yok estg daa bayaga dolandırmışlar seni inşallah ciddi bi sorun çıkmaz da hayırlısı ile tez zamanda kavusursun miniginee
adet döngünün kısa olanlara özeniyorum benim 32 ile 35 gün arasında degişiyo resmeenn
şuan yeni adet oldugun için insan ister istemez durgun oluyo seni anlıyorum ama senin dedigin gibi rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir ve o zaman geldiginde hepimize nasip edecektir inşallah :)
merhabaa moonspell nerelerdesin kaç kere seslendim sanaaa
hatta sitem bile ettim adet oldu bizi unuttu diyeee
hadi yeni ayın hayırlı olsun miss gibi bi ayın sonunda bebişin seninle olur inşallaaahh
güncelledim inşallaaaaahhhhhh son bat ın olur
amiinnnnnnn ecmaiin n :)
bizi unutmamana sevindim eflaliiimmmm nasılsın :)
bebiş nasıl bakalım
Günaydıın sana da mutlu haftasonları umarım hepimiz için keyifli olur
Dogum günün kutlu olsuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin veeeeeeee bugün kiii en güzel hediye içinde seninle hayata tutunan minigiin olsunnn
Tamam ben bır arastırayım tatlım sagol
Gel valla kısır partısı yapalım kocamda yok yalnız yasıyorum sıkılıyorum evde canın sıkıldıkca cık gel
evet ya sorma hemde nasıl dolandım... inşallah çıkmaz...olacak belli zaten en fazla iğne kullanıcam sadece üzerime dşeni yapayım diye uğrasıyom...
he yaa topikceee gün mü yapsaak
nerde oturuyordun sen bu arada hangi şehir yani mahsuru yoksaa
evet ya ondan haklısın sonra bişey oldugunda ihmal falan olursa insan iki kat üzülüyor biz elimizden geleni yapalım takdir mevlanın inşallahh
Amın canım ıns.bende erteledım kpss var dıye bıde eşimin şark görevi var dıye bakalım artık nasip biizimde hayırlısıyla bır bebeğimiz olur ıns
Allah gonlune göre versın canım dularım senınlebu araa doğum gunun kutlu olsun
yok estg daa bayaga dolandırmışlar seni inşallah ciddi bi sorun çıkmaz da hayırlısı ile tez zamanda kavusursun miniginee
adet döngünün kısa olanlara özeniyorum benim 32 ile 35 gün arasında degişiyo resmeenn
şuan yeni adet oldugun için insan ister istemez durgun oluyo seni anlıyorum ama senin dedigin gibi rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir ve o zaman geldiginde hepimize nasip edecektir inşallah :)
hadi yeni ayın hayırlı olsun miss gibi bi ayın sonunda bebişin seninle olur inşallaaahh
bebiş nasıl bakalım
Dogum günün kutlu olsuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin veeeeeeee bugün kiii en güzel hediye içinde seninle hayata tutunan minigiin olsunnn
Edirnede yasıyorum sen hangı sehırdesın?
inşallahhhhh cnmmm ALLAHIM hepimize yaşatsın inşallah tez zamanda :)
Selam kızlar, nasılsınız?
Selam kızlar. Uzun zaman oldu girmeyeli. Bat 6 mayisti ve adet oldum maalesef( şimdi de yeni batı bekliyorum geldi gibi zaten sabah kırmızı kahve öncü birlikler:)
Adet bitiminde kontrollerimi olup diğer ay aşılama seruvenimiz başlıyor bizim. Uhibbuke listeden çıkarabilirsin canım çünkü iki ay beklemedeyim
ooo birimiz türkiyenin bir ucu digerimiz öbür ucu :)
bende mardindeyim
amiinnnn cümlemize inşallaaahh
merhabaaa derinim :)
kendime adıma gayet iyiyim keyifliyim sen nasılsın???
oooo bizz senin önce ki adetin hakkında bilgi vermeni beklerken sen yeni adetten bahsediyorsun maşallaaahhh :)
hakkında hayırlısı olsun inşallaaahh
ama neden listeden niye çıkıyorsun anlamadım 2 ay ne bekliceksin ki
merhabaaa derinim :)
kendime adıma gayet iyiyim keyifliyim sen nasılsın???
Ne bilim canım bu aşılama sürecinde uğramazsam bu kız hayırsız demeyin diye:)) Sorma adetimi haber veremedim çünkü biraz sıkıntılar vardı pek girmedim siteye.
Sen nasılsın var mı gelişme? Listeye.baktım da hamisler artmış maşallah Allah bin bereket versin:)
uhi miiiiii ay sevdim ben bu ismi pek bi havalıUhi'm kasık ve bel ağrım dışında iyiyim canım. Bir yandan ders çalışıyorum.
Yani çalışmaya çalışıyorum desem daha doğru
Ay bir de uykuluyum ki sorma gözümü zor açıyorum
uhi miiiiii ay sevdim ben bu ismi pek bi havalı
Alah zihin açıklıgı versin derinim sende çalışma azmi bende de olaydı keşkeeemmm :))
bende dün gece sabaha karşı yattım güya sabah uyku keyfi yapacaktım ama olmadı şimdi uyku anlamında iyiym ama ders çalışasamım yok bi de bu saat oldu çay da suydu bi dünya içtim bakalım test ne olacak
bebiş nasıl bakalım
Ne azmi kız yusuf yusuf olduğum için çalışıyorum
Alttan dersim bu ve normal dersimle çakışıyor hiç giremedim.
Sınavda apışıp kalmak istemiyorum
Kız aslında dün akşam da 10 gibi yatıp bu sabah 9'a kadar uyandım
Uykusuz değilim güya yani
İnşallah canım,çok yoğundm eve gelincede yemek fln hemen uyuyodum.öyle işte cnm bakalm şimdilik ayın başı oldugundan çok rahatım :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok yookk ben ikimize de güveniyorum sınavlarımız güzel gecicek:)))
ayy bu uykuuulu haller hayra alamet olmasııınnn yani inşallah olsun anlamındaa
Ay ne bilim kız :)))
Valla ayakta uyuyorum. Özellikle ders çalışırken daha da bastırıyor :)
ayyy hadi inşallaah bat a kaç gün vardı senin :))
ayy ne heyecanlı yaa
4 gün var canım. Hem bat hem evlilik yıldönümüm :)
Aslında ben bu uykulu halimi ilaca bağlıyorum :)
Bakalım sonucu ne olacak.
Sınavları atlatayım da ben gerisi önemli değil.
Artık dinlenmek istiyorum :)
çifte mutluluk yaşarsın inşallah yaaa ne güzel olur oyyyy :))
sınavlar geçicek ve bizz çoook daha güzel günlere gelicez :)
ya farkında mısın kimsecikler ugramıyo topigeee
nerde bu hatunlar yaaaa
İnşallah canım.
Bu dönem çok yordu beni. Bitsin de dinleneyim artık.
Evet tatlım farkındayım.
Topic baya durgun bugünlerde.
Hadi bugün haftasonu da son zamanlarda hep böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?