hayırlısı olsun şekerimmmm
haydaaa neden olmuyo yaw. akışına bırakıp yapaydınız bari:)) neyse hala geç kalmış sayılmassınız bence.
bizimde bile bile lades gibi. cumartesi çatlamaya uğraşıyo yumurta diyince doktor, ogünü değerlendirdik. ama dünü yine es geçtik. bakalım bugün olur inş. sözde ard arda düşünüyodum çatladığı zaman.yine düşündüğüm gibi olmadı. aman zaten bu ay benim de muallak bi durumeşimle rahim filmini konuştuk. önce çektir sen de dedi. tabi sanıyoki garibim, ciğer filmi gibi bişi. anlatınca nasıl yapıldığını boşver boşver dedi:)))
cnm film ablamda çektirdi ve iki ay sonra hamile kaldı :)
Bende haftasonu kasık ağrısı bel ağrısı oldu aha dedim adet oluyorum ama şimdi bişey yok arada ağrım var ama karnım mı kasık mı tam ayırt edemiyorum açıkçası:) Şu zaman bi geçsede meraktan çatlamasak
noooldu ki :44:
Günaydın daaaa bu ne hal ya
İis canim sen nasilsiiinnn
canım sıkma canını, her şerde bi hayır vardır. bol bol dua et. Allah a sığın. sınavın için de başarılar inşaallah güzel sonuçlar alırsın. eşinle sorun çok özel değilse paylaşabilir misin belki biraz rahatlarsın.Esimle tartistik bi kaç gündür hep sorun hep sorun tam yumurtlama haftasında biktm artik valla + sinav var hafta sonu berbat durumdayim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kardesimi istemeyeee geliyolarrr hazırlıkkk yapıoruzz annemleeee
Herkese merhaba, umut dolu bi hafta olsun inşallah...Benim yeniden kanamam başladı sanırım asıl şimdi reglim başladı, üç dört gün boyunca az az geliyor demiştim ya ben bu ay öyle geçecek sanmıştım bu nerden çıktı anlamadım bu ay nolduysa bana...
valla ben artık akıl sır erdiremiyorum, tıp da bi yere kadar:)) saçma sapan durumlarımız oluyo zaman zaman kafana hiiçç takma. normal reglin gibi düşün geçsin bitsin. sonuçta doktoruna da gittin her bişeyin de temiz çıkmıştı. sıkıntı yok yani . yeni ayın hayalini kur şimdiden
heh işte o meraktan çatlama ağrısıdır
öyle tabide canım şimdi yeni reglimi,yumurtlamayı neye göre hesaplıcam hesaplar karmakarışık :)
şuankli regline göre hesaplaman mantıklı gibi ama, istersen ovu. testiyle dene bu ay. riske atma günlerini. gelsin bebiş bu ay.
inşallah canım benim,ovü. testi aldım zaten 22 tane ilk defa deneyeceğim :)
canım sıkma canını, her şerde bi hayır vardır. bol bol dua et. Allah a sığın. sınavın için de başarılar inşaallah güzel sonuçlar alırsın. eşinle sorun çok özel değilse paylaşabilir misin belki biraz rahatlarsın.
Saol cnm aslında ortada belli bi sorun yok her yaptigim ona dokunuyor bagriyor bide el kaldırmaya yeltendi çok kötüyüm bu nedenle biraz uzak durucam çok üstüme geliyorsun diyor aslında hic birşey yaptigim yok habersiz markete bile cikamiyorum her dediğini yapıyorum o bnm üzerime geliyor aslında tek kelime etmiyorum bu aralar negatif çok en ufak biseyden bagrinacak şey cikarabiliyor bide ailemle vuruyor beni sanki annenlerin evinde bu vardi falan filan çok canimi acitti.bu ay hep ağlıyorum aglamam bile suç onada bagriyor onun yüzünden agliyorum ben aslında ama o farkında değil..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
erkekler nekadar kırdıklarının farkında olmadan bazen hoyratça davranabiliyolar. acaba onun canını sıkan onu geren başka sebepler mi var? ilk ne oldu da böyle davranmaya başladı sana. bardağı taşıran neydi. bence bunları düşün ve ipin koptuğu noktayı bul canım. ancak ozaman bu durumu düzeltmek için bi çözüm üretilebilir. ama her ne olursa olsun sana böyle davranmasını haklı göstermez hiç bişey. hoşuna gitmediği bişey varsa da bunu düzgünce konuşarak çözmeye çalışabilir. tavrını beğenmedim hiç eşinin. benim eşim de ağlamama hiç katlanamaz. ağladığım zamanhemen uzaklaşır ben susana kadar yakınımda bulunmaz. bu durum beni daha da çok üzer ama bunun farkında olmuyolar ne yazıkki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?