bence işe yarar yaa netten az bişey baktım daaaa kullanan herkes hamile :))
10 yıl sonra bunla hamile kalan varmış
ayyyy o bugün mydü ben senin msj bu sabah gördüm yaa ondan yarın sanıyorduumm
geçmiş olsun özgeciiimmmmm
dediğin gibi zordur mutlaka ama için rahatlamıştır hem bak kapalı tüpünde varmış açıldı gerçekten büyük geçmiş olsun
laparoskopiden sonra hemen hamile kalanlar çok oluyomuş inşallah sende onlardan olursuuunnn
Uhibbukecim cemrecm cok sagolun rahim filmi cok zor arkadaslar ama cektirmekte fayda var benim tek tupum kapaliymis kizlar laparoskopi yapildi acildi cok sukur benimki herkezden zor gecti cunku kapali olan tupum vardi cektircek arkadaslar kendinizi kasmayin cok zor cok acio ama mecbur dayanilio
İnşallah hepimizde işe yarar bende okudum tüm yazanlarıda hiç olumsuz bişey yok hadi bakalım
Cok sagol canim haklisin ama tek tupum acikti sonucta olsaydi tek tuptende olurmus ama tabi artik ikinci tupte acilinca sans artio ama ole bole bi aci deil kimswyi korkutmak istemem ama rabbim kimseyi dusurmesn ama gerekliyse kesinlikle cekilsn sonucta ucunda olum yok ve bak bende zerre kadar ne iltihap ne yumurtada bozukluk yoktu hersey cok iidi ama tek tup kapali cikti yani oyuzden cekilmesndede fayda var
Özgecim geçmiş olsun iyi ki yaptırmışsın belkide bu şekilde bebişinz olacaktır. En zor kısmını atlattın bak ben çok korkuyorum o yüzden bana göre büyük bi yük kalktı üzerinden
Kesinlikle ole kuzum korkma guclu ol ve iceriye gir gerekiosa mecbursn tmm canin cok yanio dayanamicam dedigin gibi oluo ama dayaniosun iceri girincw ayetel kursu oku bol bol oku islem yapilirken sadece oku allaha yalvar gerisi gelio merak etme
evet yaaa bu ay mı başlasam acabaa yoksa bu aydan geçti adet olursam mı alırımm karar veremedim
bayaga heveslenmişim farketmeden
Bence alıp deneyebilirsin nasıl olsa pahalı bişey değil en azından bi an önce başlamış olursun. İnşallah bebiş haberini alıncada bırakır eşin :))
hıımmm mantıklı :))
pazartesi alabilirim ancaak bakalım hadi hayırlısı 1 lt alırım şimdilik :)
Kizlar yeni ayimin 7.gunundeyim nasil geçecek bu ay şimdiden çok uzun geldi yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 8.günümdeyim canım ovülasyon testi siparışımı de verdim hadi bakalım ay başlıyor hayırlısıyla
su gibi geçer cnm sürekli bekleyiş içinde olmak çok kötü ama bi bakıyoruz geçmiş bile....
kızlar batıma 9 gün var ama adet belirtilerim başladı artık çalışmaları bıraksammı yoksa devammı etsem hamile kalabilirmiyimki
kızlar doktordan geldim. güzel haber yok ne yazıkki. 19mm ve 23 mm lik iki yumurtam var ama, ne yazıkkı , bunların dışında özellikle sağ yumurtalığımda bisürü yumurta oluşmuş ve hepsi büyümeye adaymışbinde bir olabilcek bi durummuş bu. ilaca çok fazla cevap vermişim. doktor cumartesi tekrar çaardı. yumurtaların sönmesini umut etçez artık. ama bugün ve yarın ilişki önerdi, en büyük olan iki tanesi çatlarsa şansımız olsun diye. cumartesi bakçak eğer diğerleri büyümeye devam ediyorsa, yumurtalığın yırtılma riski varmış. hastane yatışı bile yapılabilirmiş moralim çok bozuk. umarım kendiliğinden sönerler
((
Aynen bizde öyle yaptık şimdilik onu içiyor hatta yarısı bitti sayılır umarım işe yaramıştır bizdede:)
kızlar batıma 9 gün var ama adet belirtilerim başladı artık çalışmaları bıraksammı yoksa devammı etsem hamile kalabilirmiyimki
bende 8.günümdeyim canım ovülasyon testi siparışımı de verdim hadi bakalım ay başlıyor hayırlısıyla
kızlar doktordan geldim. güzel haber yok ne yazıkki. 19mm ve 23 mm lik iki yumurtam var ama, ne yazıkkı , bunların dışında özellikle sağ yumurtalığımda bisürü yumurta oluşmuş ve hepsi büyümeye adaymışbinde bir olabilcek bi durummuş bu. ilaca çok fazla cevap vermişim. doktor cumartesi tekrar çaardı. yumurtaların sönmesini umut etçez artık. ama bugün ve yarın ilişki önerdi, en büyük olan iki tanesi çatlarsa şansımız olsun diye. cumartesi bakçak eğer diğerleri büyümeye devam ediyorsa, yumurtalığın yırtılma riski varmış. hastane yatışı bile yapılabilirmiş moralim çok bozuk. umarım kendiliğinden sönerler
((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?