Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Gunaydin arkadslr..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydıın eylüül:)
valla senin ismi görünce aklıma incirler geldi ve ben bugün ki incirlerimi yemediiimmm

Valla pazartesi başlıyor benimkiler canım :)
Atlatcaz atlatcaz inşallah

benimde haftaya cmrts pazar iki gün hadi hayırlısı bakalım :)

Günaydıın eylüül:)
valla senin ismi görünce aklıma incirler geldi ve ben bugün ki incirlerimi yemediiimmm

benimde haftaya cmrts pazar iki gün hadi hayırlısı bakalım :)

Cbuk mutfağa bakaym incirleri yemeye :) bnde yemedim daha gün ortalarında fln yiyorum farkedrmi ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyyy ovu testi yapıyorum yaa sormaa bu sıcak günlerde de öyle zor oluyo ki 4 saat su içmeden durmak oyy oyyy

su içmeden durmana gerek yok ki ben hiç dikkat etmiyordum saatlerine bile inanır mısın ama ovü günü kırmızı çizgiyi hep yakalıyordum siparişimi verdim iki güne benimkilerde elimde olur yine başladı maraton hayırlısıyla inşallah gelsin bebişler..

kızlar bu ay evlilik yıldönümümüz var ikinci yılımızı deviricez kısmetse eşime çok güzel bir pasta yapmak istiyorum var mı önerisi olan?

Slm kızlarrr :) bnm iki günüm kaldı ve çok stresteyim şuan pekk belirti yok sadece adet öncesi yoğun akıntım olurdu şuan yok daha akıntı ama ağrılarım var dua edin nolurrrr

Slm kızlarrr :) bnm iki günüm kaldı ve çok stresteyim şuan pekk belirti yok sadece adet öncesi yoğun akıntım olurdu şuan yok daha akıntı ama ağrılarım var dua edin nolurrrr

Benimde 5 gün kaldı ve merak içindeyim. Karnım kocaman şişti midem yanıyor ve bel ağrım var ama bekliyorum adetim gelmesin istiyorum :18: Rabbim bizede nasip etsin inşallah

kürtajdan sonraki kaçıncı ayın canım erken başlamışsın calışmalara hadi hayırlısı bakalım sırayla verelim güzel haberleri

Benimde 5 gün kaldı ve merak içindeyim. Karnım kocaman şişti midem yanıyor ve bel ağrım var ama bekliyorum adetim gelmesin istiyorum :18: Rabbim bizede nasip etsin inşallah

inşallah hamilesindir canım miniğin gelsin bu ay hayırlısıyla

inşallah hamilesindir canım miniğin gelsin bu ay hayırlısıyla

İnşallah canım adet olacak gibide hissediyorum aslında ama bilmiyorum işte :) Normalde günü şaşmaz 1 yada 2 gün sonra olurum en geç ama bu ay soğan küründen mi bilmiyorum etkileri erken başladı haftaya öğrenirim artık ama hamile olmayı çok istiyorum tabi ki :))

ozgeden haber var mı kızlar?hsg cektirmş mi nasılmıs merak ettim

bizde dün keçiboynuzu kürüne başladık.biraz geç oldu galiba ama batıma kadar 20 gun anca oluyor..hayırlısı artık.onun dısında ezcaneden keçiboynuzu özüde aldım onu ikimiz kullanıyoruz.incirde aklımda onuda alıcam ins.birde folik asit kullanayım diyorum hamilelikten once cok kullanılması lazımmıs

kürtajdan sonraki kaçıncı ayın canım erken başlamışsın calışmalara hadi hayırlısı bakalım sırayla verelim güzel haberleri

ben kürtaj olmadım cnm ben 31 haftalık doğum yaptım doğumdan 10 gün sonra bebeğimi kaybettim şuan 8 ay bitti, doktorlar 1 sene dedi ama ben daha fazla beklemek istemiorum

CANIM BNm inşallah yaaa ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZI DOLDURSUN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…