klomen kullandım günde iki tane canım. vücut çok cevap vermiş ilaca, ondan böyle oldu yani. çatlatma iğnesi vurmadı kendiliğinden çatlamasını bekledik. çatlatma iğnesi de besliyomuş çünkü, doktor vuramayız dedi. ultrasonla baktığında gördü çatlamaya çalıştığını yumurtanın. bi sıvılanma var yumurtanın etrafında çatlamak üzere yumurtan dedi.
canım sıkma canını. benim de beklediğim tarihten hep erken geliyo son zamanlarda mesela. bünye bazen böyle oyunlar yapıyo. doktora gidip değerlerine bi baktır bence.
günaaaayyydddııııınnnnnngördün mü çift çizgini şekerim:)
bi de bu topik neden bukadar sessizleşti yaw nerde bu millet:121:
Günaydın diyen herkese günaydınlarrr
Güzel ve hayırlı bir gün ve hafta olur inşallah
ayy hayır yaa göremedim halaa bugün 21.gün bakalım ne olur :)
bence 19 gün ters gibi paso su ve cay içtim ona ragmen bayaga koyuydu belkde su içmeyip dikkat etseydm o gün pozitif olabilirdi
amaaannn zaten çalışma falanda yok uzun zamandır ben bu aydan geçtim arkadaşım
bende anlamadım yaz geldi yaa herkes firar etti :)
Günaydın :)
inşallah yaaa:)
Nasılsın :)))
neşen daim olsun
:) saol bebeğim iiyim hala gelen giden yok bakalımsen nasılsın kaç gün var bata
kızlar bana cevaplarınızın bildirimi gelmiyo ancak topike bakınca görüyorum bana yazdığınız cevapları :97:
:) saol bebeğim iiyim hala gelen giden yok bakalımsen nasılsın kaç gün var bata
ozaman 19. günü ve sonraki günü değerlendirseydinizayy hayır yaa göremedim halaa bugün 21.gün bakalım ne olur :)
bence 19 gün ters gibi paso su ve cay içtim ona ragmen bayaga koyuydu belkde su içmeyip dikkat etseydm o gün pozitif olabilirdi
amaaannn zaten çalışma falanda yok uzun zamandır ben bu aydan geçtim arkadaşım
bende anlamadım yaz geldi yaa herkes firar etti :)
Günaydın :)
inşallah yaaa:)
ozaman 19. günü ve sonraki günü değerlendirseydiniz
özel msj kutun dolmuş olabilir en fazla 250 msj saklayabiliyorsun benimde bi kere öyle olmuştu :))
gelmesinde zateeennn :))
bende iyiyim benim bata çoook var :)
14 gün bata var ama ben yumurtlamadım da hala yani ovu testine göre :)
ve çalışma falanda yok günlerdir :)
yani ben bu ayı es geçtim :)
Senin de 4 mayıstı dimi batın
ewet cnm 4 mayıstı ama yok bişi bakalım :)
Bende haftasonu kasık ağrısı bel ağrısı oldu aha dedim adet oluyorum ama şimdi bişey yok arada ağrım var ama karnım mı kasık mı tam ayırt edemiyorum açıkçası:) Şu zaman bi geçsede meraktan çatlamasak
cnm yumurtlamamışsan umut var demektir çalışmaya başla
olmadı canım yaa bugün 21.gün hala çalışma yok:26:
napim nasip...bu ayı boş geçiyorum sanırım iyice boşverdik
Günaydin arkadaşlar nasilsiniz ben çok mutsuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydin arkadaşlar nasilsiniz ben çok mutsuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haydaaa neden olmuyo yaw. akışına bırakıp yapaydınız bari:)) neyse hala geç kalmış sayılmassınız bence.
bizimde bile bile lades gibi. cumartesi çatlamaya uğraşıyo yumurta diyince doktor, ogünü değerlendirdik. ama dünü yine es geçtik. bakalım bugün olur inş. sözde ard arda düşünüyodum çatladığı zaman.yine düşündüğüm gibi olmadı. aman zaten bu ay benim de muallak bi durumeşimle rahim filmini konuştuk. önce çektir sen de dedi. tabi sanıyoki garibim, ciğer filmi gibi bişi. anlatınca nasıl yapıldığını boşver boşver dedi:)))
belkide yumurtlamışta olabilirim :))
ayy herşei oluruna bıraktım yaa bakalım hayırlısı kaldı 2 hafta görces sonuçları :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?