Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım ya bişi sorcam adetimin 4. günü bugün hormon testi yapılır mı sence? adetin 3. günü demişti doktor ama haftasonuna denk geldi, özelde de devlettede randevu bulamıyorum ya napsamki

canım ya bişi sorcam adetimin 4. günü bugün hormon testi yapılır mı sence? adetin 3. günü demişti doktor ama haftasonuna denk geldi, özelde de devlettede randevu bulamıyorum ya napsamki

Merhaba canım. En doğru 2. ve 3. gün çıkıyor diye biliyorum. 4. gün bakmayabilirler bile. Öyle okumuştum.

ne güzel canım sorun olmamasına sevindim, o iki yumurtanda çatlasın ikiside döllensin inşaallah

inşallah canım, sizde yaşayın bu güzel duyguyu inşallah tez zamanda, çok keyif yapamıyorum:) oğluşda var malum çok yoruluyorum hep uykuluyum yorgunum ama geçecek inşallah canları sağolsun arada uğrarım canım

yapılır canım 4.gün yaptırmıştım ben sıkıntı olmuyo yaptır bence sabah erken gitmen lazım ama 12 den sonra bakmaz dr

günaydın kızlar ve hayırlı haftalar herkese cok mutlu bir hafta olsun herkes için..Biz de çalışmalara başladık ovü testlerim gelmedi hala onları bekliyorum ama yumurta ağrım olurdu benim henüz bişey hissedemedim geç yumurtlayabilirim ya da hiç yumurtlamam belki bilmiyorum artık kısmet herşey hayırlısı Allah'tan..

cemrecim inşLLh olumlu sonuç alırsın yumurta geliştirici haptamı aldın genelde yumurta fazlalığı ondan oluo yumrtaları gördüktrn sonra mı çatlatma vurdu doktor?
klomen kullandım günde iki tane canım. vücut çok cevap vermiş ilaca, ondan böyle oldu yani. çatlatma iğnesi vurmadı kendiliğinden çatlamasını bekledik. çatlatma iğnesi de besliyomuş çünkü, doktor vuramayız dedi. ultrasonla baktığında gördü çatlamaya çalıştığını yumurtanın. bi sıvılanma var yumurtanın etrafında çatlamak üzere yumurtan dedi.

canım sıkma canını. benim de beklediğim tarihten hep erken geliyo son zamanlarda mesela. bünye bazen böyle oyunlar yapıyo. doktora gidip değerlerine bi baktır bence.

cumartesi gittiğmde bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi, ne durumdalar diye. enteresan bi durum var mı acaba diye bakçak doktor. ama ben cumartesiyi beklemicem. perşembe ya da cuma gitmeyi düşünüyorum canım.

cumartesi gittiğmde bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi, ne durumdalar diye. enteresan bi durum var mı acaba diye bakçak doktor. ama ben cumartesiyi beklemicem. perşembe ya da cuma gitmeyi düşünüyorum canım.

canım iyi düşün iyi olsun inşallah sorun çıkmaz inşallah çatlayan yumurtaların döllenir insan kendini dinleyince ne kadar çok sıkıntı çıkıyor dimi bebek olayı yokken hiçbişeyden haberimiz yoktu yumurta neymiş çatlama neymiş bilmezdik biz istedikçe sorun çıkıyo sürekli bu da bizim sınavımız Allah daha fazla bekletmesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..

amiiinnn hepimizin yüzü gülsün arkadaşım
ben korunmayı bırakınca hemen olcak sanmıştım şimdi düşününce çok komik geliyo o halim:)))

Günaydın diyen herkese günaydınlarrr

Güzel ve hayırlı bir gün ve hafta olur inşallah

20.gun yumurtası olanlar adet siklusunuz kac gun?

ben geçen ay 19 gün yumurtladım 34.gündü sanırım adet oldum...
bu ay dün 20.gündü hala yumurtlamamıştım :)
yani adet en az 32-35 sürüyo :)

bana da 3.gün dediler randevu bulamadım diye bu aya kaldı ama bence 4.güne randevu buluyorsan bi git belkide yaparla belli olmaz...
gerçi senin adet döngünde kısa ben gibi 35 gün de beklemiyorsun

Onu yapmadan olmaz zaten tatlım :)

ohhh afiyet olsun tatlı tatlı yıllarınız olsun inşallaah

günaydn arkadaşlar...bat a son beş günama umutsuz vakayım

Günaydııınnn :)
umutsuz olmaaaa rabbimden ümidi kesmek bize yakışmaz arkadaşım...
illla hayallere dalcaz diye bişey yok ama inşallah vardır diye ümit edelim :)
kırmızıyı görene kadar umuda devaaamm

Bugün biri 1'de biri 3'te olan 2 sınavımla sınav maratonum başlıyor...:18:

Allah zihin açıklıgı versiin inşallah kolaylıkla atlatırsın

hakkında hayırlısı olsuuuunnnn
en azından çalışmlara başladın bu bile büyk adım müjdeyi de tez zamanda verirsin inşallaah

hadi inşallah herşey normalde dönmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…