Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

özgecim eşine kür uygulandın mı daha once?

edit:listeye baktımda batlarımız aynıymış:)

Son düzenleme:
Kizlar testler negatif cunku catlama yok....soldaki catlicak gibi dedi offf bende teste camur attim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

evet canım regli oldum doğum kontrol hapı kullandım ya erkene çekti galiba anlamadım neyse sağol güncelleme için inşallah bu ay çalışmalara başlayabilirim

Hadi hayırlısıııııı bakalım gerçek bi gelmeyesice bat ı bekliyoruz artııııkkkk

4 saat birşey içmezsem idrara çıkamam ki

mevzu idrara çıkmamak degil çık ya da çıkma önemli olan bişeyler içip idrarın çözünülürlüğünü azaltıp seyreltmemek :)))
oyyy ne mühim işler

:))
planlar planlaarrrr
3 günü geçirme bence yine de sen ne olur ne olmaz :))
ya bazen sonuçta bi kere oldu niye olmasın bi daha diyorum bazende şansa olmuşsa ya bi sorun varsa diyorum bu ay son olmazsa inşallah gidicem ayarlıcam herşeyi sıkı bi doktor kontorlu içimi rahatlatır yaa :)

İnşallah herşey gönlünce olur..bu ara bu topikte de herkeste rahim filmi ihtimali sözkonusu ama çektiren yok sanırım hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallaah
Kizlar testler negatif cunku catlama yok....soldaki catlicak gibi dedi offf bende teste camur attim

demek kiii testleri yapmaya devaaammmm

Ay bende öyle diyorum yeni ayyy yeni umutlar ohhh :))
benim adetim daha yeni bittiii şafak karanlııııkkkkkkkk

hhahaha şafak aydınlansın artık bu ay inş canım yaaa..daha hiç belirti falan aramıyorum, önceden ilişki sonrası bile hemen belirti arardım

en iyisini yapıyorsun belki de bu rahatlıkla daha kolay hamile kalırsın herkesin dediği gibi :))

napionnnn??? ben dün yine migrenle boğuştum. gece istifra ettim öyle açıldım. bu ilaç olaylarına başladığımdan beri migrenim çok tetiklendi.
2-3 ay önceye kadar bu kadar sık olmazdı bu derecesi. bugün de hem midem de hem başımda etkisi sürüyo.

Belirti falan aramıyomuşta arkadaş kendinde bende en iyisini yapıyosun kafaya takmayınca daha iyi oluyomuş yaa onu dedim:)
Kıyamam yaaa ilaç falan alıyomusun migren için
çalışıyor musun bugün bari erkenden dinlenmeye çekilsen

yok yaw ben o mjı sana ulaşmak için alıntıladım:)))
evet maalesef işteyim. bugünü sakin geçirmeye çalışıyorum. dün ağrı kesici içtim.
eve gidince de öğleni kılar biraz yatarım. kendime gelirim inş. eşim de sefil oldu benle beraber.
hep başım ağrıyo halsizim. işler ona kalıyo hep. bugün toparlansam bari de. açılışı yapsak:) reglim biteli 2 gün oldu. daha açılışı yapamadık. bebek için ilaç içios, ilacın yan etkilerinden, bebek yapmaya halimiz kalmıyo, nasıl iş anlamadım:)))

Son düzenleme:
özgecim eşine kür uygulandın mı daha once?

edit:listeye baktımda batlarımız aynıymış:)

ewet tatlım uyguladım kendimede soğan kürü yaptım eşime keçiboynuzu spermiyograma gittiğinde spermler fena çıkmamıştı belkide keçiboynuzundandı bilemem :)ama hamile kalabilmem için yeterli hareketli spermi yok onun için çocukta yokkk :))) canım bizim normal yolla imkansız ben iice anladım bakalım 1 haftaya kadar rahim filmi konusunda bilgi verebilirim ama çok acıo diyeceğimden emin olabilirsiniz :) ondan sorada ameliyat eşim sorada aşılama bakalım ne olcak bu arada senindemi 22 haziran benim aslında 18 iydi ama geç yumurtladığım için geç adet oldum bu arada ilk defa başıma geldi daha neler gelcek allah korusun valla

Pembe akintim geldi agrimda var hastalandim sanirim ( yeni bat 20 haziran uhibbuke guncellersen sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Devam devamda basima gelenede bak...prodictor aldim en iyisiymis 55tl verdim...testi yaptim bozuk cikti firmada kabul etmiyor durumu catladim sinirden

Budami gol degil negatifmiki drum solun catlamak uzere dedi...

Eklentiler

• $1400844736925.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 19

canım henüz birşey beklemiyoruz yaa reglim az geliyo yine sanırım ben hsg çektiricem bu ay yapışıklık varsa Allah korusun histereskopi olucam falan filan bilmiyorum artık bende ne olacak böyle beklemedeyim uhibbukecim ya pazartesi dr dayım yine kiste bakacak kist benim artık hiç umrumda bile değil rahimde yapışıklık çıkmasa bari kürtaj çok zor cokkkkkkkk Allah kimsenin başına vermesin.

Selam kızlar ,çıktım muayeneden bebek yok..kist yok yumurtalıklarım tertemiz salıya kadar bekle gelmezse bi ilaç verdi söktürücü onu kullan dedi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olsun temiz cikmis hersey onemli olan o hadi hayirlisi

:)))))))))) ayy cemre iyi güldüm sayende yine :))
açılışı yapmadık demen iyiydi
hadi kendini toparla da başla artık bari :)
benim adetim daha dün bitti normalde salı ovu testine başlıcaktım ama salı şehir dışına çıkarsak çarşamba akşamı anca başlarım kiiiii adetin 16.günü oluyo inşallah kaçırmam ovu gününü hadi bakalım :))

Pembe akintim geldi agrimda var hastalandim sanirim ( yeni bat 20 haziran uhibbuke guncellersen sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güncelledim hakkında hayırlsı olsun ama erken degil mi yaa :44::44:

inş tatlım yaa.. son günlere doğru basar heyecan tabi o ayrı

Benim bu ay son 6 gün kriz gibiydi telaşım heyecanım oyyy bi çoşmuştum ki sormaa :))
o kadar uçunca da adet olup feba cakıldım
İnşallah bu ay sonlara dogru yine kaptırmam kendmi :))

Neden yapışıklıktan şüphe ediyosun ki anlamadım ? bişey mi dedi doktor ?
Kist zaten çok büyük olmadıkça o kadar korkulacak ya da caresiz bişey degil yaa soğan suyunu denedin mi sen ?

Ohh için rahatlamıştır seninde hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
Ahh bu hormonlar nasıl oyun oynuyorlar bizimleee :))

evet canım yaaa umudaaa devammmmm

evet canım yaaa umudaaa devammmmm

Evet umuda devam :)
bak bugün ders çalışırken bi ayet okudum aklıma direk bu topik geldi

"Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Çünkü kâfirler topluluğundan başkası Allah’ın rahmetinden ümidini kesmez.”
(Yusuf süresi 87. ayet)

Çok teşekkür ederim canım,en sevdiğim suredir..desteğin için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…