canım sıkma canını, her şerde bi hayır vardır. bol bol dua et. Allah a sığın. sınavın için de başarılar inşaallah güzel sonuçlar alırsın. eşinle sorun çok özel değilse paylaşabilir misin belki biraz rahatlarsın.
ooo hadi hayırlı uğurlu olsuuun. kolay gelsiiinnn. sevdiği kişi mi geliyo istemeye:)))
Biz eltimle ayni binada oturuyoruz herseyde onlarida cagiriyor abisi ile ayni isi yapiolar kese ayri ama zorunlu hissediyor kendini sanirim esinle KV ile olan bi sorunumu eltime anlatmistim bi kere daha sonra bu sorunu eltimin akrabasından duydum yani anlatmis çok rahtsiz oldum uzak durma karari aldim herşeyde onlari cagiriyor Esim arkadaşlar ile oturuyoz cagiriyo BN hep cagirmasindan hoslnmiyorum bunu dile getirdiğinden beri boyle ayrıca eltimin 7 yasinda ikizleri var BN çocuk düşündüğümü söylemiştim oda simdi 3. Yü dusunuyomus ben ne alirsam aynisini aliyo ayni binada oturmak çok berbat bisey mis asla tavsiye etmiyorum kimseye bu olaylardan sonra boyle esim iste onlar daha ön planda onun için sanirim 4 senelik sevgililik 2 yil evlilik sonuç bu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi dedin gerçektende onun ağrısı olabilir Beklemek zormuş bu hafta hemen geçse ne güzel olurdu
benim ağrılarım başlamadı henüz. ya bu akşam ya da yarın başlarsa kırmızıyı görürüm gibi geliyor bana. inşallah görmeyiz.
bence hiiçç canını sıkma. mesafeni koru sen. ama eşine çaktırma hoşlanmadığını. anladığım kadarıyla eşin kardeşi ve ailesiyle samimiyeti korumak istiyor. oyüüzden sana bu konuda taviz vermiyor. bence sen eşinle bu konuda uzlaşamıyorsan, kendi yöntemlerinle çözmeye çalış. bu da nasıl olabilir? sen daha iyi bilirsin tabi ama, eltinle sırlarını paylaşma, ev olaylarını paylaşma, misafir muamelesi yap geldiği zaman. evin insanıymış gibi davranma. geliş gidişi aynı sıklıkta tutmaya devam et bi süre, ama çok muhabbet etme uzak dur biraz. bence zamanla onlar kendiliğinden araya mesafe koyarlar. ama sen sen ol 5 yıllık evli olarak tavsiyem:) eşine ailesiyle ilgili olumsuz şeyler çok fazla söyleme. sana karşı olur ama ailesini haksız da olsa ezdirmezzz.
Benim 1 haftadır ağrılarım var aslında karnımda şişti ama üşütmüş olabilirimde kendimi hamilelik moduna sokmak istemiyorum hiç :)) Dün kasıklarım ağrımaya başladı tam kırmızılar geliyor dedim ki bugün iyiyim inşallah bu ay görmeyiz kırmızıları da bebişler geliyordur :))))
Cook ama çok doğru soyledin farkindayim ve 1 aydr eltimle eski sıklıkta gorusmuyorum.oda farkında bunun. Çok tesekkur ederim derdimi paylastin basini agritmamisimdir umarim tavsiyelerin için çok sağol Canim birazda olsa rahatladim insan arkadaşlarına annesine bile anlatamiyo ama burasi harika bir yer..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar dün kuzenımın düğününe katıldım
herkeste bebek cocuk vardı herkeste
ya benım gözümemi çok geldi bilmiyorum ya cocugunu süsleyen püsleyen gelmiş ya
nasıl iç geçirdim..
bütün çocukları ayrı ayrı sevesim geldi
kızlar dün kuzenımın düğününe katıldım
herkeste bebek cocuk vardı herkeste
ya benım gözümemi çok geldi bilmiyorum ya cocugunu süsleyen püsleyen gelmiş ya
nasıl iç geçirdim..
bütün çocukları ayrı ayrı sevesim geldi
benim geçen ay öyle olmuştu. üşütttüm sandım da değilmiş
inşallah görmeyiz o meretleri.
Eskiden ben de dikkat etmezdim anca böyle çok tatlı şirin çocuklar olursa dikkatimi çekerdi ama şimdi tüm bebeklere bakıyorum insan hasretini çekince daha çok dikkat ediyormuş :)
ne demek canım benim. hepimizin başından bazı sıkıcı olaylar zaman zaman geçiyo. burası gerçekten çok güzel bu konuda, rahatlamak adına.
umarım herşey en kısa sürede düzelir.
kesinlikle ya... sankı benım hiç olmucak gibi geliyo
İnşallah canım amiiiiiinŞimdilik hafif ağrı var ama benim asıl adet olmadan 1 gün önce ağrır ve adet oluncada artar. Midemde de yanma vardı o da bugn daha iyi gibi tuzlu yedim iyi geldi:)
ne kadar zamandır istiyosun canım bir sorun var mı bilinen burada birbirimize destek olup bunları aşıcaz inşallah diye düşünüyorum Allah en büyük yardımcımız emeklerimizi boşa çıkarmasın amin.
bu ay olmazsa incir havuç kürünü harfiyen uygulamayı düşünüyorum. ben de çok işe yarıyo
sorunumun olmadıgını söyledi doktor kamerayla baktı
karındanda baktırdım başka doktora oda yok dedi olur dedi
eşim gitti ayrıntılı o baktırdı çok normal sağlıklı dediler
9ay bitti 10uncu aydayım
hiç bi gelişme yok...
vucut alışması olayını geçti artık sene tamamlıcam nerdeyse
aklım sırım ermiyo canım çok sıkılıyo
hormonlarına baktırdın mı yum takibi yapıldı mı bi de hsg var duymuşsundur tüplere bakılması lazım ben herbişeyime baktırdım inanır mısın olmuyo diye 8.ayımda ancak kalabildim ama sonu gelmedi rahim filminden 3 ay sonra kalmıştım ovü takibiyle bence sende kendini takip etmelisin bi de hsg çektirmeni öneririm ayrıca şunu da söylemeliyim bir yıl gerçekten çok normal bence yani bu kadar süre olmadı diye illaki bir sıkıntı olması gerekmiyo ama bir yılı geçirenler ayrıntılı olarak baktırmalı herşeye vakit kaybetmemek için..İnşallah seneye bu zamanlar anne olmuş olursun canım valla isteyen herkes olsun hayırlısıyla..İNŞALLAH..
özel msj kutun dolmuş olabilir en fazla 250 msj saklayabiliyorsun benimde bi kere öyle olmuştu :))
sağol canım aynen dediğin gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?