Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

merhaba canım , geçmiş olsun cümlemizin kandili mübarek olsun; RABBİM bu günün hürmetine avuç içimize fısıldayıp yüzümüze sürerek onayladığımız tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhh

Geçmiş olsun uhibbuke ihlamur iç canm bnm öyle geçti vallaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canımmm. hayırlı kandiller

Herkese hayırlı kandiller,uhibbukeciğim geçmiş olsun kendine iyi bak hemen iyileş arkadaşımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın herkese.

depremi hissedenlere geçmiş olsun. bir hisseden de bendim, çok korktum. Allah daha kötülerinden korusun bizi.

çarşamba günü doktora gitmiştim tam büyümeyen 2 yumurtam vardı. eve gelir gelmez incir havuç kürü yaptım içtim. iki gün sabah akşam içtim. cuma günü gel demişti gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. ama ilişki konusunda zamanını tutturduk mu bilemiyorum. bakalım bu ay 4 haziran bize ne diyecek?

Gunaydin kizlar....uhibbuke gecmis olsun yaz gribi daha kotudur Allah sidani versin insallah...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar günaydın ve hayırlı haftalar herkese ben haftasonu çok yoğundum misafirlerim vardı çok mutlu bir hafta olur inşallah hepimiz için

inşallah canım dediğin gibi olur hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin de bu sefer canım geçmiş olsun bu arada acil şifalar bende hafif bir grip geçirdim sesim hala daha kısık kendine dikkat et yat dinlen bir an önce toparlanırsın inşallah..

Herseyin.iyisini Allah bilir dogrusunu ancak benim test pozitif cikti sevgili kocam iki tel.saci var onuda ben.yolacagim az kaldi.....yanasmadi ve iki gunu kacirdik...bugun ovulasyon testlerini attim cope ndn atiyorsun takib etmiyomusun dedi yaaaa etmiyorum pozitif cikti bitti gitti dahada olmaz bu ay dedim cok gerildim hem.dunyanin parasini verdik...hem birsuru ilac kullandim hemde pasamin nazini cekiyorum 3 yildir cocuk diye kendini yirtiyor ne oldu....cok kizginimmmm

Bismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.

Cumartesi günü bir test yapayım dedim koyu çift çizgi ile karşılaştım adet günüm halbuki bugün. Hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 216,6 çıktı. Doktoruma gittim, tebrik etti daha çok küçük 3 hafta 4 günlük dedi ve iki hafta sonra gel dedi. (Kese o zaman görünürmüş, bir sürü ilaç yazdı ve sağlık ocağından tahliller yaptıracakmışım onları yazdı)

Size benim geçirdiğim Süreci Anlatmak istiyorum belki faydası olur.

Çabalarım:

Eşime 4 gün keçiboynuzu kürü yaptım.
Kendim düzenli beslenmeye dikkat ettim. Kan ilacı ve folik asit içtim
ilişkiden sonra sadece ayağımı değil, belimi de havaya kaldırdım. Eşim bacaklarımdan kaldırdı hafiften salladı (silkeleme usulü yaptık yani )
Bir de en önemlisi Sabah namazımızı kıldık abdestli namazlı niyetli oldu.
Tabii ki En en en en en önemlisi Rabbim böyle istedi.

Belirtilerim:

İlk belirtim gözlerim rengi açıldı gözlerim ela renk, geçen hafta aynaya bir baktım gözümün rengi bal rengine dönmüş :) hala bakıyorum bal renginde.
Çok sivilcem çıktı, Hayatımda karnımda sivilce çıktığını hatırlamam karnımda sivilce çıktı.
Ateş basması çok oldu.
Sık idrara çıktım, idrarın rengi koyulaştı
Adet sancısında olur gibi bel ağrım oldu, kasığımda ise bir gerginlik hissettim.
En çok dikkatimi çeken ise, damarlarım oldu, bacağımın arkasına baktımki kılcal damarlarım belirginleşmiş ve diğer damarlarımda belirgindi.

Şimdilik aklıma gelen bunlar. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ( Amin)

Masallah Rabbim saglikla kucaginiza da almayi nasip etsin insallah.Allah tum isteyenlere hayirla saglikla yasatsin bu duygulari-AMİN

Maaşallah

sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.

canım üzülme, kızgın olmakta haklısın tabi ama hiç belli olmaz canım Rabbim dilerle her şey olur..

çooookkk geçmiş olsun canım :)) ben bayadır uğrayamadım topiğe ama dualarım tüm bebek isteyenierle.hepimizin miraç kandili mübarek olsun

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Amiinnn inşallaaahh
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün daha iyiyim sanki :)

Geçmiş olsun uhibbuke ihlamur iç canm bnm öyle geçti vallaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim eylülüm bugün daha iyiyim ama oruçlu oldugum için hiçbşey içemiyorum akşamdan sonra da içesim gelmiyo

geçmiş olsun canımmm. hayırlı kandiller
teşekkür ederim cemrecim bugün daha iyiyim en azından yataktan çıktım :)

Herkese hayırlı kandiller,uhibbukeciğim geçmiş olsun kendine iyi bak hemen iyileş arkadaşımmm

Çoook teşekkür ederiimm moonspellcim :))
Bugün yataktan çıktım yatmak cidden sıkıcı :)
İnşallah tez zamanda bogazlarım falanda düzelir :)

Deprem için geçmiş olsun herkes ayaga korkmuş rabbim beterinden korusun inşallaah...
ve umarım bu ay müjdeyi verirsin :)

Gunaydin kizlar....uhibbuke gecmis olsun yaz gribi daha kotudur Allah sidani versin insallah...

Teşekkür ederim evet fenaymış yazın grıip olmak

teşekkür ederim bugün daha iyiyim hiç ilaç içmedim, ilaç verir diye doktora da gitmiyrum inşallah çok uzun sürmez de geçer

şeker pembe ben valla bazen seni anlamakta zorlanıyorum....
senin 4 yaşında 1 çocugun var ve 2. yi 3 yıldır istiyorsunuz dogru mu ?
ee ilk çocugumda tedavi ile oldu demedin mi ?
o dogar dogmaz ikinciyi istediyseniz onun içinde aynı tedavinin devam etmesi gerekmez mi ?
Birinci de tedavin ne kadar sürdü ki ?
ve merak ediyorum sen kaç yaşında evlendin ?
1. ne kadar zaman sonra oldu ?

Tebrik ederiiiiiiiiiiimmmm
Gözün aydın rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin inşallaahh ne güzel bi haber bu yaaaa çok çook sevindim inan

hemen kırmızı listeye alalım seni de cici annee

*ne_desem_bilmem...6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*oslemtugba............14 Mayıs

*laleaslan................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*yebese..................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*moonspell_ ...........17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)

*ahhsen.................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor

*pinars...................20 Mayıs

*hatibulut...............20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)

Arkadaşlar bu bat lar bayaga üstünden geçti yenilemek isteyen var mııııııııııı :)
İnşallah beni kırmızı listeye al diyen b kaç kişi oluurr

TEBRİK EDERİM CNM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH :)

Maşallah tebrik ederim canım senin adına çok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.

Sende yada eşinde sorun var mıydı peki

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarında bizi de unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…