Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

cnm yaaa inşallah zaten akşama kadar wcye gidip geliorum varmı die bakalım yarın akşama kadar bişi olmazsa yarın test yapcam çünkü yarın kesin kırmızıların gelmesi lazım normale göre :44:

anormal bi durum olurdaaa gelmez inşallah sende test sonucun pozitif haberleri ile dönersiiiiiiiiinnnnn

hakkında hayırlısı olsun daa o dediğin ne oluyor ben biraz cahilim de bu tıbbı konularda
canım bende pıhtılaşma var. kadın doğum dr. kalp damar cerrahisine yonlendirdi işi sağlama almak için kalp damar cerrahiside hematolojiye yönlendirdi, hematoloji dr. bişeyın yok dedi.benim akıl iyice karıştı. forumdaki bazı arkadaşlar perinatolojiye git bide dedileri perinatolojide riskli gebelikleri takip eden bölüm oluyo bide ordan fikir alayım dedim bakalım ne olacak. kadın doğum dr. ve kalp damar cerrahisi gebelikte iğne kullanmamı soyledi hematolog istemedi.bakalım perinatolog ne diyecek...uzun oldu ama kusura bakma canım...

Bende bebekleri çok seviyorum. Ama zamanı bekledim hep. Sınavdan sonra doğum olacak şekilde. Çok şükür oldu. Ocak 20 gibi olacak dogumum inşallah.

Rabbim aratmasin isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Kızlar herkese merhabalar,
kaç gündür yoğunluktan giremedim topiğimize boş zamanlarımda geçmişi okuyarak siz yetişeceğim.Nasılsınız, dün reglim bitti yeni bir ay yeni bir umut beni bekliyor ...

29 haziran canım

Selam güzel anne adayları, hepinizi göbüşü bebekle dolsun inşaallah dualarımdasınız unuttum sanmayın

günaydınnnnn canlarrrrr :) nasılsınız bakalım ? ben iiyim bugün benim doğum günümmmmmmm 28 e giriyorum ve bu akşama kadar bişey olmazsa akşam test yapıcam inşallah ALLAHIM en güzel hediyemi gönderir bana dua edin öpüorummm :)

Ayy ne kadar guzel ya insallah hayirlisiyla bugun ogrenirsin bebegini Rabbim gonlunun muradini versin canim dogum gunun de kutlu olsun ailenle sevdiklerinle ve bebisinle insallah hayirli omurler

Ayy ne kadar guzel ya insallah hayirlisiyla bugun ogrenirsin bebegini Rabbim gonlunun muradini versin canim dogum gunun de kutlu olsun ailenle sevdiklerinle ve bebisinle insallah hayirli omurler

güzel dilekleri için çok saol cnm bnm öpüorum

Bende bebekleri çok seviyorum. Ama zamanı bekledim hep. Sınavdan sonra doğum olacak şekilde. Çok şükür oldu. Ocak 20 gibi olacak dogumum inşallah.

Rabbim aratmasin isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Amın canım ıns. bende erteledım kpss var dıye bıde eşimin şark görevi var dıye bakalım artık nasip biizimde hayırlısıyla bır bebeğimiz olur ıns

Allah gonlune göre versın canım dularım senınle bu araa doğum gunun kutlu olsun

yok estg daa bayaga dolandırmışlar seni inşallah ciddi bi sorun çıkmaz da hayırlısı ile tez zamanda kavusursun miniginee

adet döngünün kısa olanlara özeniyorum benim 32 ile 35 gün arasında degişiyo resmeenn
şuan yeni adet oldugun için insan ister istemez durgun oluyo seni anlıyorum ama senin dedigin gibi rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir ve o zaman geldiginde hepimize nasip edecektir inşallah :)

Kızlar herkese merhabalar,
kaç gündür yoğunluktan giremedim topiğimize boş zamanlarımda geçmişi okuyarak siz yetişeceğim.Nasılsınız, dün reglim bitti yeni bir ay yeni bir umut beni bekliyor ...

merhabaa moonspell nerelerdesin kaç kere seslendim sanaaa
hatta sitem bile ettim adet oldu bizi unuttu diyeee
hadi yeni ayın hayırlı olsun miss gibi bi ayın sonunda bebişin seninle olur inşallaaahh

29 haziran canım

güncelledim inşallaaaaahhhhhh son bat ın olur

Selam güzel anne adayları, hepinizi göbüşü bebekle dolsun inşaallah dualarımdasınız unuttum sanmayın
amiinnnnnnn ecmaiin n :)
bizi unutmamana sevindim eflaliiimmmm nasılsın :)
bebiş nasıl bakalım

Gunaydin hanimlar hayirli guzel haberlerle dolu hafta sonlari diliyorum herkese

Günaydıın sana da mutlu haftasonları umarım hepimiz için keyifli olur

Dogum günün kutlu olsuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin veeeeeeee bugün kiii en güzel hediye içinde seninle hayata tutunan minigiin olsunnn

Soğan kürüne regli bıtıncemı baslanıyor kaç gün içiliyor

Son düzenleme:
Merhaba kızlar :)
Nasılsınız ben bu aralar bayaga keyifliyim sebebsiz hemdeeee :))
rabbim bozmasın

dün gece sabaha karşı yattım güya sabah doya doya uyucaktım 8 bucukta arkadaş aradı bana gelicekmiş 10 bucukta sende olurum dedi halaa yooookkkk
aslında biraz bozuldum gelmedi de haber de vermedi aradım açmadıııııı amaaa yine de keyfimi bozmak istemiyorum güzel bi hava ve güzel bi güünnn

Gunaydın canım bende kahvaltı ettım cay keyfı yapıyorumyarın sabah arkadas kahvaltıya gelcek aksam uzerıde kısır yapıcaz

Bugun temızlık yapacam ıns totomu kaldırabılırsem

Soğan kürüne regli bıtıncemı baslanıyor kaç gün içiliyor

normalde saraçoglu adetten sonraaa 7. gün diyo ama ben kistim yoktu hamilelik için yapıcaktım ve yumurtlama öncesine denk gelsin diye adetin başlangıcından itibaren olan 7.gün içmeye başladım...

kk da bu konu ile ilgili bi topik var ve genelde herkes adetin 7.günü başlıyo ama yine de tercih senin diger türlü de yapsan olur yani:)

Gunaydın canım bende kahvaltı ettım cay keyfı yapıyorumyarın sabah arkadas kahvaltıya gelcek aksam uzerıde kısır yapıcaz

Bugun temızlık yapacam ıns totomu kaldırabılırsem

bende çayyyy keyfi yapıyoruummm baktım gelecegi yok bi cay doldurdum geçtim pc nin karşısınaaa

ohhhh en iyisini yapıyorsun benimde epeydir canım kısır cekiyor yaaa size mi gelseeeeemm

Tamam ben bır arastırayım tatlım sagol
bende çayyyy keyfi yapıyoruummm baktım gelecegi yok bi cay doldurdum geçtim pc nin karşısınaaa

ohhhh en iyisini yapıyorsun benimde epeydir canım kısır cekiyor yaaa size mi gelseeeeemm

Gel valla kısır partısı yapalım kocamda yok yalnız yasıyorum sıkılıyorum evde canın sıkıldıkca cık gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…