Aşilama yaptırdınmı HSG dan sonra peki
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
maşallah maşallah çalışın tabiiii ne kaldı sınavlara şurdaa
şaka bi yana ben napıcam yaaa:18::18:zaman çok daraldı ayyy derin bi atlatsak senle bu seneyi
Gunaydin arkadslr..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla pazartesi başlıyor benimkiler canım :)
Atlatcaz atlatcaz inşallah
Günaydıın eylüül:)
valla senin ismi görünce aklıma incirler geldi ve ben bugün ki incirlerimi yemediiimmm
benimde haftaya cmrts pazar iki gün hadi hayırlısı bakalım :)
Cbuk mutfağa bakaym incirleri yemeye :) bnde yemedim daha gün ortalarında fln yiyorum farkedrmi ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy bende şuan çok tokum ikindiye dogru yerim tam testi yapmadan önce
sen ne testi yapıyon ki:44::44:
ayyyyy ovu testi yapıyorum yaa sormaa bu sıcak günlerde de öyle zor oluyo ki 4 saat su içmeden durmak oyy oyyy
ayyyyy ovu testi yapıyorum yaa sormaa bu sıcak günlerde de öyle zor oluyo ki 4 saat su içmeden durmak oyy oyyy
Günaydıın eylüül:)
valla senin ismi görünce aklıma incirler geldi ve ben bugün ki incirlerimi yemediiimmm
benimde haftaya cmrts pazar iki gün hadi hayırlısı bakalım :)
Slm kızlarrr :) bnm iki günüm kaldı ve çok stresteyim şuan pekk belirti yok sadece adet öncesi yoğun akıntım olurdu şuan yok daha akıntı ama ağrılarım vardua edin nolurrrr
Slm kızlarrr :) bnm iki günüm kaldı ve çok stresteyim şuan pekk belirti yok sadece adet öncesi yoğun akıntım olurdu şuan yok daha akıntı ama ağrılarım vardua edin nolurrrr
Benimde 5 gün kaldı ve merak içindeyim. Karnım kocaman şişti midem yanıyor ve bel ağrım var ama bekliyorum adetim gelmesin istiyorum :18: Rabbim bizede nasip etsin inşallah
inşallah hamilesindir canım miniğin gelsin bu ay hayırlısıyla
kürtajdan sonraki kaçıncı ayın canım erken başlamışsın calışmalara hadi hayırlısı bakalım sırayla verelim güzel haberleri
Benimde 5 gün kaldı ve merak içindeyim. Karnım kocaman şişti midem yanıyor ve bel ağrım var ama bekliyorum adetim gelmesin istiyorum :18: Rabbim bizede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?