Yumurta buyutmek ve kalitesini aryirmak icin saracoglunun incir kuru var bende yeni cektirdim sayilir rahim filmi korktugum icin uzun bi sure ertelemistim doktorum 3 ay bisey yapmiycaz olmazsa asilama dedi yumurta takibi yapti herseyi nornal cikti ama catlamadan son halini olcemedik 12. Gunde 16mm di en son olctugumuzde catlamid 10 mm olmus eve gittik calistik yani bu ay hamile kalmamam icin hic bir neden yok bazi degisikler hissediyorum vucudumda ama psikolojik olabilir hamileysem paylascam sizinle yine olmazsa taktiri Ilahi diyecegiz umutlar bi daha ki aylara bu guzel gunde tek duam Rabbimbizi evlat vermeyerek imtihsn etmesin kucagimizi bos birakmasin..
*ne_desem_bilmem...6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*oslemtugba............14 Mayıs
*yebese..................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ ...........17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*ahhsen.................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*pinars...................20 Mayıs
*MERVEDUMAN......27 Mayıs..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
*ZHRMSTF............27 Mayıs..........26 yaşında / 7 aylık evli / ilk bebegini bekliyor
*ysmn1096...........28 Mayıs
*272416ey...........28 Mayıs
*idi2567..............29 Mayıs.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
kızlaaarrrr bat güncellemek isteyen ya da müjdeeemmmm var diyen var mıııııııııııııııııııııı
Uhibbuke ben incire fena sardim 6 7 oldu bu gün sizce zarari olurmu bide erken yumurtlamayayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bnim kirmizilar geldiama uzulmedim hiccccc umudum yoktu cunki bu aralar cok yogunm ve cokk yorgunm bi bosvermislik coktu ustume surekli biseyler icn cabalamktan yorldum inanin bn hayatmdaki en ufak bisey icin bile caba sarfediyorm niye boyle anlamadm zatnde inan.iyorm cocugumn olcagina ozge gecmis olsun nyseki atlattn anestezili yaptirsadin sahsen bn oyle yaptirirm gerek olsa dk iki ay bkle olmzsa rahim filmi faln cemtirirz dedi hayirlisi cemrecinar sanada gecmis olsun ins kndiliginden iyilesir ilk defa duydum bu arada bnu
Gunaydin herkese:)) hayirli cumalar olsun insallah...
Evet ilac yok dedi normal seyrini bekliycez dedi bu 3 ay icinde gebe kalma sansin yuksek dediEşimin sonuçları iyi normalinde üstünde ,incir kürü deneyim bende bu ay Dr rahîm filminden sonramı 3 ay bişi yapmıycaz dedi sana
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Hadi inşallah
Bugün benim de arkadaşlarım gelecek çalışıcaz :)
Günaydın kızlar
Ben yarın çektirecem canım bakalım nasıl geçecek inş korktuğum kadar olmaz..
Benimkide Ocak'ta olduğum tedavide 27mm kadar olmuştu çok büyümüşler tedaviye olumlu olmuş ama büyük olduğu için çatlatma iğnesi yapmadı....
Martın sonunda kullandım yine aynı hap iğne dozu düşük busefer tabi Nisan'da çatlatma iğnesi oldum yine negatif o yetmiyor gibi bide kist olmuş yarın rahim filmi çektirecem 13ündede dra gitçem hayırlısı herşeyin
Günaydın millet.
Yumurta buyutmek ve kalitesini aryirmak icin saracoglunun incir kuru var bende yeni cektirdim sayilir rahim filmi korktugum icin uzun bi sure ertelemistim doktorum 3 ay bisey yapmiycaz olmazsa asilama dedi yumurta takibi yapti herseyi nornal cikti ama catlamadan son halini olcemedik 12. Gunde 16mm di en son olctugumuzde catlamid 10 mm olmus eve gittik calistik yani bu ay hamile kalmamam icin hic bir neden yok bazi degisikler hissediyorum vucudumda ama psikolojik olabilir hamileysem paylascam sizinle yine olmazsa taktiri Ilahi diyecegiz umutlar bi daha ki aylara bu guzel gunde tek duam Rabbimbizi evlat vermeyerek imtihsn etmesin kucagimizi bos birakmasin..
Benimki bat tarihi 22 Haziran falan 26 yaşındayim 3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz neredeyse ilk bebek
maşallah maşallah çalışın tabiiii ne kaldı sınavlara şurdaa
şaka bi yana ben napıcam yaaa:18::18:zaman çok daraldı ayyy derin bi atlatsak senle bu seneyi
İnşallah çok kolay geçer ve zorlanmazsııınn
Çok büyük olunca catlatmak zararlı mı oluyo ?
günaydıınn :)
neşen daim olsuunn
herşey nasip arkadaşım gerçekten..
bi bakıyorsun hiçbişey yapmadıgın hatta umursamadıgın ay da müjde alıyorsun harıl harıl emek sarfettiginde ellerin boş kalıyo..
rabbim bi zaman takdir etmiş ve bizde onun için bekliyoruz dua ve sabırlaa
İnşallah tüm belirtilerin ve hislerin gerçektirdeee doya doya müjdeni verirsin bu ay
Evet ilac yok dedi normal seyrini bekliycez dedi bu 3 ay icinde gebe kalma sansin yuksek dedi
günaydıınn :)
neşen daim olsuunn
bilmem zararı olmaz gibi geliyo ama sen yine de en fazla 5 taneyi geçme bence ne olur ne olmazz
aa az önce bat güncellemek isteyen var mı demiştim bende hayırlı olsun hakkında
ne kadar zamandır bekliyorsun ?
belkide o boşvermişlik bu bahar havalarındandır herkes de bi halsizlik var yaa inşallah tez canlanır toparlanır miss gibi bi aya başlarsın arkadaşım
yeni bat ını söylersen güncelleyeyim inşallahta son bat ın olur
günaydıın sana da hayırlı cumalar nasılsın :)
kızlar doktordan geldim. güzel haber yok ne yazıkki. 19mm ve 23 mm lik iki yumurtam var ama, ne yazıkkı , bunların dışında özellikle sağ yumurtalığımda bisürü yumurta oluşmuş ve hepsi büyümeye adaymışbinde bir olabilcek bi durummuş bu. ilaca çok fazla cevap vermişim. doktor cumartesi tekrar çaardı. yumurtaların sönmesini umut etçez artık. ama bugün ve yarın ilişki önerdi, en büyük olan iki tanesi çatlarsa şansımız olsun diye. cumartesi bakçak eğer diğerleri büyümeye devam ediyorsa, yumurtalığın yırtılma riski varmış. hastane yatışı bile yapılabilirmiş moralim çok bozuk. umarım kendiliğinden sönerler
((
Teşekkürler.
Bizim evimiz çarşıya uzak. Dün çarşıdan eve yürüdük eşimle. 1 saat sürdü. ama çok iyi geldi yürüyüş. Stresim azaldı sanki. Bugün yağmur yağmazsa yine yürümek istiyorum.
Sagol uhibbukecim iyiyim sukur.adet olmadim henuz ama haftaya cumartesiye kadar tahlil falan yapmayacagim benim vaktinde olmam zaten sasirtici olurdu 3aydir duzenliydi ama yine bozuldu galiba 10gun bekleyip gidicem doktora. Mujde vermeyi cok isterim ama pek umutlandirmiyorum kendimi acikcasi.hayirlisi bakalimsen nasilsin sinavlarinda kolay gelsin sana da Allah yardimcin olsun
valla arkadaşım dün çok durgundum, dalgındım, gergindim ilişki falan da olmadı o moralle zaten. bugün de kasık ağrım aynı oturup kalktıkça var, artmadı hafif hafif oluyo. yarına kadar artmassa ağrım inşaallah büyümüyorlardır dicem ama, pek de emin değilim. bu bilinmezlik çözümlenmeden ben pek rahatlamıcam sanırım.umarım tez gelirlerrr
sen nasılsın şimdi ilk anın şokunu attın mı üstündenbayaga şaşırmışsındır yaa
Ben yarın çektirecem canım bakalım nasıl geçecek inş korktuğum kadar olmaz..
bana da çatlatma iğnesi yapmadı, diğer yumurtaları da besler iğne, riskli bi durum yapamayız dedi. beklemekten başka çare yok dedi.Benimkide Ocak'ta olduğum tedavide 27mm kadar olmuştu çok büyümüşler tedaviye olumlu olmuş ama büyük olduğu için çatlatma iğnesi yapmadı....
Martın sonunda kullandım yine aynı hap iğne dozu düşük busefer tabi Nisan'da çatlatma iğnesi oldum yine negatif o yetmiyor gibi bide kist olmuş yarın rahim filmi çektirecem 13ündede dra gitçem hayırlısı herşeyin
nasıl ya Allah Allah ilk defa duydum bunu da günde kaç tane kullandın sen bu kadar büyüdü yumoşlar düzelir inşallah canım benim bugün cuma Allah sana şifa versin inşallah sönerler kendiliğinden aminnnn
Selam hanımlar herkes iyidir inşallah, cemre canım okudum durumunu inşallah büyüyenler çatlar döllenir diğer küçüklerde büyümez.
ne iyi yapmışsınız yaa bende yürümeyi çok severim ama maalesef bulundugum şartlarda buna imkan yok
sen benim yerime de gez bol bol:)
Şuan batını geçeli2. gün dimi :)
hadi hayırlısı inşallah umarım müjdeyi verirsin...
ovu testinde pozitifi bulabilmişmiydin ?
teşekkür ederim eflalim. ama işte 3 gün önce gittiğim o küçük küçükler de büyümüş baya bi sadece çatlama boyutuna gelmemiş henüz. sağ kasığım ağrıyo zaten, dün ultrason aletiyle bile ağrıdı. bakalım yarın sabah nolcak. internette araştırdım benim durumum gibi yaşayan denk gelmedi hiç. ne enteresan bi insanım ben yaaa:)))
valla arkadaşım dün çok durgundum, dalgındım, gergindim ilişki falan da olmadı o moralle zaten. bugün de kasık ağrım aynı oturup kalktıkça var, artmadı hafif hafif oluyo. yarına kadar artmassa ağrım inşaallah büyümüyorlardır dicem ama, pek de emin değilim. bu bilinmezlik çözümlenmeden ben pek rahatlamıcam sanırım.
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese dualarınızda beni de unutmayın bugün, dua edenlerden de Allah razı olsun
Uhubbikecim 30 haziran diyelim dedigin gbi ins son olur bu ay daha disiplinli calisicam incir faln yiycem esimede k.boynuzu findik ceviz faln yedireyim diyorm sik sik denemeye caliscam cnm allahm herkese asip etsin insss dedigim gbi bes yillk vajiden snra bes aydir hic korunmadim ama esimde bazi sorunlar yasadk ilk uc ay yani su son iki aydir duzene girdi gbi bakalm hayirlisi olsun cnm
Evet 2 gun ama pozitifi bulamamistim o yuzden de konduramiyorum kendime.hep gecikir zaten benim ama diger bi taraftan da Allah tan umit kesilmez diye de dusunmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?