Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Gunaydin kizlar nasilsinz bayagidir giremiyorm yogunlktannn batima iki gun kaldi bllkide ongun geckmeli olurm genlde oyle oluyorm 35gnde bi ama iki aydir 28 gunde bir oluyorm bilmiyorm artk ama bu ay hic umitli ddgilm oyuzden hic heyecanlanmiyorm bile geleck ay daha programli bi calisma uyguluycamya bn hic hissedemiyorm hayal edemiyorm cocugumnn oldugunu napicm bn ya icmden bi ses olmiycak diyo hep :18:

Gunaydin canim,ayni durumdayiz benimde yarin ama hic bi beklentim yok zaten duzenli olmayadabilir.benim icimdeki ses de ayni seyi soyluyor bana hamileleri gordukce karnimin sistigini ya da bebegimi kucagima aldigimi hayal edemiyorum ama Rabbim ol derse olmayacak sey mi var nasibimizde varsa vakti gelince olacak insallah bize dusen sabredip beklemek basarilabilsek keske

hayıelı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsiiinnnn

Af buyur bat ne? :)

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

arkadaşta yazmış zaten...
beklenen adet tarihi yani bu ay tahminen adet olacagn tarih

Günaydin kizlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydıın :))

Ay He ya 31 haziran ne :) canım ne için gideceksin doktora?

Kaldı 4 güüüünnn:))

Ya rutin kontrolleri yaptırıyım şurda 2 ay sonra bi sene dolcak zaten hiç hormon testi falan yaptırmadım beklemek cidden yorucu en azından bişey var mı yok mu bilirim:)

Günaydıın :)
O içinde ki sesi dinleme dicem ama benim içimde ki ses de bu ara hep öyle diyo :))
Hatta adetim yeni bitti bu ay olmcak dedim diye eşim baştan vazgectin dedi :))
Bakalım hayuılrısı yaa :)

selam ben de aynı dertten muzdaribim, bana da artık olmıycakmış gibi geliyo. eskiden hayal kurardım, hesaplar yapardım, ama bu ay mesela nasılsa yine olmıcak yine tutturamıcas diye düşünüyorum içimden. olmassa da üzülmicem gibi geliyo bi de. ama tabi bu duygu nekadar sürer bilmiyorum.
okadar dengesizleştim ki çünkü. bazen hemen olcakmış gibi geliyo bazen de hiç olmıcakmış gibi geliyo. Allahtan ümit kesilmes tabi. ama artık olursa da süpriz olcak bana sanırım:)))

oooo bu ay toplu olmıcak sendromuna şimdiden girmişiz hep birlikte

Günaydıınnn cemree

günaydın canııımmm:)))
nasılsın??? neler yapıyosun?
ben dün doktora gittim13. gün yumurtalara bakmaya. küçük küçük yumurtalar oluşmuş ama gelişen iki tane 13-14 mm lik varmış. perşembe çaardı tekrar. umarım gelişirler 20 mme ulaşırlar. çatlarlar. ve bebiş olurlar:)))

İyiyim canım gribi atlatmaya çalışıyorum bogazlarım öksürükte kaldı
ne güzel yaaa maşallah hadi erken oluşuyo dimi geçen aya göre inşallah bu ay bebekler gelir

Ben pek umutsuz olmasam da nasip diyorum artık ama bu ay pek çalışma yok :) ve öyle saatlerce yat bekle olmuyo :)
hayırlısı olsun hakkımda:)

ılık şeyler iç hep yumuşatsın boğazını arkadaşım. normalde ilaçsız tek yumurtam oluyodu ve 13. gün 11 ila 14 mm arası oluyodu. klomenle farkı çok yumurta olmuş ama küçük küçükmüşler. aralarında biraz büyük iki tane varmış onlar da 13-14 mm işte. ama tahminime göre benim bu boyuta gelince yumurtalarım günde 2-3 mm büyüyo, hızlanıyo yani büyümeleri. perşembe tekrar gittiğimde 18-20 mm olmasını ümit ediyorum. bu sefer o iki yumurta da gelişir ve çatlar umarım, olasılık biraz yükselir belki:)))

Son düzenleme:
Aynen sabredebilsek biz sabretsek zatn etraftaki insa.lar rahat birakmiyo cok hayal kuruyorm hamile oldugmu doguma gittigmi faln bebegime asi yaptirdigimin bile hayalini kuruyorm ama olucagini inanmiyorm hissetmiyorm snra kizihorm kndime rabbimn kudretinden suphe ediyorm onun ol derse oninde hic bisey durmaz rabbm bizim icn neler yaratmis neler doyorm kndi kndime baznde icim oyle bi sikiliyoki canm patliycak nerdeyse kndi kndime kuruyorm olmiycak bn anne olamiycam iste boyle geciyo zamn napalm olur insallah bizimde allahim aratmasin isteyen herkese nasip etsin ins

oooo bu ay toplu olmıcak sendromuna şimdiden girmişiz hep birlikte

Ewt cnm sanirim oyle oldu iyiki var burasi bn vajiyide k.k sayasinde yendim sayilir insan yalniz olmadigini bilmk iyi geliyo kimseye anlatamadigini burada anlatiuosn neguzell

evet artık şansın daha yüksek 2 yumurtan vaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…