4 gün var canım. Hem bat hem evlilik yıldönümüm :)
Aslında ben bu uykulu halimi ilaca bağlıyorum :)
Bakalım sonucu ne olacak.
Sınavları atlatayım da ben gerisi önemli değil.
Artık dinlenmek istiyorum :)
Çok iyi haber bu günleri değerlebdir ben iğneden sonraki 36.saati kaçırdım ama ertesi sabah bu sabahı değerlendirdim hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) unutmam canım bu aralar bulantım çok sabah giriyorum ocak annelerine ateş ölçme sayfasına bakıyorum hemen geçmişi okumak zamanımı alıyor sonra daha girmiyorum pc başında çok zaman geçirecek halim enerjim yok bu dönemde, inşallah bir ay sonra daha iyi olurum:) bebişde iyi canım kalp atışını görmüştük hamdolsunyok estg daa bayaga dolandırmışlar seni inşallah ciddi bi sorun çıkmaz da hayırlısı ile tez zamanda kavusursun miniginee
adet döngünün kısa olanlara özeniyorum benim 32 ile 35 gün arasında degişiyo resmeenn
şuan yeni adet oldugun için insan ister istemez durgun oluyo seni anlıyorum ama senin dedigin gibi rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir ve o zaman geldiginde hepimize nasip edecektir inşallah :)
merhabaa moonspell nerelerdesin kaç kere seslendim sanaaa
hatta sitem bile ettim adet oldu bizi unuttu diyeee
hadi yeni ayın hayırlı olsun miss gibi bi ayın sonunda bebişin seninle olur inşallaaahh
güncelledim inşallaaaaahhhhhh son bat ın olur
amiinnnnnnn ecmaiin n :)
bizi unutmamana sevindim eflaliiimmmm nasılsın :)
bebiş nasıl bakalım
Günaydıın sana da mutlu haftasonları umarım hepimiz için keyifli olur
Dogum günün kutlu olsuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin veeeeeeee bugün kiii en güzel hediye içinde seninle hayata tutunan minigiin olsunnn
selam kızlarbugün doktora gittim. yumurtalardan büyüyen iki tanesinin birisi çatlamaya uğraşıyodu:) diğeri daha çatlamamış ama o da yakında çatlar dedi. diğer yumurtalar da önceki baktığına göre çok hızlı bi büyüme göstermemiş ama büyümüş yine de. düşündüğüm gibi riskli bi durum olmayabilir gidişat öyle görünüyo dedi doktor. eğer aşırı kasık karın ağrın olursa, mutlaka gel dedi. olmassa da bi hafta sonra gel ne duruma gelmişler bakalım dedi. durum bundan ibaret... haber verim dedim.
:) unutmam canım bu aralar bulantım çok sabah giriyorum ocak annelerine ateş ölçme sayfasına bakıyorum hemen geçmişi okumak zamanımı alıyor sonra daha girmiyorum pc başında çok zaman geçirecek halim enerjim yok bu dönemde, inşallah bir ay sonra daha iyi olurum:) bebişde iyi canım kalp atışını görmüştük hamdolsun
ne güzel haberler sevindim senin adına cemrem :)
hadi bu günleri iyi degerlendir:)
benmde bugün 20.gün ama hala pozitifi görmedim ovu de bakalım hayırlısı :)
oohh ohh ne güzel kucagına alacagın günlerde gelicek :)
bol bol dinlen keyif yap bence ne güzel yaa içinde atan başka bi kalple nefes alıp vermekkk
bizi de unutma arada ugra bu ara zaten topigimiz bayaga sessiz sakin sıcaktan kimse tek kelime edemiyor
ikimiz içinde güzel bi tatil olcak sınav sonrası :)
evet topik durgun herkeste bi yogunluk var son dönemdee hadi hayırlısı :)
inşallah bat zamanlarında herkes peşpeşe verir müjdeyi :))
evlilik yıldönümü için planlar yapıyor musun derinim :))
Gorursun ins. Arkadasiimmmmne güzel haberler sevindim senin adına cemrem :)
hadi bu günleri iyi degerlendir:)
benmde bugün 20.gün ama hala pozitifi görmedim ovu de bakalım hayırlısı :)
oohh ohh ne güzel kucagına alacagın günlerde gelicek :)
bol bol dinlen keyif yap bence ne güzel yaa içinde atan başka bi kalple nefes alıp vermekkk
bizi de unutma arada ugra bu ara zaten topigimiz bayaga sessiz sakin sıcaktan kimse tek kelime edemiyor
selammm kızcelerimmmm Nasılsıniz bakalım♡ ♥ ♡ ♥
valla arkadaşım dün çok durgundum, dalgındım, gergindim ilişki falan da olmadı o moralle zaten. bugün de kasık ağrım aynı oturup kalktıkça var, artmadı hafif hafif oluyo. yarına kadar artmassa ağrım inşaallah büyümüyorlardır dicem ama, pek de emin değilim. bu bilinmezlik çözümlenmeden ben pek rahatlamıcam sanırım.
çektir yaa, sonu güzel olsun inş. korkma bence. ben de korkuyodum ama bebek isteği daha ağır bastı bu yaz ben de çektirmek istiyorum.
bana da çatlatma iğnesi yapmadı, diğer yumurtaları da besler iğne, riskli bi durum yapamayız dedi. beklemekten başka çare yok dedi.
evet canım. doktor da çok enteresan bukadar çok yumurta nasıl oluşmuş, bal peteği gibi olmuş yumurtalığın dedi( klomeni günde iki tane içmiştim. demekki benim yarım ya da 1 içmem gerekiyomuş. duan için Allah razı olsun arkadaşım. moral falan kalmadı valla bende. oysaki dün ne hevesle gitmiştim doktora.
Merhaba uhibbuke nasilsin? Ben bu sabah tahlil yaptim ve negatif cikti.sali gunu doktora gidecegim nasipse.muhtemelen söktürücü kullanirim yeni bat veremiyorum maalesef.adet olunca uzulmeyin nolur en azindan adet olabiliyorsunuz, bu pko zor is bazen oluyor bazen olmuyor iste
Ay hadi inşallah heyecandan unutmazlar :)
olsun küçücük mincik bi pasta molası ver bariPek sayılmaz tatlım sınav dönemim malesef
ayy sende hakkaten her ay yeni bi aksiyon var yaa :) bu iyi mi kötü mü bilemedim cemrecim ama inşallah bu sıkıntılı süreci rahatca atlatırsın yaaGorursun ins. Arkadasiimmmm
Benim de umarim kist olusmaz bu ay. Cok yum. Oldugu icin. Kasiklarim hafif hafif agriyo. Ates basiyo cok, yumurtalardan sanirim. Oyle iste. Bakalim bu ay ne olcak. Her ay bi suprizle erken oluorum ya,bu ay da oyle olcak mi bakalim:) eger dun catladiysa ilk yumurtam 14unde hastalanmam lazim mantiken.
'arkadaşlar bi tanıdık dün muhabbet sırasında hamileliklerini nasıl anladıgını anlattı idrarını şeffaf pilastik bi kaba yapıyormuş tuvalette bi köşede bırakıyımuş daha sonra dört beş saat bekletip bakıyormuş eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş hamile arkadaşlar lütfen bi deneyin bizede bildirin bakalım ne kadar doğru' kızlar ben bunu başka bi formda buldum lütfen topiğmizin hamileleri deneyip bize bilgi verebilir mi???
hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızzz :) malesef ben ii değilim iyi haberlerle gelmedim batım bugün dün test yaptım ama negatif çıktıama hala adet olmadım ve hiç olacak gibi de değilim belirti hala yok. karnım belim ağrıyo sadece biliosunuz o belirtiler hem hamileliğin hem adetin belirtileri. bu ay ben geç yumrtladım adetimin 20. günü doktora gittim yumrtan vardemişti ondan mı adetim gecikti acaba ayrıca troid hastasıyım tiroidmi adetimi engelliyo bilemedim. normalde batımdan iki üç gün öncesinden akıntılarım başlardı ve ben adetimin geciktiğini hiç bilmem erken olur geç olmazdı ne yapcam bilemedim yardım edin
iyiyim hamdolsun umarım sende daha iyi olursun
bence söktürücü kullanmak için erken...illa olucak diye bişey yok ama ihtimalleri degerlendirmek lazım ki battan sonra bence en az 10 gün beklenmeli tabi yine de sen blirsin...doktora git bakalım o ne dicek sana hakkında hayırısı olsun yaa
ayyyy müjde olsunda varsın geç söylesinler
olsun küçücük mincik bi pasta molası ver bari
ayy sende hakkaten her ay yeni bi aksiyon var yaa :) bu iyi mi kötü mü bilemedim cemrecim ama inşallah bu sıkıntılı süreci rahatca atlatırsın yaa
bi daha doktora gidiceksin dimi?
gebelik testi ile 5 dk da ögrenmek varken bu kadar uğraşmak niye onu anlamadım ben yaa:44::44:
hakkında hayırlısı olsun tabi ki ama bat ın daha bugün daha gecikmedi kiii sen sebebler arıyorsun kendinee ?
bence umutsuzluga kapılmak için çok erkennnn
kırmızıları görene kadar umuda devaaamm
cnm yaa ne düşüneceğimibilmiorum bakalım kısmetsalı tiroidim için kan vercem biide kandan baktırıyım bari olmazsam adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?