Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Eşimin sonuçları iyi normalinde üstünde ,incir kürü deneyim bende bu ay Dr rahîm filminden sonramı 3 ay bişi yapmıycaz dedi sana

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Benimki bat tarihi 22 Haziran falan 26 yaşındayim 3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz neredeyse ilk bebek

Son düzenleme:
Uhibbuke ben incire fena sardim 6 7 oldu bu gün sizce zarari olurmu bide erken yumurtlamayayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmem zararı olmaz gibi geliyo ama sen yine de en fazla 5 taneyi geçme bence ne olur ne olmazz

aa az önce bat güncellemek isteyen var mı demiştim bende hayırlı olsun hakkında
ne kadar zamandır bekliyorsun ?
belkide o boşvermişlik bu bahar havalarındandır herkes de bi halsizlik var yaa inşallah tez canlanır toparlanır miss gibi bi aya başlarsın arkadaşım
yeni bat ını söylersen güncelleyeyim inşallahta son bat ın olur

Gunaydin herkese:)) hayirli cumalar olsun insallah...

günaydıın sana da hayırlı cumalar nasılsın :)

Eşimin sonuçları iyi normalinde üstünde ,incir kürü deneyim bende bu ay Dr rahîm filminden sonramı 3 ay bişi yapmıycaz dedi sana

Evet ilac yok dedi normal seyrini bekliycez dedi bu 3 ay icinde gebe kalma sansin yuksek dedi

Hadi inşallah
Bugün benim de arkadaşlarım gelecek çalışıcaz :)

Günaydın kızlar

maşallah maşallah çalışın tabiiii ne kaldı sınavlara şurdaa

şaka bi yana ben napıcam yaaa:18::18:zaman çok daraldı ayyy derin bi atlatsak senle bu seneyi

Ben yarın çektirecem canım bakalım nasıl geçecek inş korktuğum kadar olmaz..

İnşallah çok kolay geçer ve zorlanmazsııınn

Çok büyük olunca catlatmak zararlı mı oluyo ?

Günaydın millet.

günaydıınn :)
neşen daim olsuunn

herşey nasip arkadaşım gerçekten..
bi bakıyorsun hiçbişey yapmadıgın hatta umursamadıgın ay da müjde alıyorsun harıl harıl emek sarfettiginde ellerin boş kalıyo..
rabbim bi zaman takdir etmiş ve bizde onun için bekliyoruz dua ve sabırlaa

İnşallah tüm belirtilerin ve hislerin gerçektirdeee doya doya müjdeni verirsin bu ay

Benimki bat tarihi 22 Haziran falan 26 yaşındayim 3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz neredeyse ilk bebek

tamam bilgilerini ekledim arkadaşımmm:)
İnşallah bu ay peşpeşe veririz müjdeleriii

Aynen cnm inşallah isteyen herkeze içinde bizede nasip etsin

Sagol uhibbukecim iyiyim sukur.adet olmadim henuz ama haftaya cumartesiye kadar tahlil falan yapmayacagim benim vaktinde olmam zaten sasirtici olurdu 3aydir duzenliydi ama yine bozuldu galiba 10gun bekleyip gidicem doktora. Mujde vermeyi cok isterim ama pek umutlandirmiyorum kendimi acikcasi.hayirlisi bakalim sen nasilsin sinavlarinda kolay gelsin sana da Allah yardimcin olsun

nasıl ya Allah Allah ilk defa duydum bunu da günde kaç tane kullandın sen bu kadar büyüdü yumoşlar düzelir inşallah canım benim bugün cuma Allah sana şifa versin inşallah sönerler kendiliğinden aminnnn

ne iyi yapmışsınız yaa bende yürümeyi çok severim ama maalesef bulundugum şartlarda buna imkan yok
sen benim yerime de gez bol bol:)

Şuan batını geçeli2. gün dimi :)
hadi hayırlısı inşallah umarım müjdeyi verirsin...
ovu testinde pozitifi bulabilmişmiydin ?

umarım tez gelirlerrr
sen nasılsın şimdi ilk anın şokunu attın mı üstünden bayaga şaşırmışsındır yaa
valla arkadaşım dün çok durgundum, dalgındım, gergindim ilişki falan da olmadı o moralle zaten. bugün de kasık ağrım aynı oturup kalktıkça var, artmadı hafif hafif oluyo. yarına kadar artmassa ağrım inşaallah büyümüyorlardır dicem ama, pek de emin değilim. bu bilinmezlik çözümlenmeden ben pek rahatlamıcam sanırım.
Ben yarın çektirecem canım bakalım nasıl geçecek inş korktuğum kadar olmaz..

çektir yaa, sonu güzel olsun inş. korkma bence. ben de korkuyodum ama bebek isteği daha ağır bastı bu yaz ben de çektirmek istiyorum.
bana da çatlatma iğnesi yapmadı, diğer yumurtaları da besler iğne, riskli bi durum yapamayız dedi. beklemekten başka çare yok dedi.

nasıl ya Allah Allah ilk defa duydum bunu da günde kaç tane kullandın sen bu kadar büyüdü yumoşlar düzelir inşallah canım benim bugün cuma Allah sana şifa versin inşallah sönerler kendiliğinden aminnnn

evet canım. doktor da çok enteresan bukadar çok yumurta nasıl oluşmuş, bal peteği gibi olmuş yumurtalığın dedi( klomeni günde iki tane içmiştim. demekki benim yarım ya da 1 içmem gerekiyomuş. duan için Allah razı olsun arkadaşım. moral falan kalmadı valla bende. oysaki dün ne hevesle gitmiştim doktora.

Son düzenleme:
Selam hanımlar herkes iyidir inşallah, cemre canım okudum durumunu inşallah büyüyenler çatlar döllenir diğer küçüklerde büyümez.

Selam hanımlar herkes iyidir inşallah, cemre canım okudum durumunu inşallah büyüyenler çatlar döllenir diğer küçüklerde büyümez.

teşekkür ederim eflalim. ama işte 3 gün önce gittiğim o küçük küçükler de büyümüş baya bi sadece çatlama boyutuna gelmemiş henüz. sağ kasığım ağrıyo zaten, dün ultrason aletiyle bile ağrıdı. bakalım yarın sabah nolcak. internette araştırdım benim durumum gibi yaşayan denk gelmedi hiç. ne enteresan bi insanım ben yaaa:)))

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese dualarınızda beni de unutmayın bugün, dua edenlerden de Allah razı olsun

Uhubbikecim 30 haziran diyelim dedigin gbi ins son olur bu ay daha disiplinli calisicam incir faln yiycem esimede k.boynuzu findik ceviz faln yedireyim diyorm sik sik denemeye caliscam cnm allahm herkese asip etsin insss dedigim gbi bes yillk vajiden snra bes aydir hic korunmadim ama esimde bazi sorunlar yasadk ilk uc ay yani su son iki aydir duzene girdi gbi bakalm hayirlisi olsun cnm

Evet 2 gun ama pozitifi bulamamistim o yuzden de konduramiyorum kendime.hep gecikir zaten benim ama diger bi taraftan da Allah tan umit kesilmez diye de dusunmeden edemiyorum

Canım inşallah sorunsuz atlatırsın Rabbim şifa versin iki doz fazla geldi demek ki, yarın inşallah iyi haber alırsın

oyy kıyamam yaa
belirsizligin ne kötü bişey oldugunu emin ol cok iyi biliyorum inşallah tez zamanda tüm olumlu haberleri alırsın bi bakmışsın büyüyenler çatlamış mingi olmu digerleride ufalıp kaybolmuş ayy hadi inşalllaaahhhh yaaa
zor biliyorum ama çokda stres yapmamaya çalış malum en büyük düşmanımız maalesef

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese dualarınızda beni de unutmayın bugün, dua edenlerden de Allah razı olsun

sana da günaydın cemrecim bu mübarek günün hürmetine tüm sıkıntılarını hafifletsin rabbim inşallaah

düzene bile daya yeni giriyormuşsun önümüzde ki ay iyice alışmış olursun inşallah ve o çabalarla da müjdeyi verirsin umarım

Evet 2 gun ama pozitifi bulamamistim o yuzden de konduramiyorum kendime.hep gecikir zaten benim ama diger bi taraftan da Allah tan umit kesilmez diye de dusunmeden edemiyorum

eveett tabi kiii Allah tan ümit kesilmezzz umut bizim yoldaşımızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…