Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Çok teşekkür ederim canım,en sevdiğim suredir..desteğin için çok teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim deeeee:))
Ne demek arkadaşım burda hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz bu ümit dolu günleri geçip müjdelerimizin sevincini de birlikte yaşıcaz inşallaah

Gecmis olsun canim. Hic bi sorun yokmus ne guzel. Bi de bebis geldi mi ohhh miisss

Doktorcuğumda öyle dedi çalışmalara devam bidahaki ay hamile gel dedi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne guzel iyiki paylastin rabbim yüzümüzü guldurecek ama herkesin sinavi farkli

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bisey soracagim.hanimlar göguslerimin uclari.iki aydir yumurtlama doneminde kopuyor acidan....oluyorum bitiyorum ne yapsam gecer

Canim ben 2.bebegimi bekliyorum. 5yasinda oglum var.

Uhibbuke erken evt cnm ama düzensizlesti nedense bi acayip oldum yaa çok moralim bozuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

geçen ay regl az gelince dr hsg ile bakalım dedi ama bu ayı da bi görelim ona göre demişti dünde az gelince gündüz çok moralim bozuldu benim ama akşam maşallah geldi bayağı bi mutlu oldum bi mutlu oldum dedim ki eşime eskiden regl olunca ağlardım şimdi olamiyorum diye işte Allah olmayanı aratıyo insana bakalım ya bugünde olursam biraz daha normale yakın diyeceğim doktora artık sorun çıksın istemiyorum canım kist artık benimde umrumda değil geçer nasıl olsa diyorum hap verirsede kullanmayı düşünmüyorum açıkçası gerekte görmüyorum yani Allahtan bir mani çıkmazsa inşallah bu ay çalışmalara başlayabilirim galiba ay hadi inşallahhhhhhhhhhh eşime de çakşır suyuna başlatıyorum pazartesi günü başlarım tmm dedi zorla ikna ettim midesinden rahatsız o da içmek istemiyo ama napsın işte beni teselli etmek için içecek mecburen sağolsun iyiki varlar onu da çok üzdüm benim üzüldüğümü gördükçe o da yıprandı çok inşallah herşey güzel olsun herkes için..

mevzu idrara çıkmamak degil çık ya da çıkma önemli olan bişeyler içip idrarın çözünülürlüğünü azaltıp seyreltmemek :)))
oyyy ne mühim işler

Ben de onu diyorum tatlım. 4 saat bekleyip testi öyle yapacazya.
4 saat birşey içmeden beklersem 4 saatin sonunda testi yapacak idrarım olmaz

canım ya ben hiç dikkat etmedim suyu içtim yarım saat sonraki idrarımla yaptım pozitif çıktı
gebelik varsa istediği kadar seyrelsin
erken gebelik testleri 12 nin üstündeki hcg'yi her şekilde saptıyo
normal gebelik testleride 25ten sonrasını silikte olsa çıkarıyo

Bisey soracagim.hanimlar göguslerimin uclari.iki aydir yumurtlama doneminde kopuyor acidan....oluyorum bitiyorum ne yapsam gecer

bazen çocuğun olduğundan şüpheleniyorum öyle sorular soruyosun ki
geçer mi Allah aşkına hormonlardan oluyo o

bazen çocuğun olduğundan şüpheleniyorum öyle sorular soruyosun ki
geçer mi Allah aşkına hormonlardan oluyo o

Ya daha once olmazdi bende cocuk var zaten 4 yasina girecek ama ikidor oluyor o yuzden sordum

Tatlım gebelik değil ovü testinden bahsediyoruz.
Gebelik her şekilde çıkar o ayrı.

Canim ben 2.bebegimi bekliyorum. 5yasinda oglum var.

Yanlışlık için kusura bakmaa düzelttim hemen
2 yıldır bekliyorsun ama dimi o kısımda bi sorun yok

İnşallah bu son bat ın olur

Uhibbuke erken evt cnm ama düzensizlesti nedense bi acayip oldum yaa çok moralim bozuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Moralini bozmamaya çalış ya sen stres yaptıkca dengen iyice bozulacak biraz olumlu şeyler düşün zor ama denemen lazım

Bence gerek kalmıcaaakkkk :)
senden bayag ümitliyim yaa çalışmalara bi başlaa müjdeyi vermen çok uzun sürmicek :)

derin yaa iyi güldüm sayende

sorun değil cnm.. 2 yıldır doğru.

Selamun aleykm cnm benide araniza Alirmisiniz 3 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyorum 1 yıldır tedavi görüyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun haftaya HSG çektirecem inşallah sonuç iyi çıkar :)

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Aleyku selam :)
Tabi ki alırız ne demeeekk hoşgeldin aramıza :)
İnşallah tez zamanda alırsın müjdeli haberi sende

Bu ay ki bat tarihini söylersen seni de listeye ekliyim

Merhaba herkeseee
Dünden beri ugrayan olmamış pek nerelerdesiniz ya huuu:))

Ben bayaga grip oldum başım yastıktan kalkmıyo (
Grip olanlara yaz günü neyin gribi derdim ben daha fena oldm

Tez zamanda toparlanıp topigi bi canlandırmam lazım

Bu arada herkesin Mirac Kandili mübarek olsun inşallah birbirimize çok dua edelim

çooookkk geçmiş olsun canım :)) ben bayadır uğrayamadım topiğe ama dualarım tüm bebek isteyenierle.hepimizin miraç kandili mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…