Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

saol tatlımmmm hayırlısı ile olsunn insallahhhhh

bence hiiçç canını sıkma. mesafeni koru sen. ama eşine çaktırma hoşlanmadığını. anladığım kadarıyla eşin kardeşi ve ailesiyle samimiyeti korumak istiyor. oyüüzden sana bu konuda taviz vermiyor. bence sen eşinle bu konuda uzlaşamıyorsan, kendi yöntemlerinle çözmeye çalış. bu da nasıl olabilir? sen daha iyi bilirsin tabi ama, eltinle sırlarını paylaşma, ev olaylarını paylaşma, misafir muamelesi yap geldiği zaman. evin insanıymış gibi davranma. geliş gidişi aynı sıklıkta tutmaya devam et bi süre, ama çok muhabbet etme uzak dur biraz. bence zamanla onlar kendiliğinden araya mesafe koyarlar. ama sen sen ol 5 yıllık evli olarak tavsiyem:) eşine ailesiyle ilgili olumsuz şeyler çok fazla söyleme. sana karşı olur ama ailesini haksız da olsa ezdirmezzz.

benim ağrılarım başlamadı henüz. ya bu akşam ya da yarın başlarsa kırmızıyı görürüm gibi geliyor bana. inşallah görmeyiz.

Benim 1 haftadır ağrılarım var aslında karnımda şişti ama üşütmüş olabilirimde kendimi hamilelik moduna sokmak istemiyorum hiç :)) Dün kasıklarım ağrımaya başladı tam kırmızılar geliyor dedim ki bugün iyiyim inşallah bu ay görmeyiz kırmızıları da bebişler geliyordur :))))

Cook ama çok doğru soyledin farkindayim ve 1 aydr eltimle eski sıklıkta gorusmuyorum.oda farkında bunun. Çok tesekkur ederim derdimi paylastin basini agritmamisimdir umarim tavsiyelerin için çok sağol Canim birazda olsa rahatladim insan arkadaşlarına annesine bile anlatamiyo ama burasi harika bir yer..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim geçen ay öyle olmuştu. üşütttüm sandım da değilmiş

inşallah görmeyiz o meretleri.

ne demek canım benim. hepimizin başından bazı sıkıcı olaylar zaman zaman geçiyo. burası gerçekten çok güzel bu konuda, rahatlamak adına.
umarım herşey en kısa sürede düzelir.

kızlar dün kuzenımın düğününe katıldım
herkeste bebek cocuk vardı herkeste
ya benım gözümemi çok geldi bilmiyorum ya cocugunu süsleyen püsleyen gelmiş ya
nasıl iç geçirdim..
bütün çocukları ayrı ayrı sevesim geldi

Eskiden ben de dikkat etmezdim anca böyle çok tatlı şirin çocuklar olursa dikkatimi çekerdi ama şimdi tüm bebeklere bakıyorum insan hasretini çekince daha çok dikkat ediyormuş :)

ne kadar zamandır istiyosun canım bir sorun var mı bilinen burada birbirimize destek olup bunları aşıcaz inşallah diye düşünüyorum Allah en büyük yardımcımız emeklerimizi boşa çıkarmasın amin.

benim geçen ay öyle olmuştu. üşütttüm sandım da değilmiş

inşallah görmeyiz o meretleri.

İnşallah canım amiiiiiin Şimdilik hafif ağrı var ama benim asıl adet olmadan 1 gün önce ağrır ve adet oluncada artar. Midemde de yanma vardı o da bugn daha iyi gibi tuzlu yedim iyi geldi:)

Eskiden ben de dikkat etmezdim anca böyle çok tatlı şirin çocuklar olursa dikkatimi çekerdi ama şimdi tüm bebeklere bakıyorum insan hasretini çekince daha çok dikkat ediyormuş :)

kesinlikle ya... sankı benım hiç olmucak gibi geliyo

ne demek canım benim. hepimizin başından bazı sıkıcı olaylar zaman zaman geçiyo. burası gerçekten çok güzel bu konuda, rahatlamak adına.
umarım herşey en kısa sürede düzelir.

Amin cnm inşallah yumurtlama belirtilerimde baslamis bulunmakta bu ayda boşa gitti boylece :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle ya... sankı benım hiç olmucak gibi geliyo

Bende bazen öyle hissediyorum açıkçası ama sonra diyorum ki umutsuz olma elbet bişeyler vesile olacak elbet bi zamanı vardır... Allahtan umut kesilmez canım bi şekilde olacak diye inanıyorum ben ama inşallah aşılamaya vesaire gerek kalmadan olur ona dua ediyorum

İnşallah canım amiiiiiin Şimdilik hafif ağrı var ama benim asıl adet olmadan 1 gün önce ağrır ve adet oluncada artar. Midemde de yanma vardı o da bugn daha iyi gibi tuzlu yedim iyi geldi:)

bu ay olmazsa incir havuç kürünü harfiyen uygulamayı düşünüyorum. ben de çok işe yarıyo

Son düzenleme:

sorunumun olmadıgını söyledi doktor kamerayla baktı
karındanda baktırdım başka doktora oda yok dedi olur dedi
eşim gitti ayrıntılı o baktırdı çok normal sağlıklı dediler
9ay bitti 10uncu aydayım
hiç bi gelişme yok...
vucut alışması olayını geçti artık sene tamamlıcam nerdeyse
aklım sırım ermiyo canım çok sıkılıyo

hormonlarına baktırdın mı yum takibi yapıldı mı bi de hsg var duymuşsundur tüplere bakılması lazım ben herbişeyime baktırdım inanır mısın olmuyo diye 8.ayımda ancak kalabildim ama sonu gelmedi rahim filminden 3 ay sonra kalmıştım ovü takibiyle bence sende kendini takip etmelisin bi de hsg çektirmeni öneririm ayrıca şunu da söylemeliyim bir yıl gerçekten çok normal bence yani bu kadar süre olmadı diye illaki bir sıkıntı olması gerekmiyo ama bir yılı geçirenler ayrıntılı olarak baktırmalı herşeye vakit kaybetmemek için..İnşallah seneye bu zamanlar anne olmuş olursun canım valla isteyen herkes olsun hayırlısıyla..İNŞALLAH..

beklicem
doktor fobim var
çok fazla gitmek istemiyorum beklicem biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…