kuzum 2 3 gün sperm beklerse daha etkili oluomuş ya hani öle 1 hafta 10 gün bekletmiccem adamı :) ozamn doğru soluosun ben geldiğim gün başlayım zaten dr.ada gidicem ki ben fitil verdiya onu kontrol ettircem birde yumurta kontrolu yapsın çatlatma iğnesi deneyim diom spermler güçsüz yavrucaklar belki rahata gelirlerayy valla halıme gülüorum artık...sende ii yapıosun sonuçta çok şükür sizin bi sıkıntınız yok olcağı kesin allahın izniyle gitceğin günü yumurtlama gününe denk getirmemen güzel
evet canım regli oldum doğum kontrol hapı kullandım ya erkene çekti galiba anlamadım neyse sağol güncelleme için inşallah bu ay çalışmalara başlayabilirim
4 saat birşey içmezsem idrara çıkamam ki
kuzum 2 3 gün sperm beklerse daha etkili oluomuş ya hani öle 1 hafta 10 gün bekletmiccem adamı :) ozamn doğru soluosun ben geldiğim gün başlayım zaten dr.ada gidicem ki ben fitil verdiya onu kontrol ettircem birde yumurta kontrolu yapsın çatlatma iğnesi deneyim diom spermler güçsüz yavrucaklar belki rahata gelirlerayy valla halıme gülüorum artık...sende ii yapıosun sonuçta çok şükür sizin bi sıkıntınız yok olcağı kesin allahın izniyle gitceğin günü yumurtlama gününe denk getirmemen güzel
Günaydın kızlar
bizim yeni takvimimiz şöyle:)haziranın 2.haftası falan eşimle araştırma hastanesine gidip birde orda spermiyogram testi vereceğiz.o zamana kadar da eşime keçiboynuzu kürü yapıcam.sperm sayısı ve hareketlilik biraz dusuk ama ilaçla veya kurlerle duzeleceğini umuyorum.
kızlar rahim filmi çektiren var mı burda? belki diyorum benimde tüplerim falan tıkalıdır Allah korusun.ben en az bir sene bekliyim diyorum cok korkuyorum o flimden inş.gerek kalmadan hamile kalırım
Kizlar testler negatif cunku catlama yok....soldaki catlicak gibi dedi offf bende teste camur attim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hhahaha şafak aydınlansın artık bu ayinş canım yaaa..daha hiç belirti falan aramıyorum, önceden ilişki sonrası bile hemen belirti arardım
en iyisini yapıyorsun belki de bu rahatlıkla daha kolay hamile kalırsın herkesin dediği gibi :))
napionnnn??? ben dün yine migrenle boğuştum. gece istifra ettim öyle açıldım. bu ilaç olaylarına başladığımdan beri migrenim çok tetiklendi.
2-3 ay önceye kadar bu kadar sık olmazdı bu derecesi. bugün de hem midem de hem başımda etkisi sürüyo.
Belirti falan aramıyomuşta arkadaş kendinde bende en iyisini yapıyosun kafaya takmayınca daha iyi oluyomuş yaa onu dedim:)
Kıyamam yaaa ilaç falan alıyomusun migren için
çalışıyor musun bugün bari erkenden dinlenmeye çekilsen
özgecim eşine kür uygulandın mı daha once?
edit:listeye baktımda batlarımız aynıymış:)
en iyisini yapıyorsun belki de bu rahatlıkla daha kolay hamile kalırsın herkesin dediği gibi :))
Hadi hayırlısıııııı bakalım gerçek bi gelmeyesice bat ı bekliyoruz artııııkkkk
mevzu idrara çıkmamak degil çık ya da çıkma önemli olan bişeyler içip idrarın çözünülürlüğünü azaltıp seyreltmemek :)))
oyyy ne mühim işler
:))
planlar planlaarrrr
3 günü geçirme bence yine de sen ne olur ne olmaz :))
ya bazen sonuçta bi kere oldu niye olmasın bi daha diyorum bazende şansa olmuşsa ya bi sorun varsa diyorum bu ay son olmazsa inşallah gidicem ayarlıcam herşeyi sıkı bi doktor kontorlu içimi rahatlatır yaa :)
İnşallah herşey gönlünce olur..bu ara bu topikte de herkeste rahim filmi ihtimali sözkonusu ama çektiren yok sanırım hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallaah
demek kiii testleri yapmaya devaaammmm
Hadi hayırlısıııııı bakalım gerçek bi gelmeyesice bat ı bekliyoruz artııııkkkk
mevzu idrara çıkmamak degil çık ya da çıkma önemli olan bişeyler içip idrarın çözünülürlüğünü azaltıp seyreltmemek :)))
oyyy ne mühim işler
:))
planlar planlaarrrr
3 günü geçirme bence yine de sen ne olur ne olmaz :))
ya bazen sonuçta bi kere oldu niye olmasın bi daha diyorum bazende şansa olmuşsa ya bi sorun varsa diyorum bu ay son olmazsa inşallah gidicem ayarlıcam herşeyi sıkı bi doktor kontorlu içimi rahatlatır yaa :)
İnşallah herşey gönlünce olur..bu ara bu topikte de herkeste rahim filmi ihtimali sözkonusu ama çektiren yok sanırım hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallaah
demek kiii testleri yapmaya devaaammmm
Selam kızlar ,çıktım muayeneden bebek yok..kist yok yumurtalıklarım tertemiz salıya kadar bekle gelmezse bi ilaç verdi söktürücü onu kullan dedi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok yaw ben o mjı sana ulaşmak için alıntıladım:)))
evet maalesef işteyim. bugünü sakin geçirmeye çalışıyorum. dün ağrı kesici içtim.
eve gidince de öğleni kılar biraz yatarım. kendime gelirim inş. eşim de sefil oldu benle beraber.
hep başım ağrıyo halsizim. işler ona kalıyo hep. bugün toparlansam bari de. açılışı yapsak:) reglim biteli 2 gün oldu. daha açılışı yapamadık. bebek için ilaç içios, ilacın yan etkilerinden, bebek yapmaya halimiz kalmıyo, nasıl iş anlamadım:)))
Pembe akintim geldi agrimda var hastalandim sanirim( yeni bat 20 haziran uhibbuke guncellersen sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş tatlım yaa.. son günlere doğru basar heyecan tabi o ayrı
canım henüz birşey beklemiyoruz yaa reglim az geliyo yine sanırım ben hsg çektiricem bu ay yapışıklık varsa Allah korusun histereskopi olucam falan filan bilmiyorum artık bende ne olacak böyle beklemedeyim uhibbukecim ya pazartesi dr dayım yine kiste bakacak kist benim artık hiç umrumda bile değil rahimde yapışıklık çıkmasa barikürtaj çok zor cokkkkkkkk Allah kimsenin başına vermesin.
Selam kızlar ,çıktım muayeneden bebek yok..kist yok yumurtalıklarım tertemiz salıya kadar bekle gelmezse bi ilaç verdi söktürücü onu kullan dedi...
evet canım yaaa umudaaa devammmmm:)))))))))) ayy cemre iyi güldüm sayende yine :))
açılışı yapmadık demen iyiydi
hadi kendini toparla da başla artık bari :)
benim adetim daha dün bitti normalde salı ovu testine başlıcaktım ama salı şehir dışına çıkarsak çarşamba akşamı anca başlarım kiiiii adetin 16.günü oluyo inşallah kaçırmam ovu gününü hadi bakalım :))
Güncelledim hakkında hayırlsı olsun ama erken degil mi yaa :44::44:
Benim bu ay son 6 gün kriz gibiydi telaşım heyecanım oyyy bi çoşmuştum ki sormaa :))
o kadar uçunca da adet olup feba cakıldım
İnşallah bu ay sonlara dogru yine kaptırmam kendmi :))
Neden yapışıklıktan şüphe ediyosun ki anlamadım ? bişey mi dedi doktor ?
Kist zaten çok büyük olmadıkça o kadar korkulacak ya da caresiz bişey degil yaa soğan suyunu denedin mi sen ?
Ohh için rahatlamıştır seninde hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
Ahh bu hormonlar nasıl oyun oynuyorlar bizimleee :))
evet canım yaaa umudaaa devammmmm
Evet umuda devam :)
bak bugün ders çalışırken bi ayet okudum aklıma direk bu topik geldi
"Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Çünkü kâfirler topluluÄŸundan baÅŸkası Allah’ın rahmetinden ümidini kesmez.”
(Yusuf süresi 87. ayet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?