- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Uhibbukecim cemrecm cok sagolun rahim filmi cok zor arkadaslar ama cektirmekte fayda var benim tek tupum kapaliymis kizlar laparoskopi yapildi acildi cok sukur benimki herkezden zor gecti cunku kapali olan tupum vardi cektircek arkadaslar kendinizi kasmayin cok zor cok acio ama mecbur dayanilio
yarar yarar inşallah maşşalah o kadar emek boşa gitmez Allahın izniylee
bende öyle diyordum adet oldugum ilk gün bi bakmışım bugün 17.günüm :)
gerçi benim döngümde uzun 32 ya da 35 daha varrr yani
yumurtlama gününden tamamen eminsen bırakabilirsinde ama degilse geç yumurtlama ya da döllenme ihtimalleri yabana atılacak cinsten degil yaa
ayyy sen çalışmalara bayaga hızlı giriş yapmışsın :))
çakşır suyu ovu testi hadi maşallaaaahhhhh
cemrecim yaa cidden üzüldümmbu ne ya bi orta yol bulamadılar sende
insan yumurtlaarın olmamasına da üzülüyo çok olmasına da eee bişey demedi mi doktor nasıl geçermiş bak arladaş bol su tavsiye etti sende dayan litre litre suyaaa
bence kötü bişey olmıcak Allahın izniyleee hatta cok yumurta şansını artırıcaaakkk lütfen kötü düşünüp stres yapmaaa
Ben bi de incir yiyom buyusunler diye:) gulsem mi aglasam mi bilemedim.
ayyy evet yaaa ne hallerle ugraşıyoz dmi :))
ahh bu nazlı minikler herey onlar için :)
bende çakşır suyuna merak saldım cemrecim
bi eksiktiii eksik kalmasın dedim
arastir tabi yaaa. Gelsin bebisler
Haklısın canım yeter ki olsunda biz herşeyi yapmaya hazırız zaten. Ama kesinlikle çok iyi yaptın aklından bişey daha çıkmış oldu bak için rahatlamıştır en azından. Bi de doktorlar nedense rahim filmi çektirmeye pek yanaşmıyorlar sebebini anlamadım bende
Caniiiim cok gecmis olsun cok sukur atlattin. Bi tupun de acildi oohh miisss. Simdi kafan rahat artik. En azindan kendinle ilgili bi soru isaretin kalmadi. Ne mutlu
İnşallah benim son 8 gün bugün ögleden sonra oturup adam akıllı çalışıcam inşallaah :)
yok ben bugün kesin karar verdim. bu ay da gelmesse bebeğim, doktor istese de istemese de rahim filmi çektircem reglimden sonra. Aklımda takılı bu düşünce çünkü, çektirmeden rahat etmicem:)))
Amin amin insallah .Gunaydin herkese:)) hayirli cumalar olsun insallah...
Kizlar cok saolun iyi dilekleriniz icin. Doktor sadece cumartesi gel bakalim ne durumdalar dedi. Yani nolcana ozaman karar verilcek. Umarim bisi olmaz. Yumurtalik bu basit bisi diil(( su iceyim bakalim. Faydasi olur ins.
Benimkide Ocak'ta olduğum tedavide 27mm kadar olmuştu çok büyümüşler tedaviye olumlu olmuş ama büyük olduğu için çatlatma iğnesi yapmadı....
Martın sonunda kullandım yine aynı hap iğne dozu düşük busefer tabi Nisan'da çatlatma iğnesi oldum yine negatif o yetmiyor gibi bide kist olmuş yarın rahim filmi çektirecem 13ündede dra gitçem hayırlısı herşeyin
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?