Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ben takvime göre yapıyom 1i gösteriyo sen yakaladınmı kırmızıyı

yok henüz yakalamadım ama geçen ay adetin 19.günü pozitif olmuştu 20 de pozitfti hatta..
bugünse adetimin 18. günü bakalım yapıyorum öyle :))

ya testin prospektüfünde yazıyo bi de nerde okusam öyle su idrarı seyrelttiği için düzgün çıkmayabiliyormuş...
hatta buna dikkat etmeyip o ay çift çizgiyi yakayamayan çok kişi olmuş sonra dikkat edince yakalamışlar :)

uğraşıyoruz işteee yaa en güzeli olsun diyoruz rabbim karşılıgını tez zamanda versin inşallaaaahhh :)

canım hasta oldum bende bugün maalesef :/

hayırlısı olsun kromozomum da 2 gün erken olmuşsun
yalnış hatırlamıyorsam bu 3.ayın bence vucudun daha yeni alışıyordur eminim sabır ve umutlaaa bekleye devam ediyoruz sakın keyfini bozma emii streste yapma benim resmen agustosda bir yıl olcak hala beklemeye devaaamm :)

yeni bat ını söylersen güncelleyelim arkadaşım inşallah son bat ın olur

kızlar bu ay evlilik yıldönümümüz var ikinci yılımızı deviricez kısmetse eşime çok güzel bir pasta yapmak istiyorum var mı önerisi olan?

ben pasta keki tarifini nette bulmuştum şimdi tam aklımda deil maalesef arasına krem şanti üstüne de çikolata sosunu kendim yapmıştım ben meyve çok sevmiyprum pastada ama üstünü süslemede çok az kullanmıştım :)
Bu arada tebrik ederim nice senelere huzurla ve bebişle inşallaahh

Slm kızlarrr :) bnm iki günüm kaldı ve çok stresteyim şuan pekk belirti yok sadece adet öncesi yoğun akıntım olurdu şuan yok daha akıntı ama ağrılarım var dua edin nolurrrr

inşallaahh inşallaaahhhhhhhh müjdeyi verirsin ve senden habersiz şuan sana tutunmuş bi minigin vardııırr

Benimde 5 gün kaldı ve merak içindeyim. Karnım kocaman şişti midem yanıyor ve bel ağrım var ama bekliyorum adetim gelmesin istiyorum :18: Rabbim bizede nasip etsin inşallah

gelmezz inşallaahh adetinnnnn ayyy hadi inşallaaahh bu ay müjdeler bol olucak nasipseee

özge dün çektirdi bi tüpü tıkalıymış açmışlar bayaga acımış zorlanmış ama çektirdigi için memnun eger gerekliyse kimse geciktirmesin diye de tavsiye etti:))
folik asite bence de başla hamile kalmadan 3 ay önce başlanıyo ve ilk 3 ayda devam ediliyor bende incir yiyorum hatta bugün ki inciri yemeyi unuttum bari yiyim birazdan

*ne_desem_bilmem...6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*oslemtugba............14 Mayıs

*yebese..................15 Mayıs..........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*moonspell_ ...........17 Mayıs..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)

*ahhsen.................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor

*pinars...................20 Mayıs

*MERVEDUMAN......27 Mayıs..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)

*ZHRMSTF............27 Mayıs..........26 yaşında / 7 aylık evli / ilk bebegini bekliyor

*ysmn1096...........28 Mayıs

kızlaar bu arkadaşlardan herhangi birini başka topikte gören haber alan var mııı hiç sesleri çıkmıyooo

moonspell adet oldun kayboldun aşk olsuun sanaaaa

cemre sen nerelerdesin ya nasıl oldun merak ediyorum seniiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
ben kürtaj olmadım cnm ben 31 haftalık doğum yaptım doğumdan 10 gün sonra bebeğimi kaybettim şuan 8 ay bitti, doktorlar 1 sene dedi ama ben daha fazla beklemek istemiorum

anladım canım benim vucudunu hazır hissediyorsan bencede bekleme zaten 8 ay yeterli bi süre gibi geldi bana da hakkında hayırlısı olsun Allah bir daha da yaşatmasın kimselere tabiki

kızlar ben bu ay erteledim sonuçları bide perinatolojiye göstermek istiyorum..

Kızlar size sormak ıstedıklerım var benı bu konuda aydınlatırmısınız

Eşim temmuzda gelecek sark görevini yapıyor bende temmuz bası reglı olucam yumurtlama gununde burda olsun ıstedım 15 gun yanımda olacak birdahakı ızın 3 ay sonra fln olacak

Sımdı geleyım sormak ıstedıklerıme ben bu hafta kadın doguma gıttım rahım temız yumurtaların temız dedı hormon testı fln yaptı hepsı guzl cıktıhamıle almana engel bır durum yok dedı bana folıbol yazdı ona basladım benbır kac yerde duydum sogan kuru yapıyolarmıs bu ne ıse yarar ve nezaman yapmam lazım ve kecı boynuzu pekmezının spermlerı hareketlendırdıgını duydum ama kecı boynuzu ozude varmıs o ne işe yarıyor bunlar nasıl kullanılacak kac kasık ıcılecek esıme ıcırecegım geldıgı gıbı bende ıcmelımıyı cok soru sordum kusura bakmayın ama hepsı aklıma takıldı

Canım soğan kuru kist olanlar ve adet duzensizligi olanlar yapıyorlar. Senin herşey temiz çıkmış bence yapmaya gerek yok.

Çörek otu bal tarçın karisimi var. Yumurtaları daha iyi çalıştırıyor ve hamilelik ihtimalini artırıyor. Senin onu yapmani tavsiye ederim. Adetin 2. Günü başlıyorsun ve 12 gün yapıyorsun. Netten ayrıntılı tarife bakarsın.

Eşin ise geldiğinde değil şimdiden içmeye baslasin bence keçiboynuzu pekmezini. Pekmezi her gün yatmadan önce bir çay bardagi yada yarım çay bardagi , yada bunu sulandirarak icsin. Gelmeden baslasin ki, günlük değil yavaş yavaş artırıyor sperm sayısını. Geldiginde devam etsin tabi.

Sende iç yarari olur mutlaka.

Geldiginde 2 Güne bir ilişki yasayin. O gece banyo yapma sabah yap, ve yerinden hiç kalkma. Keşke 3 hafta kalabilme ve 3 hafta calissaniz. 2 adet dönemi arası için hiç boş kalmamis olur ve ihtimal daha da artar. Benim öyle olmuştu

Corekotu kuru senin yumurtalarını normalden fazla çalıştırdığı ve keçiboynuzu da sperm sayılarını artırdığı için hamilelik ihtimalin artar.

Inşallah yararlı olur.

Ay canım ne guzel ayrıntılı ayrıntılı yazmıssıntesekkur ederım hayırlısı bakalım ben ılskıden sonra sılkeleme yontemı duydum bır kac esıme onu denetcem bacakları yukarı dıkıp sallıyorus hafıf belı kaldırmak onemlıymıs esımı razı ettım bır kac kez yaparım hep ugarasmam dedı çörek otune baslayım ben ozaman ay valla herseyı arastırıyorum esım dagda ya bulamazkı kecıboynuzu pekmezını ama ben genede bır sorayım bır gun bos gececez bır gun ılıskı ama bazen arka arkaya degerlendırız uff zaman kısıtlı son ılk hafta reglı sonrakı ıkı hafta burda olcak son hafta yanımda olmuycak donecek artık ksımet ya arkadasım bır kerelık ılıskıyle hamıle kaldı Allah aratmasın hayırlı zamanda nasip etsın ovulasyon testıde alayımmı sence canım sen aldını ovulasyon testı

Sperm kalitesi için 2 güne bir tavsiye ediyorlar ama bazen günlükte girebilirsiniz tabi.

Ovulasyon testi bence almanya gerek yok, çünkü zaten ayın en verimli günlerini beklemeden 2 güne bir ilişki yasayacaksiniz gerek yok.

Bizde tatilden 1 hafta önce döndük. 2 haftalığına gitmiştik. Giderken hasta olacak diye çörek otu kuru yapıp kavanoza koymuştum orada başlarım diye. Ama hasta olamadım bir türlü. Sonra öğrendim ki hamileyim

Esinde gelmeden alabilirse iyi olur yoksa gelince baslarsiiz artık.

Bızde bır hafta tatıl yapcaz bır hafta evımızde gecırıycez gercı bn bır hafta ızınlı olcm olsun saat 5 te evde oluyorumovulasyon testı hıc almayım ozaman ben bu ay soğan kuru yapayım bklm bır ay deneyım sonrakı ay esım burda olck ya yaparım ya yapamam tatılde olcaz ya ozamanda cörek otu yaparım bır kavanoz senın gıbı alırım yanıma bır kovanozda kecı boyunuzu pekmezı ozu olayım o daha etkılı herhelde ozu ya :)

Bebeklere fln bayılıyorum ya karsı blokta bır yasında kız cocugu var balkondan gordukce ısırasım gelıyor analık duygularımda cok kabardı

Ben burdayım canım ılk sayfadakı lısteye benıde eklemıssın tesekkur ederım

rica ederim ne demeeekkk :)
sordugun sorulara arkadaş bayaga açıklayıcı bilgiler vermiş sagolsun

benimde hiçbir sorunum yoktu yine de sogan kürünü bi ay denedim hem rahimi temizleyici etkisi varmış iyi olur dedim...sende deneybilirsin sogan küründen hemen sonra hamile kalanlarda var:)

inşallah uhubbike inşallahh :)

anladım canım benim vucudunu hazır hissediyorsan bencede bekleme zaten 8 ay yeterli bi süre gibi geldi bana da hakkında hayırlısı olsun Allah bir daha da yaşatmasın kimselere tabiki

tamamen hazır hissediyorum olursa çok daha ii olucam inşallah :)

aaaaaa o nerden çıktı yaa nasıl umudum yookkk
okumamış olayım bu yazıyııııı
neydi bizim sloganımızzzzz kırmızıyı görene kadaaarr umuda devaaaaaaammmmmmmm

cnm yaaa inşallah zaten akşama kadar wcye gidip geliorum varmı die bakalım yarın akşama kadar bişi olmazsa yarın test yapcam çünkü yarın kesin kırmızıların gelmesi lazım normale göre :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…