Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

öyle yapcam cnm bakalım yarın gitcem nasip :) ii yapmışsın çatlatma iğnesi o durumda tehlikelibirden fazla yumurta çatlıyo ve tutuyo ben yaşadığım için biliorum, bu yumurtalar kiste de dönüşüyo sonra inşallah sağlam tek yumrtan kalır cnm :)

günaaaayyydddııııınnnnnn gördün mü çift çizgini şekerim:)

ayy hayır yaa göremedim halaa bugün 21.gün bakalım ne olur :)
bence 19 gün ters gibi paso su ve cay içtim ona ragmen bayaga koyuydu belkde su içmeyip dikkat etseydm o gün pozitif olabilirdi
amaaannn zaten çalışma falanda yok uzun zamandır ben bu aydan geçtim arkadaşım

bi de bu topik neden bukadar sessizleşti yaw nerde bu millet:121:

bende anlamadım yaz geldi yaa herkes firar etti :)

Günaydın diyen herkese günaydınlarrr

Güzel ve hayırlı bir gün ve hafta olur inşallah

Günaydın :)
inşallah yaaa:)

günaydınnn şekerlerrrr

kızlar bana cevaplarınızın bildirimi gelmiyo ancak topike bakınca görüyorum bana yazdığınız cevapları :97:

kızlar bana cevaplarınızın bildirimi gelmiyo ancak topike bakınca görüyorum bana yazdığınız cevapları :97:

özel msj kutun dolmuş olabilir en fazla 250 msj saklayabiliyorsun benimde bi kere öyle olmuştu :))

:) saol bebeğim iiyim hala gelen giden yok bakalım sen nasılsın kaç gün var bata

gelmesinde zateeennn :))
bende iyiyim benim bata çoook var :)
14 gün bata var ama ben yumurtlamadım da hala yani ovu testine göre :)
ve çalışma falanda yok günlerdir :)
yani ben bu ayı es geçtim :)

ozaman 19. günü ve sonraki günü değerlendirseydiniz

cnm yumurtlamamışsan umut var demektir çalışmaya başla

ewet cnm 4 mayıstı ama yok bişi bakalım :)

Bende haftasonu kasık ağrısı bel ağrısı oldu aha dedim adet oluyorum ama şimdi bişey yok arada ağrım var ama karnım mı kasık mı tam ayırt edemiyorum açıkçası:) Şu zaman bi geçsede meraktan çatlamasak

aynı durumdayım cnm bnmde aynı ağrılarım var ama bakalım hayırlısın :)

Günaydin arkadaşlar nasilsiniz ben çok mutsuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olmadı canım yaa bugün 21.gün hala çalışma yok:26:
napim nasip...bu ayı boş geçiyorum sanırım iyice boşverdik

haydaaa neden olmuyo yaw. akışına bırakıp yapaydınız bari:)) neyse hala geç kalmış sayılmassınız bence.
bizimde bile bile lades gibi. cumartesi çatlamaya uğraşıyo yumurta diyince doktor, ogünü değerlendirdik. ama dünü yine es geçtik. bakalım bugün olur inş. sözde ard arda düşünüyodum çatladığı zaman.yine düşündüğüm gibi olmadı. aman zaten bu ay benim de muallak bi durum eşimle rahim filmini konuştuk. önce çektir sen de dedi. tabi sanıyoki garibim, ciğer filmi gibi bişi. anlatınca nasıl yapıldığını boşver boşver dedi:)))

Günaydin arkadaşlar nasilsiniz ben çok mutsuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın daaaa bu ne hal ya huu

ayy bilmiyorum cemre her zaman bişey çıkıyo falan filann napim ya zorla da olmaz :)))
bende öyle diyordum çok dikkat edicem düzenli falan şaşmıcam ama nerdeeeeeeeeeeeeee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…