- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 698
yok estg daa bayaga dolandırmışlar seni inşallah ciddi bi sorun çıkmaz da hayırlısı ile tez zamanda kavusursun miniginee
adet döngünün kısa olanlara özeniyorum benim 32 ile 35 gün arasında degişiyo resmeenn
şuan yeni adet oldugun için insan ister istemez durgun oluyo seni anlıyorum ama senin dedigin gibi rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir ve o zaman geldiginde hepimize nasip edecektir inşallah :)
merhabaa moonspell nerelerdesin kaç kere seslendim sanaaa
hatta sitem bile ettim adet oldu bizi unuttu diyeee
hadi yeni ayın hayırlı olsun miss gibi bi ayın sonunda bebişin seninle olur inşallaaahh
güncelledim inşallaaaaahhhhhh son bat ın olur
amiinnnnnnn ecmaiin n :)
bizi unutmamana sevindim eflaliiimmmm nasılsın :)
bebiş nasıl bakalım
Günaydıın sana da mutlu haftasonları umarım hepimiz için keyifli olur
Dogum günün kutlu olsuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin veeeeeeee bugün kiii en güzel hediye içinde seninle hayata tutunan minigiin olsunnn
olsun küçücük mincik bi pasta molası ver bari
canım ya bişi sorcam adetimin 4. günü bugün hormon testi yapılır mı sence? adetin 3. günü demişti doktor ama haftasonuna denk geldi, özelde de devlettede randevu bulamıyorum ya napsamki
Merhaba canım. En doğru 2. ve 3. gün çıkıyor diye biliyorum. 4. gün bakmayabilirler bile. Öyle okumuştum.
ne güzel canım sorun olmamasına sevindim, o iki yumurtanda çatlasın ikiside döllensin inşaallahselam kızlarbugün doktora gittim. yumurtalardan büyüyen iki tanesinin birisi çatlamaya uğraşıyodu:) diğeri daha çatlamamış ama o da yakında çatlar dedi. diğer yumurtalar da önceki baktığına göre çok hızlı bi büyüme göstermemiş ama büyümüş yine de. düşündüğüm gibi riskli bi durum olmayabilir gidişat öyle görünüyo dedi doktor. eğer aşırı kasık karın ağrın olursa, mutlaka gel dedi. olmassa da bi hafta sonra gel ne duruma gelmişler bakalım dedi. durum bundan ibaret... haber verim dedim.
ne güzel haberler sevindim senin adına cemrem :)
hadi bu günleri iyi degerlendir:)
benmde bugün 20.gün ama hala pozitifi görmedim ovu de bakalım hayırlısı :)
oohh ohh ne güzel kucagına alacagın günlerde gelicek :)
bol bol dinlen keyif yap bence ne güzel yaa içinde atan başka bi kalple nefes alıp vermekkk
bizi de unutma arada ugra bu ara zaten topigimiz bayaga sessiz sakin sıcaktan kimse tek kelime edemiyor
ay hadi canım ya :/ napsamki şimdi tüh.. bi ay beklemek zorunda kalacağım o zaman..
canım ya bişi sorcam adetimin 4. günü bugün hormon testi yapılır mı sence? adetin 3. günü demişti doktor ama haftasonuna denk geldi, özelde de devlettede randevu bulamıyorum ya napsamki
klomen kullandım günde iki tane canım. vücut çok cevap vermiş ilaca, ondan böyle oldu yani. çatlatma iğnesi vurmadı kendiliğinden çatlamasını bekledik. çatlatma iğnesi de besliyomuş çünkü, doktor vuramayız dedi. ultrasonla baktığında gördü çatlamaya çalıştığını yumurtanın. bi sıvılanma var yumurtanın etrafında çatlamak üzere yumurtan dedi.cemrecim inşLLh olumlu sonuç alırsın yumurta geliştirici haptamı aldın genelde yumurta fazlalığı ondan oluo yumrtaları gördüktrn sonra mı çatlatma vurdu doktor?
hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızzz :) malesef ben ii değilim iyi haberlerle gelmedim batım bugün dün test yaptım ama negatif çıktıama hala adet olmadım ve hiç olacak gibi de değilim belirti hala yok. karnım belim ağrıyo sadece biliosunuz o belirtiler hem hamileliğin hem adetin belirtileri. bu ay ben geç yumrtladım adetimin 20. günü doktora gittim yumrtan vardemişti ondan mı adetim gecikti acaba ayrıca troid hastasıyım tiroidmi adetimi engelliyo bilemedim. normalde batımdan iki üç gün öncesinden akıntılarım başlardı ve ben adetimin geciktiğini hiç bilmem erken olur geç olmazdı ne yapcam bilemedim yardım edin
ne güzel canım sorun olmamasına sevindim, o iki yumurtanda çatlasın ikiside döllensin inşaallah
teşekkür ederim canım inşaallah işe yarar okadar yumurta:))
iyiyim hamdolsun umarım sende daha iyi olursun
bence söktürücü kullanmak için erken...illa olucak diye bişey yok ama ihtimalleri degerlendirmek lazım ki battan sonra bence en az 10 gün beklenmeli tabi yine de sen blirsin...doktora git bakalım o ne dicek sana hakkında hayırısı olsun yaa
ayyyy müjde olsunda varsın geç söylesinler
olsun küçücük mincik bi pasta molası ver bari
ayy sende hakkaten her ay yeni bi aksiyon var yaa :) bu iyi mi kötü mü bilemedim cemrecim ama inşallah bu sıkıntılı süreci rahatca atlatırsın yaa
bi daha doktora gidiceksin dimi?
gebelik testi ile 5 dk da ögrenmek varken bu kadar uğraşmak niye onu anlamadım ben yaa:44::44:
hakkında hayırlısı olsun tabi ki ama bat ın daha bugün daha gecikmedi kiii sen sebebler arıyorsun kendinee ?
bence umutsuzluga kapılmak için çok erkennnn
kırmızıları görene kadar umuda devaaamm
cumartesi gittiğmde bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi, ne durumdalar diye. enteresan bi durum var mı acaba diye bakçak doktor. ama ben cumartesiyi beklemicem. perşembe ya da cuma gitmeyi düşünüyorum canım.
canım iyi düşün iyi olsun inşallah sorun çıkmaz inşallah çatlayan yumurtaların döllenir insan kendini dinleyince ne kadar çok sıkıntı çıkıyor dimi bebek olayı yokken hiçbişeyden haberimiz yoktu yumurta neymiş çatlama neymiş bilmezdik biz istedikçe sorun çıkıyo sürekli bu da bizim sınavımız Allah daha fazla bekletmesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..
Günaydıııın herkeseee :)
20.gun yumurtası olanlar adet siklusunuz kac gun?
Onu yapmadan olmaz zaten tatlım :)
günaydn arkadaşlar...bat a son beş günama umutsuz vakayım
Bugün biri 1'de biri 3'te olan 2 sınavımla sınav maratonum başlıyor...:18:
günaydın kızlar ve hayırlı haftalar herkese cok mutlu bir hafta olsun herkes için..Biz de çalışmalara başladık ovü testlerim gelmedi hala onları bekliyorum ama yumurta ağrım olurdu benim henüz bişey hissedemedim geç yumurtlayabilirim ya da hiç yumurtlamam belki bilmiyorum artık kısmet herşey hayırlısı Allah'tan..
cumartesi gittiğmde bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi, ne durumdalar diye. enteresan bi durum var mı acaba diye bakçak doktor. ama ben cumartesiyi beklemicem. perşembe ya da cuma gitmeyi düşünüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?