- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
- 198
ben takvime göre yapıyom 1i gösteriyo sen yakaladınmı kırmızıyı
yok henüz yakalamadım ama geçen ay adetin 19.günü pozitif olmuştu 20 de pozitfti hatta..
bugünse adetimin 18. günü bakalım yapıyorum öyle :))
su içmeden durmana gerek yok ki ben hiç dikkat etmiyordum saatlerine bile inanır mısın ama ovü günü kırmızı çizgiyi hep yakalıyordum siparişimi verdim iki güne benimkilerde elimde olur yine başladı maraton hayırlısıyla inşallah gelsin bebişler..
ya testin prospektüfünde yazıyo bi de nerde okusam öyle su idrarı seyrelttiği için düzgün çıkmayabiliyormuş...
hatta buna dikkat etmeyip o ay çift çizgiyi yakayamayan çok kişi olmuş sonra dikkat edince yakalamışlar :)
uğraşıyoruz işteee yaa en güzeli olsun diyoruz rabbim karşılıgını tez zamanda versin inşallaaaahhh :)
canım hasta oldum bende bugün maalesef :/
yalnış hatırlamıyorsam bu 3.ayın bence vucudun daha yeni alışıyordur eminim sabır ve umutlaaa bekleye devam ediyoruz sakın keyfini bozma emii streste yapma benim resmen agustosda bir yıl olcak hala beklemeye devaaamm :)
yeni bat ını söylersen güncelleyelim arkadaşım inşallah son bat ın olur
kızlar bu ay evlilik yıldönümümüz var ikinci yılımızı deviricez kısmetse eşime çok güzel bir pasta yapmak istiyorum var mı önerisi olan?
ben pasta keki tarifini nette bulmuştum şimdi tam aklımda deil maalesef arasına krem şanti üstüne de çikolata sosunu kendim yapmıştım ben meyve çok sevmiyprum pastada ama üstünü süslemede çok az kullanmıştım :)
Bu arada tebrik ederim nice senelere huzurla ve bebişle inşallaahh
Slm kızlarrr :) bnm iki günüm kaldı ve çok stresteyim şuan pekk belirti yok sadece adet öncesi yoğun akıntım olurdu şuan yok daha akıntı ama ağrılarım vardua edin nolurrrr
inşallaahh inşallaaahhhhhhhh müjdeyi verirsin ve senden habersiz şuan sana tutunmuş bi minigin vardııırr
Benimde 5 gün kaldı ve merak içindeyim. Karnım kocaman şişti midem yanıyor ve bel ağrım var ama bekliyorum adetim gelmesin istiyorum :18: Rabbim bizede nasip etsin inşallah
gelmezz inşallaahh adetinnnnn ayyy hadi inşallaaahh bu ay müjdeler bol olucak nasipseee
ozgeden haber var mı kızlar?hsg cektirmş mi nasılmıs merak ettim
bizde dün keçiboynuzu kürüne başladık.biraz geç oldu galiba ama batıma kadar 20 gun anca oluyor..hayırlısı artık.onun dısında ezcaneden keçiboynuzu özüde aldım onu ikimiz kullanıyoruz.incirde aklımda onuda alıcam ins.birde folik asit kullanayım diyorum hamilelikten once cok kullanılması lazımmıs
özge dün çektirdi bi tüpü tıkalıymış açmışlar bayaga acımış zorlanmış ama çektirdigi için memnun eger gerekliyse kimse geciktirmesin diye de tavsiye etti:))
folik asite bence de başla hamile kalmadan 3 ay önce başlanıyo ve ilk 3 ayda devam ediliyor bende incir yiyorum hatta bugün ki inciri yemeyi unuttum bari yiyim birazdan