Ewt cnm sanirim oyle oldu iyiki var burasi bn vajiyide k.k sayasinde yendim sayilirinsan yalniz olmadigini bilmk iyi geliyo kimseye anlatamadigini burada anlatiuosn neguzell
Aaa cok sevindim neguzel bi haber bu allahm emeklerini bosa vikarmmamis allah tamamina erdirsin bizede dua et bizimde olsun ins yarabbmarkadaşlar günaydın herkese bi ay önce adet olmamak için dua ediyordum dediğim gibi bu ay tüp bebek yaptırdık ve hamdolsun tuttu inşallah devamı geliruhibbuke listeyi güncelleyebilirsin darısı tez zamanda başınıza kızlar
Aaa cok sevindim neguzel bi haber bu allahm emeklerini bosa vikarmmamis allah tamamina erdirsin bizede dua et bizimde olsun ins yarabbm
evet artık şansın daha yüksek 2 yumurtan vaarrrrr
Aynen sabredebilsek biz sabretsek zatn etraftaki insa.lar rahat birakmiyo cok hayal kuruyorm hamile oldugmu doguma gittigmi faln bebegime asi yaptirdigimin bile hayalini kuruyorm ama olucagini inanmiyorm hissetmiyorm snra kizihorm kndime rabbimn kudretinden suphe ediyorm onun ol derse oninde hic bisey durmaz rabbm bizim icn neler yaratmis neler doyorm kndi kndime baznde icim oyle bi sikiliyoki canm patliycak nerdeyse kndi kndime kuruyorm olmiycak bn anne olamiycam iste boyle geciyo zamn napalm olur insallah bizimde allahim aratmasin isteyen herkese nasip etsin ins
arkadaşlar günaydın herkese bi ay önce adet olmamak için dua ediyordum dediğim gibi bu ay tüp bebek yaptırdık ve hamdolsun tuttu inşallah devamı geliruhibbuke listeyi güncelleyebilirsin darısı tez zamanda başınıza kızlar
arkadaşlar günaydın herkese bi ay önce adet olmamak için dua ediyordum dediğim gibi bu ay tüp bebek yaptırdık ve hamdolsun tuttu inşallah devamı geliruhibbuke listeyi güncelleyebilirsin darısı tez zamanda başınıza kızlar
Tebrikler cnm allah kucaginada almayi nasip etsin tebrik edermm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah ne guzel Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi da nasip etsin inşallah:))
allah razı olsun canım benim tez zamanda darısı başına
napıyorsun canım acaba:) unnutma demıstım sana bizi
selam ben de aynı dertten muzdaribim, bana da artık olmıycakmış gibi geliyo. eskiden hayal kurardım, hesaplar yapardım, ama bu ay mesela nasılsa yine olmıcak yine tutturamıcas diye düşünüyorum içimden. olmassa da üzülmicem gibi geliyo bi de. ama tabi bu duygu nekadar sürer bilmiyorum.
okadar dengesizleştim ki çünkü. bazen hemen olcakmış gibi geliyo bazen de hiç olmıcakmış gibi geliyo. Allahtan ümit kesilmes tabi. ama artık olursa da süpriz olcak bana sanırım:)))
yazdım ben sanaaaaaaaaaa görmemişsinki
allah razı olsun canım benim tez zamanda darısı başına
Aynen ama bak ne guzel yumurtalarin gelismis bi problem yok demek ki sukur stres yapma da buyuyup dollensin yavrucaklar:))
baksennn kavgamı istiyorusnnYınede sana serenat yapıyorum
heheYazdım yazdım farketmemişsin hatta listeyi güncelle dedim yapmamış niyeki diyorum
inşallaah:))) yawrucaklar mı:))) bak heveslendirdin şimdi beni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?