Ayy ideal in haberi çok iyi geldi yaaa hadi kızlar müjdeleri sıralamaya devam inşallaah
Darısı başına canım. :)
Ayy inşallah ideal yaaaaa
İdeal bişey sorucam sabah namazından sonra oldu dedin ya çok yattın mı kaçta duş aldın bi de özel olmazsa
*ne_desem_bilmem...6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*oslemtugba............14 Mayıs
*laleaslan................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*yebese..................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ ...........17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*ahhsen.................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*pinars...................20 Mayıs
*hatibulut...............20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
Arkadaşlar bu bat lar bayaga üstünden geçti yenilemek isteyen var mııııııııııı :)
İnşallah beni kırmızı listeye al diyen b kaç kişi oluurr
Mrb lar canım ben tabiki adet oldum yeni bat 15 haziran aslnda tekip etmeme gerek yok ama hayrlissi ekle istiyosan*ne_desem_bilmem...6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*oslemtugba............14 Mayıs
*laleaslan................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*yebese..................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ ...........17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*ahhsen.................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*pinars...................20 Mayıs
*hatibulut...............20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
Arkadaşlar bu bat lar bayaga üstünden geçti yenilemek isteyen var mııııııııııı :)
İnşallah beni kırmızı listeye al diyen b kaç kişi oluurr
beş dakika belimi havaya kaldırıp bekledim yirmi dakika kadarda belime yastık koyarak bekledim. Sonra tuvaletimi yaptım. Fazla beklemek istemedim, çünkü enfeksiyon kapma riskinde var.
canım hasta olmuşsun çok çok geçmiş olsun
Çok sevindim..darısı bizee...bu ay silkelemeyi bende yaptırıcam :s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb lar canım ben tabiki adet oldum yeni bat 15 haziran aslnda tekip etmeme gerek yok ama hayrlissi ekle istiyosan
Carsmba eşim tekrar sperm testi verecek nolur dua edin bu sefer iyi çıksın
bebeğin hayırlı olsun inşallah sorunsuz bi sekilde kucağına almayı alllah nasıp eder.Bismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.
Cumartesi günü bir test yapayım dedim koyu çift çizgi ile karşılaştım adet günüm halbuki bugün. Hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 216,6 çıktı. Doktoruma gittim, tebrik etti daha çok küçük 3 hafta 4 günlük dedi ve iki hafta sonra gel dedi. (Kese o zaman görünürmüş, bir sürü ilaç yazdı ve sağlık ocağından tahliller yaptıracakmışım onları yazdı)
Size benim geçirdiğim Süreci Anlatmak istiyorum belki faydası olur.
Çabalarım:
Eşime 4 gün keçiboynuzu kürü yaptım.
Kendim düzenli beslenmeye dikkat ettim. Kan ilacı ve folik asit içtim
ilişkiden sonra sadece ayağımı değil, belimi de havaya kaldırdım. Eşim bacaklarımdan kaldırdı hafiften salladı (silkeleme usulü yaptık yani )
Bir de en önemlisi Sabah namazımızı kıldık abdestli namazlı niyetli oldu.
Tabii ki En en en en en önemlisi Rabbim böyle istedi.
Belirtilerim:
İlk belirtim gözlerim rengi açıldı gözlerim ela renk, geçen hafta aynaya bir baktım gözümün rengi bal rengine dönmüş :) hala bakıyorum bal renginde.
Çok sivilcem çıktı, Hayatımda karnımda sivilce çıktığını hatırlamam karnımda sivilce çıktı.
Ateş basması çok oldu.
Sık idrara çıktım, idrarın rengi koyulaştı
Adet sancısında olur gibi bel ağrım oldu, kasığımda ise bir gerginlik hissettim.
En çok dikkatimi çeken ise, damarlarım oldu, bacağımın arkasına baktımki kılcal damarlarım belirginleşmiş ve diğer damarlarımda belirgindi.
Şimdilik aklıma gelen bunlar. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ( Amin)
Bismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.
Cumartesi günü bir test yapayım dedim koyu çift çizgi ile karşılaştım adet günüm halbuki bugün. Hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 216,6 çıktı. Doktoruma gittim, tebrik etti daha çok küçük 3 hafta 4 günlük dedi ve iki hafta sonra gel dedi. (Kese o zaman görünürmüş, bir sürü ilaç yazdı ve sağlık ocağından tahliller yaptıracakmışım onları yazdı)
Size benim geçirdiğim Süreci Anlatmak istiyorum belki faydası olur.
Çabalarım:
Eşime 4 gün keçiboynuzu kürü yaptım.
Kendim düzenli beslenmeye dikkat ettim. Kan ilacı ve folik asit içtim
ilişkiden sonra sadece ayağımı değil, belimi de havaya kaldırdım. Eşim bacaklarımdan kaldırdı hafiften salladı (silkeleme usulü yaptık yani )
Bir de en önemlisi Sabah namazımızı kıldık abdestli namazlı niyetli oldu.
Tabii ki En en en en en önemlisi Rabbim böyle istedi.
Belirtilerim:
İlk belirtim gözlerim rengi açıldı gözlerim ela renk, geçen hafta aynaya bir baktım gözümün rengi bal rengine dönmüş :) hala bakıyorum bal renginde.
Çok sivilcem çıktı, Hayatımda karnımda sivilce çıktığını hatırlamam karnımda sivilce çıktı.
Ateş basması çok oldu.
Sık idrara çıktım, idrarın rengi koyulaştı
Adet sancısında olur gibi bel ağrım oldu, kasığımda ise bir gerginlik hissettim.
En çok dikkatimi çeken ise, damarlarım oldu, bacağımın arkasına baktımki kılcal damarlarım belirginleşmiş ve diğer damarlarımda belirgindi.
Şimdilik aklıma gelen bunlar. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ( Amin)
canım üzülme, kızgın olmakta haklısın tabi ama hiç belli olmaz canım Rabbim dilerle her şey olur..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Amiinnn inşallaaahh
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün daha iyiyim sanki :)
Teşekkür ederim eylülüm bugün daha iyiyim ama oruçlu oldugum için hiçbşey içemiyorum akşamdan sonra da içesim gelmiyo
teşekkür ederim cemrecim bugün daha iyiyim en azından yataktan çıktım :)
Çoook teşekkür ederiimm moonspellcim :))
Bugün yataktan çıktım yatmak cidden sıkıcı :)
İnşallah tez zamanda bogazlarım falanda düzelir :)
Deprem için geçmiş olsun herkes ayaga korkmuş rabbim beterinden korusun inşallaah...
ve umarım bu ay müjdeyi verirsin :)
Teşekkür ederim evet fenaymış yazın grıip olmak
teşekkür ederim bugün daha iyiyim hiç ilaç içmedim, ilaç verir diye doktora da gitmiyrum inşallah çok uzun sürmez de geçer
şeker pembe ben valla bazen seni anlamakta zorlanıyorum....
senin 4 yaşında 1 çocugun var ve 2. yi 3 yıldır istiyorsunuz dogru mu ?
ee ilk çocugumda tedavi ile oldu demedin mi ?
o dogar dogmaz ikinciyi istediyseniz onun içinde aynı tedavinin devam etmesi gerekmez mi ?
Birinci de tedavin ne kadar sürdü ki ?
ve merak ediyorum sen kaç yaşında evlendin ?
1. ne kadar zaman sonra oldu ?
cemreeeeee özgeeee hatiiinnnnnnn moonspellll nerdesiniz ya huuuuuuuuuu
Nasip olunca oluyor demekki herkes saatlerce yat falan diyo yaa hemen duş alma falan demek ki herşey nasip...
bekleyince enfeksiyon olur dimi onu da hiç düşünmemiştim...
ayy neleri düşünüyoruz yaa rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasip eylesin
teşekkür ederim kromozomuumm
Bugün daha iyiyim yataktan çıktım hamdolsun :))
sen nasılsn neler yapıyorsun adım adım heyecanlı günlere yaklaşıyorsun :))
Ne duysak deniyoruz dimii
bende mi denesem silkelemeyi :))
Olsun ekleyelim tabi kiiiii :)
İnşallah çok çok güzel ve olumlu çıkar eşinin test sonuçlarııı
Yok kuzum 3 yildir esim istiyor ben daha yeni ikna oldum ilk bebekte 2.5yil tedavi gordum ancak suanki drumu bulduk 3.ay gebe kaldim...19 yasinda evlendim 23 yasinda kizim dogdu...benim 14 15 yasindan beri jinekolojik rahatsizliklarim var ve tedavisiz olmuyor hatta olmaz ugrasma dedi pek cok dr 1 yum.calismiyor ilkkez buay kullandigim ilaclarla 1 tane uretti ve ne yazikki yumurta rezervin azalmis dedi dr...simdi sil bastan tedaviye basladim ve esim ilk cocuktada boyle yapmisti baskibilmem ne vs
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
amiinn inşallah cemrecm yaaa :)Caniim bu ara pek giremiom arada okuom ama. Simdi de telden bi bakim dedim. Guzel hbrle karsilasitm sevindim. Darisi basimizaaa.
Ya sorma canım benim benim bat sanırım 31 haziran. Yani 5 gün kaldı. Baya heyecanlıyım bu ay nedense ama bakalım artık.. gayet rahat gidiyor son 1 hafta basıyor stres beni yav.. sen neler yaptın canım?
Selam kızlar
yaw hamilelikte sinir stres duygusallık olur derlerdi inanmazdım ama vallahi oluyo
saçma sapan şeylere içlenip ağlıyorum
Aleyku selam :)
Tabi ki alırız ne demeeekk hoşgeldin aramıza :)
İnşallah tez zamanda alırsın müjdeli haberi sende
Bu ay ki bat tarihini söylersen seni de listeye ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?