Çok teşekkür ederim canım,en sevdiğim suredir..desteğin için çok teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar ,çıktım muayeneden bebek yok..kist yok yumurtalıklarım tertemiz salıya kadar bekle gelmezse bi ilaç verdi söktürücü onu kullan dedi...
Evet umuda devam :)
bak bugün ders çalışırken bi ayet okudum aklıma direk bu topik geldi
"Allah�ın rahmetinden ümit kesmeyin. Çünkü kâfirler topluluğundan başkası Allah�ın rahmetinden ümidini kesmez.�
(Yusuf süresi 87. ayet)
Doktorcuğumda öyle dedi çalışmalara devam bidahaki ay hamile gel dedi :))
Selamun Aleykum arkadaşlar....
Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....
Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....
8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...
Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..
Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum
Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı
1-eflalim.....................3 Mayıs 31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
2-leble........................2 Mayıs
3-hatin........................7 Mayıs
4-Bizmut.....................18 Mayıs 26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
5-caylakkiz.................13 Mayıs 26 yaşında / 2 yıllık evli / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor
6-HamaratGirl.............30 Nisan
*ne_desem_bilmem...6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*oslemtugba............14 Mayıs
*laleaslan................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*yebese..................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ ...........17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*ahhsen.................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*pinars...................20 Mayıs
*hatibulut...............20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
*ideal....................26 Mayıs..........31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*MERVEDUMAN......27 Mayıs..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
*ZHRMSTF............27 Mayıs..........26 yaşında / 7 aylık evli / ilk bebegini bekliyor
*ysmn1096...........28 Mayıs
*272416ey...........28 Mayıs
*idi2567..............29 Mayıs.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
*ddm_grhn...........1 Haziran..........28 yaşında / 5 yıllık evli / Muhasebeci / ..........(Çorum)
*kromozom99 ......2 Haziran
*Pirelideve............2 Haziran..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*CKbeautyandsheer....4 Haziran
*Vitae.......................4 Haziran..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*xDerinMavix.............5 Haziran
*eses07....................6 Haziran
*buse4545................6 Haziran
*blackberry34............6 Haziran............5 yıllık evli / 4 yaşında oglu var 2. bebeğini bekliyor
*bebissizgobus...........7 Haziran
*blueakara0509.........7 Haziran.........30 yaşında / 5 yıllık evli / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor
*melekkkkkk..............8 Haziran
*eklem.....................8 Haziran.........7 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor( İstanbul)
*şeker pembe...........8 Haziran..........27 yaşında / 2. bebegini bekliyor
*pamukprenses187....13 Haziran
*cemrecinar..............15 Haziran
*nbyy26....................15 Haziran..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........
*erenpasa.................15 Haziran............30 yaşında / 8 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır 2.bebeğini bekliyor
*Uhibbuke.................16 Haziran..........25 Yaşında / 1 yıllık evli / Ev hanımı / 9 aydır ilk bebegini bekliyor(Mardin)
*nazligamzelim..........16 Haziran.........27 yaşında
*WaysOfMom............18 Haziran...........26 Yaşında / 1,5 yıllık evli /ilk bebeğini bekliyor
*eylulcilek..................20 Haziran.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor
*ZehreNur................21 Haziran..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*ozgekuaforr............21 Haziran
*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*luckystar_34............24 Haziran...........30 yaşında / 2 yıllık evli / Muhasebeci
:)))))))))) ayy cemre iyi güldüm sayende yine :))
açılışı yapmadık demen iyiydi
hadi kendini toparla da başla artık bari :)
benim adetim daha dün bitti normalde salı ovu testine başlıcaktım ama salı şehir dışına çıkarsak çarşamba akşamı anca başlarım kiiiii adetin 16.günü oluyo inşallah kaçırmam ovu gününü hadi bakalım :))
Güncelledim hakkında hayırlsı olsun ama erken degil mi yaa :44::44:
Benim bu ay son 6 gün kriz gibiydi telaşım heyecanım oyyy bi çoşmuştum ki sormaa :))
o kadar uçunca da adet olup feba cakıldım
İnşallah bu ay sonlara dogru yine kaptırmam kendmi :))
Neden yapışıklıktan şüphe ediyosun ki anlamadım ? bişey mi dedi doktor ?
Kist zaten çok büyük olmadıkça o kadar korkulacak ya da caresiz bişey degil yaa soğan suyunu denedin mi sen ?
Ohh için rahatlamıştır seninde hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
Ahh bu hormonlar nasıl oyun oynuyorlar bizimleee :))
mevzu idrara çıkmamak degil çık ya da çıkma önemli olan bişeyler içip idrarın çözünülürlüğünü azaltıp seyreltmemek :)))
oyyy ne mühim işler
Ben de onu diyorum tatlım. 4 saat bekleyip testi öyle yapacazya.
4 saat birşey içmeden beklersem 4 saatin sonunda testi yapacak idrarım olmaz
Bisey soracagim.hanimlar göguslerimin uclari.iki aydir yumurtlama doneminde kopuyor acidan....oluyorum bitiyorum ne yapsam gecer
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
bazen çocuğun olduğundan şüpheleniyorum öyle sorular soruyosun ki
geçer mi Allah aşkına hormonlardan oluyo o
canım ya ben hiç dikkat etmedim suyu içtim yarım saat sonraki idrarımla yaptım pozitif çıktı
gebelik varsa istediği kadar seyrelsin
erken gebelik testleri 12 nin üstündeki hcg'yi her şekilde saptıyo
normal gebelik testleride 25ten sonrasını silikte olsa çıkarıyo
Canim ben 2.bebegimi bekliyorum. 5yasinda oglum var.
Uhibbuke erken evt cnm ama düzensizlesti nedense bi acayip oldum yaa çok moralim bozuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçen ay regl az gelince dr hsg ile bakalım dedi ama bu ayı da bi görelim ona göre demişti dünde az gelince gündüz çok moralim bozuldu benim ama akşam maşallah geldi bayağı bi mutlu oldum bi mutlu oldum dedim ki eşime eskiden regl olunca ağlardım şimdi olamiyorum diye işte Allah olmayanı aratıyo insana bakalım ya bugünde olursam biraz daha normale yakın diyeceğim doktora artık sorun çıksın istemiyorum canım kist artık benimde umrumda değil geçer nasıl olsa diyorum hap verirsede kullanmayı düşünmüyorum açıkçası gerekte görmüyorum yani Allahtan bir mani çıkmazsa inşallah bu ay çalışmalara başlayabilirim galiba ay hadi inşallahhhhhhhhhhh eşime de çakşır suyuna başlatıyorum pazartesi günü başlarım tmm dedi zorla ikna ettim midesinden rahatsız o da içmek istemiyo ama napsın işte beni teselli etmek için içecek mecburen sağolsun iyiki varlar onu da çok üzdüm benim üzüldüğümü gördükçe o da yıprandı çok inşallah herşey güzel olsun herkes için..
Ben de onu diyorum tatlım. 4 saat bekleyip testi öyle yapacazya.
4 saat birşey içmeden beklersem 4 saatin sonunda testi yapacak idrarım olmaz
Yanlışlık için kusura bakmaa düzelttim hemen
2 yıldır bekliyorsun ama dimi o kısımda bi sorun yok
İnşallah bu son bat ın olur
sorun değil cnm.. 2 yıldır doğru.
Moralini bozmamaya çalış ya sen stres yaptıkca dengen iyice bozulacak biraz olumlu şeyler düşün zor ama denemen lazım
Bence gerek kalmıcaaakkkk :)
senden bayag ümitliyim yaa çalışmalara bi başlaa müjdeyi vermen çok uzun sürmicek :)
derin yaa iyi güldüm sayende
Selamun Aleykum arkadaşlar....
Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....
Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....
8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...
Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..
Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum
Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı
1-eflalim.....................3 Mayıs 31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
2-leble........................2 Mayıs
3-hatin........................7 Mayıs
4-Bizmut.....................18 Mayıs 26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
5-caylakkiz.................13 Mayıs 26 yaşında / 2 yıllık evli / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor
6-HamaratGirl.............30 Nisan
*ne_desem_bilmem...6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*oslemtugba............14 Mayıs
*laleaslan................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*yebese..................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ ...........17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*ahhsen.................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*pinars...................20 Mayıs
*hatibulut...............20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
*ideal....................26 Mayıs..........31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*MERVEDUMAN......27 Mayıs..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
*ZHRMSTF............27 Mayıs..........26 yaşında / 7 aylık evli / ilk bebegini bekliyor
*ysmn1096...........28 Mayıs
*272416ey...........28 Mayıs
*idi2567..............29 Mayıs.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
*ddm_grhn...........1 Haziran..........28 yaşında / 5 yıllık evli / Muhasebeci / ..........(Çorum)
*kromozom99 ......2 Haziran
*Pirelideve............2 Haziran..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*CKbeautyandsheer....4 Haziran
*Vitae.......................4 Haziran..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*xDerinMavix.............5 Haziran
*eses07....................6 Haziran
*buse4545................6 Haziran
*blackberry34............6 Haziran............5 yıllık evli / 4 yaşında oglu var 2. bebeğini bekliyor
*bebissizgobus...........7 Haziran
*blueakara0509.........7 Haziran.........30 yaşında / 5 yıllık evli / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor
*melekkkkkk..............8 Haziran
*eklem.....................8 Haziran.........7 yıllık evli / 2 yıldır 2. bebeğini bekliyor( İstanbul)
*şeker pembe...........8 Haziran..........27 yaşında / 2. bebegini bekliyor
*pamukprenses187....13 Haziran
*cemrecinar..............15 Haziran
*nbyy26....................15 Haziran..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........
*erenpasa.................15 Haziran............30 yaşında / 8 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır 2.bebeğini bekliyor
*Uhibbuke.................16 Haziran..........25 Yaşında / 1 yıllık evli / Ev hanımı / 9 aydır ilk bebegini bekliyor(Mardin)
*nazligamzelim..........16 Haziran.........27 yaşında
*WaysOfMom............18 Haziran...........26 Yaşında / 1,5 yıllık evli /ilk bebeğini bekliyor
*eylulcilek..................20 Haziran.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor
*ZehreNur................21 Haziran..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*ozgekuaforr............21 Haziran
*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*luckystar_34............24 Haziran...........30 yaşında / 2 yıllık evli / Muhasebeci
Selamun aleykm cnm benide araniza Alirmisiniz 3 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyorum 1 yıldır tedavi görüyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun haftaya HSG çektirecem inşallah sonuç iyi çıkar :)
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Merhaba herkeseee
Dünden beri ugrayan olmamış pek nerelerdesiniz ya huuu:))
Ben bayaga grip oldum başım yastıktan kalkmıyo(
Grip olanlara yaz günü neyin gribi derdim ben daha fena oldm
Tez zamanda toparlanıp topigi bi canlandırmam lazım
Bu arada herkesin Mirac Kandili mübarek olsun inşallah birbirimize çok dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?