde olsun ii sakla bu arada adetin biter bitmez git çünkü hemen çekmeyebilirler devlet hastaneleri malum randevu veriolar ona göre alırsın randevunu
Tamam canım pahalı bi test mi ki özelde çok mu tutar yaptırsak
Ultrasona girdim kızlar
4+4 kesem göründü hemde karından baktı
Eşimede çok sağlıklı bi anne demiş
Allah hepinize versin inşallah
Ultrasona girdim kızlar
inşallah kuzucum inşallah bu arada sanada günaydın ewet ovl.testi kervanına bende katıldım napalım umut dünyası yaa spermi az napim belki uzun süre beklerse faydası olur die düşündümde kafam karışık uhibbukem yaa ankaraya gidicemya dun adet günümdü ayın dördünde gelicem 30 gündede adet olurum bu durumda sanırım 14.gününe denk gelio ee ankaradada yapmamın bi anlamı yok koca yok yanımda :) napsamki ya acep kaçırırmıyımki boşa bu ay heba etmesemmiki ovl.testini bana akıl ver yaaa
Canım benim reglimi 24 haziran olarak günceller misin
Merhaba kızlar,ben hala regl olmadım... Müdürümden izin alabilirsem 15:30 da polikliniğe gideceğim...
valla ben yumurtlama dönemini bilmiyorum, yumurtlama geç yada erken olur belki diye gün aşırıya dikkat etmeye çalışıyoruz ama bakalımhadi bakalım yeni ay yeni umut diyelim, ben yarıladım ayı artık bugün 19. günüm
Ultrasona girdim kızlar
Günaydınnn kızlar hayırlı cumalarınız olsunnnn :) dün hastaneye gittim tiroidim için kan verdim çok şükür tiroidim düşmüş hatta çok fazla düşmüş ilaç fazla gelmiş tsh 32,77den 0,06 ya düşmüş 10 gün ilacı kestim 10 gün sonra tekrar tahlil vercem ilacın dozuna öyle karar vercez :) ve hastaneye gitmişken kadın doğuma da gittim ultrasonla baktı yumurtalıkların temiz kistin yok dedi ve gelişmiş yumurtan var dedi bu günleri kaçırma dedi :) ve dün 19. günümdü ben 13 gününde oluyo diye hesaplıyodum şaşırdım yani :) bakalım hayırlısı olsun bu ay ne olacak:)
Ben mi yanlış biliyrum yapmadan 4 saat önce sıvı alımını bırakmak lazım ki dogru çıksın...
sıvı alımı idrarın çözünülürlügünü etkiliyo diye biliyorum:26:
Güncelledim bile...adet mi oldun bugün ?
sanırım battan 2 gün önce oldun hayırlısı olsun hakkında
Hadi hayırlısı inşallaah umarım güzel haberlerle dönersiiinn
Ay bende öyle diyorum yeni ayyy yeni umutlar ohhh :))
benim adetim daha yeni bittiii şafak karanlııııkkkkkkkk
Ne güzellll içinde rahatlamıştır :))
Hadi bakalım rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin
demekki sen de gec yumurtlayanlar kervanındasıınn:):)
Ben sıvı alınıp idrarın tutulması gerekiyor diye biliyorum canım.
ewet öyle olmuş galiba :)
Güncelledim bile...adet mi oldun bugün ?
sanırım battan 2 gün önce oldun hayırlısı olsun hakkında
evet canım regli oldum doğum kontrol hapı kullandım ya erkene çekti galiba anlamadım neyse sağol güncelleme için inşallah bu ay çalışmalara başlayabilirim
Yok derinim internette de baktım şimdi zaten prospektüsde de yazıyo...fazla sıvı alımı idrari seyreltecegi için een az 2 saat en güzel son 4 saat sıvı alınmaz ki idrar seyrelmeden hormonlar tam çıksın:)
Özgeeemm sen bayaga bi karışmışssııınn :)
Öncelikleee eşinin spermi az oldugu için bekletme çünkü okudugum tüm yazılarda hergün yapmak nasıl cok faydalı deilse uzun süre beklemekde iyi deilmiş o durumda da spermlerin hareketliliği azalıyormuş yani herşeye ragmen 2 günde bire devam:)
diger soruna gelince ankaradan dönüşün adetinin 14.gününe denk geliyorsa bence sorun yok...sonuçta 30 günde bi oluyorsan muhtemel yumurtlaman 15 16 17 .günlerde olur diye tahmin ediyorum..
bi de 20 ovu testi aldım demiştin bu ay zaten en fazla 10 tane kullanırsın yani boşa gitmişte olmazlar bence tabiii yine sen bilirsin :)
Benimde haftaya salı carsamba bi şehir dışına çıkma ihtimalim var 1 gece kalıcam resmen ona göre ayarlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?