Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Cok sagol canim haklisin ama tek tupum acikti sonucta olsaydi tek tuptende olurmus ama tabi artik ikinci tupte acilinca sans artio ama ole bole bi aci deil kimswyi korkutmak istemem ama rabbim kimseyi dusurmesn ama gerekliyse kesinlikle cekilsn sonucta ucunda olum yok ve bak bende zerre kadar ne iltihap ne yumurtada bozukluk yoktu hersey cok iidi ama tek tup kapali cikti yani oyuzden cekilmesndede fayda var

Özgecim geçmiş olsun iyi ki yaptırmışsın belkide bu şekilde bebişinz olacaktır. En zor kısmını atlattın bak ben çok korkuyorum o yüzden bana göre büyük bi yük kalktı üzerinden

İnşallah hepimizde işe yarar bende okudum tüm yazanlarıda hiç olumsuz bişey yok hadi bakalım

evet yaaa bu ay mı başlasam acabaa yoksa bu aydan geçti adet olursam mı alırımm karar veremedim
bayaga heveslenmişim farketmeden

nasip özgecim yaa demekki bunu da olman gerekiyormuş ve dedigin gibi iyi oldu yani şansında arttı...
o yüzden bende daha fazla ihmal etmeden bu ay adet olunca gidicem doktora hiç bişey bilmiyorum kendimle ilgili belkide benimde sorunlarım vardır boşuna zaman harcıyorumdur olabilir yaniii

Özgecim geçmiş olsun iyi ki yaptırmışsın belkide bu şekilde bebişinz olacaktır. En zor kısmını atlattın bak ben çok korkuyorum o yüzden bana göre büyük bi yük kalktı üzerinden

Kesinlikle ole kuzum korkma guclu ol ve iceriye gir gerekiosa mecbursn tmm canin cok yanio dayanamicam dedigin gibi oluo ama dayaniosun iceri girincw ayetel kursu oku bol bol oku islem yapilirken sadece oku allaha yalvar gerisi gelio merak etme

Kesinlikle ole kuzum korkma guclu ol ve iceriye gir gerekiosa mecbursn tmm canin cok yanio dayanamicam dedigin gibi oluo ama dayaniosun iceri girincw ayetel kursu oku bol bol oku islem yapilirken sadece oku allaha yalvar gerisi gelio merak etme

Haklısın canım yeter ki olsunda biz herşeyi yapmaya hazırız zaten. Ama kesinlikle çok iyi yaptın aklından bişey daha çıkmış oldu bak için rahatlamıştır en azından. Bi de doktorlar nedense rahim filmi çektirmeye pek yanaşmıyorlar sebebini anlamadım bende

evet yaaa bu ay mı başlasam acabaa yoksa bu aydan geçti adet olursam mı alırımm karar veremedim
bayaga heveslenmişim farketmeden

Bence alıp deneyebilirsin nasıl olsa pahalı bişey değil en azından bi an önce başlamış olursun. İnşallah bebiş haberini alıncada bırakır eşin :))

Bence alıp deneyebilirsin nasıl olsa pahalı bişey değil en azından bi an önce başlamış olursun. İnşallah bebiş haberini alıncada bırakır eşin :))

hıımmm mantıklı :))
pazartesi alabilirim ancaak bakalım hadi hayırlısı 1 lt alırım şimdilik :)

Kizlar yeni ayimin 7.gunundeyim nasil geçecek bu ay şimdiden çok uzun geldi yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar batıma 9 gün var ama adet belirtilerim başladı artık çalışmaları bıraksammı yoksa devammı etsem hamile kalabilirmiyimki

bende 8.günümdeyim canım ovülasyon testi siparışımı de verdim hadi bakalım ay başlıyor hayırlısıyla

bende 8.günümdeyim canım ovülasyon testi siparışımı de verdim hadi bakalım ay başlıyor hayırlısıyla

BN yumurtladigimi anliyorum 2. Ayim benim ben günde 2 3 tane kuru incir yiyorum yumurta kaliteli olussun buyusun DİE ve de 2 günde 1 de ilişki tabi bu ay full boyle denicez bakalim inşallah tutar senin ilk bebegin mi kaç aydr deniyosun bnm ilk bebek inş ve de 2. Ayim

kızlar batıma 9 gün var ama adet belirtilerim başladı artık çalışmaları bıraksammı yoksa devammı etsem hamile kalabilirmiyimki

Adetlerin düzenliyse yumurtlamis oluyosun duzensizse calismlara dvm et bnce cnm

kızlar doktordan geldim. güzel haber yok ne yazıkki. 19mm ve 23 mm lik iki yumurtam var ama, ne yazıkkı , bunların dışında özellikle sağ yumurtalığımda bisürü yumurta oluşmuş ve hepsi büyümeye adaymış binde bir olabilcek bi durummuş bu. ilaca çok fazla cevap vermişim. doktor cumartesi tekrar çaardı. yumurtaların sönmesini umut etçez artık. ama bugün ve yarın ilişki önerdi, en büyük olan iki tanesi çatlarsa şansımız olsun diye. cumartesi bakçak eğer diğerleri büyümeye devam ediyorsa, yumurtalığın yırtılma riski varmış. hastane yatışı bile yapılabilirmiş moralim çok bozuk. umarım kendiliğinden sönerler
((

Üzüldüm cnm ya olumlu düşün ltfn hiç bişey olmaz allahın izniyle

Cemrecim bozma moralini yazin ben de ayni seyi yasadim hatta benim nerdeyse hepsi ayni anda buyumustu yumoslarin ohss diyorlar bu duruma. Bol su ama gercekten bol su tuket demisti bana doktor.bi sure 6aylik hamile gibi dolandim ortalarda asiri sismisti karnim agrim da olmustu ama gecti sukur hastaneye falan yatmadan senin de gecer Allah in izniyle anladigim kadariyla o kadar ciddi degil su an. Suyu ihmal etme çok gecmis olsun canim

Aynen bizde öyle yaptık şimdilik onu içiyor hatta yarısı bitti sayılır umarım işe yaramıştır bizdede:)

yarar yarar inşallah maşşalah o kadar emek boşa gitmez Allahın izniylee

bende öyle diyordum adet oldugum ilk gün bi bakmışım bugün 17.günüm :)
gerçi benim döngümde uzun 32 ya da 35 daha varrr yani

yumurtlama gününden tamamen eminsen bırakabilirsinde ama degilse geç yumurtlama ya da döllenme ihtimalleri yabana atılacak cinsten degil yaa

ayyy sen çalışmalara bayaga hızlı giriş yapmışsın :))
çakşır suyu ovu testi hadi maşallaaaahhhhh

cemrecim yaa cidden üzüldümmbu ne ya bi orta yol bulamadılar sende
insan yumurtlaarın olmamasına da üzülüyo çok olmasına da eee bişey demedi mi doktor nasıl geçermiş bak arladaş bol su tavsiye etti sende dayan litre litre suyaaa

bence kötü bişey olmıcak Allahın izniyleee hatta cok yumurta şansını artırıcaaakkk lütfen kötü düşünüp stres yapmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…