Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar cok saolun iyi dilekleriniz icin. Doktor sadece cumartesi gel bakalim ne durumdalar dedi. Yani nolcana ozaman karar verilcek. Umarim bisi olmaz. Yumurtalik bu basit bisi diil(( su iceyim bakalim. Faydasi olur ins.

Caniiiim cok gecmis olsun cok sukur atlattin. Bi tupun de acildi oohh miisss. Simdi kafan rahat artik. En azindan kendinle ilgili bi soru isaretin kalmadi. Ne mutlu

Ben bi de incir yiyom buyusunler diye:) gulsem mi aglasam mi bilemedim.

Uhibbuke ben incire fena sardim 6 7 oldu bu gün sizce zarari olurmu bide erken yumurtlamayayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cunku rahim.filmi cok zor gerekmedikce hastalarina onermediklerini soluolar

Kizlar bnim kirmizilar geldi ama uzulmedim hiccccc umudum yoktu cunki bu aralar cok yogunm ve cokk yorgunm bi bosvermislik coktu ustume surekli biseyler icn cabalamktan yorldum inanin bn hayatmdaki en ufak bisey icin bile caba sarfediyorm niye boyle anlamadm zatnde inan.iyorm cocugumn olcagina ozge gecmis olsun nyseki atlattn anestezili yaptirsadin sahsen bn oyle yaptirirm gerek olsa dk iki ay bkle olmzsa rahim filmi faln cemtirirz dedi hayirlisi cemrecinar sanada gecmis olsun ins kndiliginden iyilesir ilk defa duydum bu arada bnu

yok ben bugün kesin karar verdim. bu ay da gelmesse bebeğim, doktor istese de istemese de rahim filmi çektircem reglimden sonra. Aklımda takılı bu düşünce çünkü, çektirmeden rahat etmicem:)))

Ben yarın çektirecem canım bakalım nasıl geçecek inş korktuğum kadar olmaz..

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Kizlar cok saolun iyi dilekleriniz icin. Doktor sadece cumartesi gel bakalim ne durumdalar dedi. Yani nolcana ozaman karar verilcek. Umarim bisi olmaz. Yumurtalik bu basit bisi diil(( su iceyim bakalim. Faydasi olur ins.

Benimkide Ocak'ta olduğum tedavide 27mm kadar olmuştu çok büyümüşler tedaviye olumlu olmuş ama büyük olduğu için çatlatma iğnesi yapmadı....
Martın sonunda kullandım yine aynı hap iğne dozu düşük busefer tabi Nisan'da çatlatma iğnesi oldum yine negatif o yetmiyor gibi bide kist olmuş yarın rahim filmi çektirecem 13ündede dra gitçem hayırlısı herşeyin

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Yumurta buyutmek ve kalitesini aryirmak icin saracoglunun incir kuru var bende yeni cektirdim sayilir rahim filmi korktugum icin uzun bi sure ertelemistim doktorum 3 ay bisey yapmiycaz olmazsa asilama dedi yumurta takibi yapti herseyi nornal cikti ama catlamadan son halini olcemedik 12. Gunde 16mm di en son olctugumuzde catlamid 10 mm olmus eve gittik calistik yani bu ay hamile kalmamam icin hic bir neden yok bazi degisikler hissediyorum vucudumda ama psikolojik olabilir hamileysem paylascam sizinle yine olmazsa taktiri Ilahi diyecegiz umutlar bi daha ki aylara bu guzel gunde tek duam Rabbimbizi evlat vermeyerek imtihsn etmesin kucagimizi bos birakmasin..

*ne_desem_bilmem...6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*oslemtugba............14 Mayıs

*yebese..................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*moonspell_ ...........17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)

*ahhsen.................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor

*pinars...................20 Mayıs

*MERVEDUMAN......27 Mayıs..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)

*ZHRMSTF............27 Mayıs..........26 yaşında / 7 aylık evli / ilk bebegini bekliyor

*ysmn1096...........28 Mayıs

*272416ey...........28 Mayıs

*idi2567..............29 Mayıs.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)

kızlaaarrrr bat güncellemek isteyen ya da müjdeeemmmm var diyen var mıııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…