Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ewt cnm sanirim oyle oldu iyiki var burasi bn vajiyide k.k sayasinde yendim sayilir insan yalniz olmadigini bilmk iyi geliyo kimseye anlatamadigini burada anlatiuosn neguzell

Evet burasının iyi geldigini katılıyorum cünkü aynı şeyleri yaşayı aynı duyguları hissedenlerle birlikte olunca insan kendini rahat hissediyoo....herşeyden önemlisi beni anlayan var diyosun

arkadaşlar günaydın herkese bi ay önce adet olmamak için dua ediyordum dediğim gibi bu ay tüp bebek yaptırdık ve hamdolsun tuttu inşallah devamı gelir uhibbuke listeyi güncelleyebilirsin darısı tez zamanda başınıza kızlar

Aaa cok sevindim neguzel bi haber bu allahm emeklerini bosa vikarmmamis allah tamamina erdirsin bizede dua et bizimde olsun ins yarabbm

Aaa cok sevindim neguzel bi haber bu allahm emeklerini bosa vikarmmamis allah tamamina erdirsin bizede dua et bizimde olsun ins yarabbm

bu 2.tüp bebek denemesiydi bizim.rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz siz yeterki sabırlı olun

evet artık şansın daha yüksek 2 yumurtan vaarrrrr

evet ama internetten okuyorum, klomen kullananların 13-14 günde gelişmiş yumurtaları çatlama boyutuna gelmiş çoğunun(
benim niye böyle yaaaa!!! gerçi benim de normalde 20.gün falan çatlıyodu. perşembe gelişi çatlatırsak 16-17. gün çatlamış olcak. 3-4 gün erkene gelmiş olcak. bu da bişi.

Aynen ya bu kadar olur duygu benzerligi. Ben de icimde hep ayni ikilemleri yasayip duruyorum. Allah imtihanimizi basariyla gecmeyi nasip etsin herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Tebrikler cnm allah kucaginada almayi nasip etsin tebrik edermm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah ne guzel Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi da nasip etsin inşallah:))

Aynen ama bak ne guzel yumurtalarin gelismis bi problem yok demek ki sukur stres yapma da buyuyup dollensin yavrucaklar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…