Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ayy ideal in haberi çok iyi geldi yaaa hadi kızlar müjdeleri sıralamaya devam inşallaah

Ayy inşallah ideal yaaaaa

İdeal bişey sorucam sabah namazından sonra oldu dedin ya çok yattın mı kaçta duş aldın bi de özel olmazsa

beş dakika belimi havaya kaldırıp bekledim yirmi dakika kadarda belime yastık koyarak bekledim. Sonra tuvaletimi yaptım. Fazla beklemek istemedim, çünkü enfeksiyon kapma riskinde var.

canım hasta olmuşsun çok çok geçmiş olsun

Çok sevindim..darısı bizee...bu ay silkelemeyi bende yaptırıcam :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb lar canım ben tabiki adet oldum yeni bat 15 haziran aslnda tekip etmeme gerek yok ama hayrlissi ekle istiyosan
Carsmba eşim tekrar sperm testi verecek nolur dua edin bu sefer iyi çıksın

beş dakika belimi havaya kaldırıp bekledim yirmi dakika kadarda belime yastık koyarak bekledim. Sonra tuvaletimi yaptım. Fazla beklemek istemedim, çünkü enfeksiyon kapma riskinde var.

Nasip olunca oluyor demekki herkes saatlerce yat falan diyo yaa hemen duş alma falan demek ki herşey nasip...
bekleyince enfeksiyon olur dimi onu da hiç düşünmemiştim...
ayy neleri düşünüyoruz yaa rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasip eylesin

canım hasta olmuşsun çok çok geçmiş olsun

teşekkür ederim kromozomuumm
Bugün daha iyiyim yataktan çıktım hamdolsun :))
sen nasılsn neler yapıyorsun adım adım heyecanlı günlere yaklaşıyorsun :))

Çok sevindim..darısı bizee...bu ay silkelemeyi bende yaptırıcam :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne duysak deniyoruz dimii
bende mi denesem silkelemeyi :))

Mrb lar canım ben tabiki adet oldum yeni bat 15 haziran aslnda tekip etmeme gerek yok ama hayrlissi ekle istiyosan
Carsmba eşim tekrar sperm testi verecek nolur dua edin bu sefer iyi çıksın

Olsun ekleyelim tabi kiiiii :)
İnşallah çok çok güzel ve olumlu çıkar eşinin test sonuçlarııı

bebeğin hayırlı olsun inşallah sorunsuz bi sekilde kucağına almayı alllah nasıp eder.

Coook sevindim saglicakla kucakla insallah

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım üzülme, kızgın olmakta haklısın tabi ama hiç belli olmaz canım Rabbim dilerle her şey olur..

Amenna kuzum ama bile bile zamani vakti elinin tersiyle itmekte olmuyor hani.....uzuldum ben istemezken ikna etti smd yok baski yok bilmem ne

Yok kuzum 3 yildir esim istiyor ben daha yeni ikna oldum ilk bebekte 2.5yil tedavi gordum ancak suanki drumu bulduk 3.ay gebe kaldim...19 yasinda evlendim 23 yasinda kizim dogdu...benim 14 15 yasindan beri jinekolojik rahatsizliklarim var ve tedavisiz olmuyor hatta olmaz ugrasma dedi pek cok dr 1 yum.calismiyor ilkkez buay kullandigim ilaclarla 1 tane uretti ve ne yazikki yumurta rezervin azalmis dedi dr...simdi sil bastan tedaviye basladim ve esim ilk cocuktada boyle yapmisti baskibilmem ne vs

Ya sorma canım benim benim bat sanırım 31 haziran. Yani 5 gün kaldı. Baya heyecanlıyım bu ay nedense ama bakalım artık.. gayet rahat gidiyor son 1 hafta basıyor stres beni yav.. sen neler yaptın canım?

Selam kızlar
yaw hamilelikte sinir stres duygusallık olur derlerdi inanmazdım ama vallahi oluyo
saçma sapan şeylere içlenip ağlıyorum

Hım anladım Allah kolaylık versin...
İnşallah çok beklemezsin...

Caniim bu ara pek giremiom arada okuom ama. Simdi de telden bi bakim dedim. Guzel hbrle karsilasitm sevindim. Darisi basimizaaa.
amiinn inşallah cemrecm yaaa :)
bende bayaga sevindim :)

Kendi adıma inan bu aydan da gectm bir an önce adet oluyım da doktora koşıyım diyorum bakalım

Ya sorma canım benim benim bat sanırım 31 haziran. Yani 5 gün kaldı. Baya heyecanlıyım bu ay nedense ama bakalım artık.. gayet rahat gidiyor son 1 hafta basıyor stres beni yav.. sen neler yaptın canım?

yalnışıkla 31 haziran yazmışsın ne kadar heyecanlısın ya huuu
az kaldı az alıcaz müjdey inşallah :)

Ben pek bişey yapmadım adetim 3 4 gü oluyo yine düzenimiz yok hatta başlamadık desem yeridir :))
zaten bu aydan pek hevesim hayırlısı ile adet olıyım doktora kosıyım diyorum :))

Selam kızlar
yaw hamilelikte sinir stres duygusallık olur derlerdi inanmazdım ama vallahi oluyo
saçma sapan şeylere içlenip ağlıyorum

olsun o gözyaşları müjdene mutluluguna işaret :)))
tabi yine çok aglayıp kendini de bebegini de yorma emii

Aleyku selam :)
Tabi ki alırız ne demeeekk hoşgeldin aramıza :)
İnşallah tez zamanda alırsın müjdeli haberi sende

Bu ay ki bat tarihini söylersen seni de listeye ekliyim

Af buyur bat ne? :)

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…