Af buyur bat ne? :)
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Hım anladım Allah kolaylık versin...
İnşallah çok beklemezsin...
amiinn inşallah cemrecm yaaa :)
bende bayaga sevindim :)
Kendi adıma inan bu aydan da gectm bir an önce adet oluyım da doktora koşıyım diyorum bakalım
yalnışıkla 31 haziran yazmışsın ne kadar heyecanlısın ya huuu
az kaldı az alıcaz müjdey inşallah :)
Ben pek bişey yapmadım adetim 3 4 gü oluyo yine düzenimiz yok hatta başlamadık desem yeridir :))
zaten bu aydan pek hevesim hayırlısı ile adet olıyım doktora kosıyım diyorum :))
Ay He ya 31 haziran ne :) canım ne için gideceksin doktora?
Gunaydin kizlar nasilsinz bayagidir giremiyorm yogunlktannn batima iki gun kaldi bllkide ongun geckmeli olurm genlde oyle oluyorm 35gnde bi ama iki aydir 28 gunde bir oluyorm bilmiyorm artk ama bu ay hic umitli ddgilm oyuzden hic heyecanlanmiyorm bile geleck ay daha programli bi calisma uyguluycamya bn hic hissedemiyorm hayal edemiyorm cocugumnn oldugunu napicm bn ya icmden bi ses olmiycak diyo hep :18:
hayıelı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsiiinnnnBismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.
Cumartesi günü bir test yapayım dedim koyu çift çizgi ile karşılaştım adet günüm halbuki bugün. Hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 216,6 çıktı. Doktoruma gittim, tebrik etti daha çok küçük 3 hafta 4 günlük dedi ve iki hafta sonra gel dedi. (Kese o zaman görünürmüş, bir sürü ilaç yazdı ve sağlık ocağından tahliller yaptıracakmışım onları yazdı)
Size benim geçirdiğim Süreci Anlatmak istiyorum belki faydası olur.
Çabalarım:
Eşime 4 gün keçiboynuzu kürü yaptım.
Kendim düzenli beslenmeye dikkat ettim. Kan ilacı ve folik asit içtim
ilişkiden sonra sadece ayağımı değil, belimi de havaya kaldırdım. Eşim bacaklarımdan kaldırdı hafiften salladı (silkeleme usulü yaptık yani )
Bir de en önemlisi Sabah namazımızı kıldık abdestli namazlı niyetli oldu.
Tabii ki En en en en en önemlisi Rabbim böyle istedi.
Belirtilerim:
İlk belirtim gözlerim rengi açıldı gözlerim ela renk, geçen hafta aynaya bir baktım gözümün rengi bal rengine dönmüş :) hala bakıyorum bal renginde.
Çok sivilcem çıktı, Hayatımda karnımda sivilce çıktığını hatırlamam karnımda sivilce çıktı.
Ateş basması çok oldu.
Sık idrara çıktım, idrarın rengi koyulaştı
Adet sancısında olur gibi bel ağrım oldu, kasığımda ise bir gerginlik hissettim.
En çok dikkatimi çeken ise, damarlarım oldu, bacağımın arkasına baktımki kılcal damarlarım belirginleşmiş ve diğer damarlarımda belirgindi.
Şimdilik aklıma gelen bunlar. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ( Amin)
Af buyur bat ne? :)
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Günaydin kizlar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay He ya 31 haziran ne :) canım ne için gideceksin doktora?
Gunaydin kizlar nasilsinz bayagidir giremiyorm yogunlktannn batima iki gun kaldi bllkide ongun geckmeli olurm genlde oyle oluyorm 35gnde bi ama iki aydir 28 gunde bir oluyorm bilmiyorm artk ama bu ay hic umitli ddgilm oyuzden hic heyecanlanmiyorm bile geleck ay daha programli bi calisma uyguluycamya bn hic hissedemiyorm hayal edemiyorm cocugumnn oldugunu napicm bn ya icmden bi ses olmiycak diyo hep :18:
Gunaydin canim,ayni durumdayiz benimde yarin ama hic bi beklentim yok zaten duzenli olmayadabilir.benim icimdeki ses de ayni seyi soyluyor bana hamileleri gordukce karnimin sistigini ya da bebegimi kucagima aldigimi hayal edemiyorum ama Rabbim ol derse olmayacak sey mi var nasibimizde varsa vakti gelince olacak insallah bize dusen sabredip beklemek basarilabilsek keske
selam ben de aynı dertten muzdaribim, bana da artık olmıycakmış gibi geliyo. eskiden hayal kurardım, hesaplar yapardım, ama bu ay mesela nasılsa yine olmıcak yine tutturamıcas diye düşünüyorum içimden. olmassa da üzülmicem gibi geliyo bi de. ama tabi bu duygu nekadar sürer bilmiyorum.
okadar dengesizleştim ki çünkü. bazen hemen olcakmış gibi geliyo bazen de hiç olmıcakmış gibi geliyo. Allahtan ümit kesilmes tabi. ama artık olursa da süpriz olcak bana sanırım:)))
Günaydıınnn cemree
oooo bu ay toplu olmıcak sendromuna şimdiden girmişiz hep birlikte
günaydın canııımmm:)))
nasılsın??? neler yapıyosun?
ben dün doktora gittim13. gün yumurtalara bakmaya. küçük küçük yumurtalar oluşmuş ama gelişen iki tane 13-14 mm lik varmış. perşembe çaardı tekrar. umarım gelişirler 20 mme ulaşırlar. çatlarlar. ve bebiş olurlar:)))
bu ayın da trendi bu demek:))
ılık şeyler iç hep yumuşatsın boğazını arkadaşım. normalde ilaçsız tek yumurtam oluyodu ve 13. gün 11 ila 14 mm arası oluyodu. klomenle farkı çok yumurta olmuş ama küçük küçükmüşler. aralarında biraz büyük iki tane varmış onlar da 13-14 mm işte. ama tahminime göre benim bu boyuta gelince yumurtalarım günde 2-3 mm büyüyo, hızlanıyo yani büyümeleri. perşembe tekrar gittiğimde 18-20 mm olmasını ümit ediyorum. bu sefer o iki yumurta da gelişir ve çatlar umarım, olasılık biraz yükselir belki:)))İyiyim canım gribi atlatmaya çalışıyorum bogazlarım öksürükte kaldı
ne güzel yaaa maşallah hadi erken oluşuyo dimi geçen aya göre inşallah bu ay bebekler gelir
Ben pek umutsuz olmasam da nasip diyorum artık ama bu ay pek çalışma yok :) ve öyle saatlerce yat bekle olmuyo :)
hayırlısı olsun hakkımda:)
Aynen sabredebilsek biz sabretsek zatn etraftaki insa.lar rahat birakmiyo cok hayal kuruyorm hamile oldugmu doguma gittigmi faln bebegime asi yaptirdigimin bile hayalini kuruyorm ama olucagini inanmiyorm hissetmiyorm snra kizihorm kndime rabbimn kudretinden suphe ediyorm onun ol derse oninde hic bisey durmaz rabbm bizim icn neler yaratmis neler doyorm kndi kndime baznde icim oyle bi sikiliyoki canm patliycak nerdeyse kndi kndime kuruyorm olmiycak bn anne olamiycam iste boyle geciyo zamn napalm olur insallah bizimde allahim aratmasin isteyen herkese nasip etsin insGunaydin canim,ayni durumdayiz benimde yarin ama hic bi beklentim yok zaten duzenli olmayadabilir.benim icimdeki ses de ayni seyi soyluyor bana hamileleri gordukce karnimin sistigini ya da bebegimi kucagima aldigimi hayal edemiyorum ama Rabbim ol derse olmayacak sey mi var nasibimizde varsa vakti gelince olacak insallah bize dusen sabredip beklemek basarilabilsek keske
oooo bu ay toplu olmıcak sendromuna şimdiden girmişiz hep birlikte
ılık şeyler iç hep yumuşatsın boğazını arkadaşım. normalde ilaçsız tek yumurtam oluyodu ve 13. gün 11 ila 14 mm arası oluyodu. klomenle farkı çok yumurta olmuş ama küçük küçükmüşler. aralarında biraz büyük iki tane varmış onlar da 13-14 mm işte. ama tahminime göre benim bu boyuta gelince yumurtalarım günde 2-3 mm büyüyo, hızlanıyo yani büyümeleri. perşembe tekrar gittiğimde 18-20 mm olmasını ümit ediyorum. bu sefer o iki yumurta da gelişir ve çatlar umarım, olasılık biraz yükselir belki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?